به نظر منم مزدا سه هم شيكه و هم ايمني خوبي داره و كلا واسه يه ادم جوون مثل شما به درد ميخوره !!!
به نظر منم مزدا سه هم شيكه و هم ايمني خوبي داره و كلا واسه يه ادم جوون مثل شما به درد ميخوره !!!
با سلام خدمت دوستان عزیز
من با توجه به بودجه 10 الی 11 تومانی در خرید این چند اتومبیل شک دارم به نظر خودم ال 90 با توجه به گارانتی و به روز بودن انتخاب عاقلانه تری است ولی طراحی بدنه و فرمان سفت آن را نمی پسندم ولی اگر دوستان دلیلی برای بی اهمیت بودن این دو نسبت به تواناییهای فنی این خودرو بیاورند اولا به خاطر راهنماییتان بی نهایت سپاسگزارم و دم اینکه همین امروز میرم یکی میخرم.
بازم ممنون
طراحی بدنه لوگان با توجه به اسمش صورت گرفته که یعنی دره و شکاف که اشاره به پشتش داره.
فرمون ال 90 خیلی خلی نرمه. اگه مال شما سفت بود بگید یه راه بهتون میگم میشه مثل دمبه.
در مورد برتری های این ماشین زیاد بحث شده. قدرت 105 اسب بخاری سیستم تعلیق بسیار نرم. جعبه دتده ای که در رنو کلیو یکی از ماشین های معروف دنیا استفاده شده. ترمز abs+ebd کسیه هوا مصرف کم و هر چیز دیگه ای که بخوایین.
206 قدرتش 75 اسب بخار و موارد ایمنی رو نداره.
سمند هم که دیگه از رده خارجه با توجه به اینکه چند بار آتیش گرفته و موتور 405 رو داره. و ...
باتشکر
اگر برای خودت و داخل شهر میخوای با این بودجه ای که داری میتونی یک 206 مدل 84 - 85 تمیز بخری ...
L90 هم بدنیست ولی 206 یک چیز دیگه هست..
سمند دسته دوم زود از ریخت و قیافه میوفته و شتاب ماشین هم اصلا جالب نیست و حالتو میگره .. 405 بهتره ولی خوب کم قدیمی شده..
من خودم سمند 85 دارم باو وجود اینکه 20 هزارتا کار کرده ولی داره کم کم از قیافه میوفته..
به نظر من برو مزدا 3 بگیر یا 206 تیپ 6![]()
سلام.
ببین دوست من، L90 ی که شما میخوایید بخرید، یعنی همون E0 تقریبا امکاناتش در حد 405 هست.
سمند دست دوم که اصلا پیشنهاد نمیشه.
میمونه 206 و 405 و L90 .
206 خودروی خوبیه و اگه فضای داخلی و حجم صندوق برات مهم نیست میتونی همین 206 رو بگیری.
اگر فضای داخلی و حجم صندوق برات مهمه بهتره بری سراغ 405 و L90. که در بین این 2 تا به نظر من L90 E0 بهتره. به دلیل اینکه صفر کیلومتر هست ولی با همون امکانات و ...ی 405. و حتی بعضی توانایی های حرکتیش هم بیشتره.
لوگان جان ممنون از کمکت. ولی تیپ E0 فکر نکنم اینا رو داشته باشه.
نهایت بودجه ایشون 11 تومن هست. که فکر نکنم بشه باهاش ریو و وی8 بگیره. (البته منظورم 206 صندوقدار تیپ وی8 هست)
![]()
سلام.
یه تعمیر کار پژو ببر سر ماشین.
یا اینکه با فروشنده قید کن که ماشینو میبریم پیش یه تعمیر کار پژو تا ببینه و سوار هم بشه و اگه تایید کرد، ماشینو میخری. از قبل هم به تعمیر کار بگو که اگه وقت داری میخوام یه ماشین بیارم برام زیرو بمشو دراری.
راه دوم به نظرم بهتره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)