تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 215 از 2403 اولاول ... 1151652052112122132142152162172182192252653157151215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدا کنه سرعت همینطوری بالا باشه.نزدیک 130 گیگ لینک دانلود آماده دارم.
    1 ماهی طول میکشه.

2. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خدا کنه سرعت همینطوری بالا باشه.نزدیک 130 گیگ لینک دانلود آماده دارم.
    1 ماهی طول میکشه.
    فتبارک الله... برادر شما چی دانلود میکنین، فیلمای بلوری...
    یه سوال در مورد IDM ، چن لینک غیر مستقیمو چجوری میشه با این برنامه دانلود کرد (البته برای یه بازه زمانی خاص که در قسمت scheduler تنظیم میشه) چون در اپلود سنترهایی مثه مگا اپلود باید یه کدی هم وارد بشه که در غیر اینصورت امکان دانلود نیست

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

بچه ها چی شد از حجمتون کم نشود .؟؟؟
    من از ديشب ديگه نتونستم بيام پي سي...نميدونم چرا...همه سايتا ميرفت ولي پي سي نميرفت...

فكر كنم يه 3-4 ساعتي انديشه قاط زده بود...من تركوندم...هر چي تونستم دانلود كردم...فقط آخرش كه قاطش برطرف شد حواسم نبود حجمم از 1809 رسيد 1720 ....ولي بازم خيلي خوب بود...

كاش هميشه قاط بزنه...

بچه ها انديشه واسه عيد ها و 22 بهمن اينا جشنواره نميزاره؟ مفت و مجاني دانلود كنيم؟

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

فتبارک الله... برادر شما چی دانلود میکنین، فیلمای بلوری...
    یه سوال در مورد IDM ، چن لینک غیر مستقیمو چجوری میشه با این برنامه دانلود کرد (البته برای یه بازه زمانی خاص که در قسمت scheduler تنظیم میشه) چون در اپلود سنترهایی مثه مگا اپلود باید یه کدی هم وارد بشه که در غیر اینصورت امکان دانلود نیست
    اين سوال منم هست///مخصوصا رپيدشير...ميشه لينكا رو بزاريم خودش دان كنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اين سوال منم هست///مخصوصا رپيدشير...ميشه لينكا رو بزاريم خودش دان كنه؟
    پس شما از ساعت 1 شب به بعد جوری دانلود میکنین، یعنی تا اون موقع بیدار میمونین؟
    در قسمت Add URL میتونین لینکو ِِ add کنین ودر قسمت scheduler سایر تنظیمات مثه بازه زمانی برای شروع یا پایان دانلود و از همه مهمتر تعدا فایلهایی که همزمان دانلود میشنو تعیین کنین، فرضا اگه 4 تا فایل واسه دانلود دارین از این قسمت میتونین مشخص کنین که برنامه بعد از دانلود هر فایل به سراغ فایل بعدی بره ویا 2 تا 2تا دانلود کنه یا هر 4تا رو با هم. البته از قسمت add url فقط میشه یه لینک داد (نمیدونم چجوری میشه چن تا لینک بهش معرفی کرد) اما یه راه حل بنظرم رسید واسه لینکای غیر مستقیم شما واسه هر لینک وارد اپلود سنتر بشین و زمانیکه برنامه داره شروع به دانلود فایل میکنه cancel کنین واسه بقیه لینکا هم به همین ترتیب. و بعد از تنظیمات مربوطهدرقسمت scheduler برنامه کار خودشو انجام میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود.
    اولا که دانلود لینک های رپید با نرم افزارهای دانلود بدون داشتن اکانت واقعا مسخرست.منم همیشه فکر میکردم اکانت نمیگیرم.ولی الان بیش از 9 ماه که اکانت دارم و واقعا پشیمونم که چرا زودتر نگرفتم.
    اگه اکانت داشته باشین یه نام کاربری و رمز دریافت میکنین که اون رو میتونین تو یه قسمتی تو idm وارد کنین و برید سراغ دانلود.و مستقیما لینک ها رو دانلود میکنه.
    واسه دادن لینک های دسته جمعی به idm دو راه دارین. یا این لینک ها رو بریزین تو یه فایل تکست و بعد از منوی اول و گزینه ورود در idm استفاده کنید و اون فایل رو که میتونه شامل صدها لینک رپید باشه رو بهش بدین و به میز کار خودش منتقل میشه و اونجا هم میتونید با زمان بندی بهش بگین که از کی تا کی دانلود کنه و یا چند تا چند تا دانلود کنه.
    راه دوم اینه که خیلی راحت جاهایی که بیش از 1 لینک رپید لیست شدن همشون رو انتخاب کنید و بعد راست کلیک و گزینه دانلود با آی دی ام رو بزنید که یه لیست باز میشه که میتونید ببینید که فایل ها واقعا وجود دارن یا پاک شدن از سرور و بعد منتقل میشه به idm

تنها مشکل من شبها با idm اینه که گاها ارتباط به هر دلیلی قطع میشه و دیگه اگه خواب باشی وصل هم که نمیشه!
    البته idm یه قسمت داره که اگه قطع شد دوباره شماره گیری کنه ولی متاسفانه اون واسه dial up هست ونه adsl

8. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

لينكاي مستقيم رو كه همونطور كه گفتين تو اسكجولر ميزارم تا صبح واسه خودش دانلود ميكنه...منظورم غير مستقيم بود...مثل اينكه بايد اكانت بگيرم////

