به دلیل مسائل تخصصی ، پست ویرایش شد!
به دلیل مسائل تخصصی ، پست ویرایش شد!
Last edited by P A R S A; 10-10-2008 at 23:36.
اگر ممکنه بیشتر و تخصصی تر توضیح بدید.
صد در صد ان78 بهتره شک نکنید!ترانسمیتر!سیمبین جدیدتر باتری بهتر!برو برای ان78 حالشو ببر برا ما هم صلوات بفرست!
Last edited by rainysky50; 10-10-2008 at 23:58.
1-الان دره هک میشه 9.3 میتونی تو یکلوپ 78 ببینیبیشتر و تخصصی ترش اینه که والله نمیدونم این دوست عزیز دل چی دیده تو ان78 که اینقدر ازش تعریف میکنه!!اگه من ان78 رو دستم گرفتم اون هم چینی بود با دکمه هایی بسیار بی مصرفتر(دکمه خطی!!!)و دوربینی ضعیفتر و سی پی یوی مشابه با5700 و عدم وجود شتاب سنج و چیپ گرافیکی و تنها برتریش که سیمبین 9.3 بود رو هم بدلیل اینکه نمیشه هکش کرد از ان گیجش خبری نیست!حالا قضاوت با شما دوستان!!!!!
2-شتاب سنج نداره
3-ولی امکان جالبی به نام اف ام ترسمیتر داره که کسی نمی تونه بگه به درد نمی خوره
4-کیفیت گرافیک و صوتی هم بد نیست به اندازه قیمتش تازه خیلی بالاتر ان 78 ارزش داره
5-چینی هاش هم تحت لیسانس هستند و مثل فلاند کار میکنند
برتری عمده ان 82 رو میشه در سی پی یو 2هسته ای اون خلاصه کرد ولی شکل ظاهری عجیبی داره غیر قابل هضمه
من هم که گفتم ان78 بهتره!خوب چرا میزنی!ادیت کن تا ادیت کنم!
با n78 در جاده با ماشین بودم فاصله بین ماشین ها تقریبا 3 متر 2تا ماشین انت ها رو گذاشته بودند براحتی هر دو ماشین آهنگ رو بدون نویز گوش میکردند.
با سلام
من الن دارم آپ میکنم
البته اول installserver.exe رو نصب کردم چون بعدا دیگه نمیشه
فعلا
كاش قبلش يه ندا به من ميدادي....
چون من شنيده بودم اگه با روش جديد قبل از آپديت هك كني همينطوري ميمونه....ولي خب ديگه، بيخيال..
خوب هنوز آپ نکردم چون nsu قدیم رو داشتم تا خواستم آپ کنم رفت برای گرفتن nsu جدید . حالا چطوری هست
فقط قسمت اول رو انجام بده...
يادت نره x-plore رو پاك كن چون خودش دوباره نصب ميكنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)