اگه ممكنه يه جاي خوب معرفي كنيد...(واسه خريد اكانت)

يه سوال كاوه جان
    شما رپيدشير داري يا رپيد باز؟چه فرقي ميكنه اينا؟يه كوچولو توضيح بدي ممنون ميشم....
    ممنون
    Last edited by karkan; 13-01-2010 at 13:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لينكاي مستقيم رو كه همونطور كه گفتين تو اسكجولر ميزارم تا صبح واسه خودش دانلود ميكنه...منظورم غير مستقيم بود...مثل اينكه بايد اكانت بگيرم////

اگه ممكنه يه جاي خوب معرفي كنيد...(واسه خريد اكانت)

يه سوال كاوه جان
    شما رپيدشير داري يا رپيد باز؟چه فرقي ميكنه اينا؟يه كوچولو توضيح بدي ممنون ميشم....
    ممنون
    دوست عزیز
    من خودم زیاد با IDM کار نمیکنم و از لینکای راپید فقط برای دانلودایی که حجم خیلی زیادی ندارن بطور مستقیم و بصورت free user بعضی وقتا استفاده میکنم. اما این رو هم طبق تجربه شخصی باید بهتون بگم که اگه واقعا دنبال دانلود بی دردسر از راپید هستین اصلا و ابدا خساست نکنین و می تونین با مبالغ خیلی پایین ( بین 3 الی 5 تومن در ماه ) یه اکانت خوب راپید از سایتای معتبر خریداری کنین و با خیال راحت از دانلود منیجرها استفاده کنین. من خودم اون زمانی که اکانتای راپید گرونتر بودن و فقط با کارت اعتباری می شد خرید در به در تو اینترنت دنبال اکانتای مجانی بودم اما هیچ چیز به درد بخوری پیدا نشد ! اون زمان کارت اعتباری هم واسه خرید اکانت اینترنتی نداشتم .اما تو خیلی از سایتا یه روشی واسه پول در آوردن از طریق کلیک اتوماتیک تبلیغات و واریز اون به حساب پی پل بود که با اون میشد اکانت خرید .اما اونم فقط یه مدت کوتاهی جواب داد و الان دیگه کار نمی کنه. اما خدا رو شکر الان تا دلت بخواد سایتایی هستن که می تونی با مبلغ کمی داخل همین ایران اکانت راپید بخری و دیگه نیاز به اونجور جیمزباند بازیا نیست! و تو یه کلام بهت بگم ! اگه نمی خوای عذاب بکشی اصصصصصلا دنبال اکانت مجانی راپید نباش و حتی خودت رو واسه یوزر-پسوردای مجانی تو سایتای هکرها هم علاف نکن چون همشون بیخودن . حتما برو یه اکانت بخر ( اگه می خوای درست حسابی با دانلود منیجرها از راپید فایل بگیری ) هیچ راه میان بر دیگه ای واسه این کار وجود نداره مگه اینکه هر دفعه موقع دانلود اذیت بشی! من خودم همه راها رو تست کردم و با اطمینان میگم ( اگه نیاز داری ) حتما اکانت پولی راپید رو بخر. موفق باشی. ( البته باز هم می گم جای این بحثا بهتره تو تاپیک راپید شر یا دانلود منیجرها باشه .)

11. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راست میگه انجا جای این حرفا نیست .
    تایپیک رو منحرف نکنید یک بار دیگه تکرار بشه من میدونم با شما . فهمیدین

از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود.
    اولا که دانلود لینک های رپید با نرم افزارهای دانلود بدون داشتن اکانت واقعا مسخرست.منم همیشه فکر میکردم اکانت نمیگیرم.ولی الان بیش از 9 ماه که اکانت دارم و واقعا پشیمونم که چرا زودتر نگرفتم.
    اگه اکانت داشته باشین یه نام کاربری و رمز دریافت میکنین که اون رو میتونین تو یه قسمتی تو idm وارد کنین و برید سراغ دانلود.و مستقیما لینک ها رو دانلود میکنه.
    واسه دادن لینک های دسته جمعی به idm دو راه دارین. یا این لینک ها رو بریزین تو یه فایل تکست و بعد از منوی اول و گزینه ورود در idm استفاده کنید و اون فایل رو که میتونه شامل صدها لینک رپید باشه رو بهش بدین و به میز کار خودش منتقل میشه و اونجا هم میتونید با زمان بندی بهش بگین که از کی تا کی دانلود کنه و یا چند تا چند تا دانلود کنه.
    راه دوم اینه که خیلی راحت جاهایی که بیش از 1 لینک رپید لیست شدن همشون رو انتخاب کنید و بعد راست کلیک و گزینه دانلود با آی دی ام رو بزنید که یه لیست باز میشه که میتونید ببینید که فایل ها واقعا وجود دارن یا پاک شدن از سرور و بعد منتقل میشه به idm

تنها مشکل من شبها با idm اینه که گاها ارتباط به هر دلیلی قطع میشه و دیگه اگه خواب باشی وصل هم که نمیشه!
    البته idm یه قسمت داره که اگه قطع شد دوباره شماره گیری کنه ولی متاسفانه اون واسه dial up هست ونه adsl
    البته این روشی که شما گفتین ظاهرا فقط واسه لینکای مستقیمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •