بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
كد تقلب ترينر و سيو Crimes of War رو مي خواستم
بفرمائید دوست عزیز
رمز های بازی :
Cheat Codes
Edit the config.ini file in C:\Documents and Settings\MyName\My Documents\US2\.. and add the following text to the end:
bindc +DIK_GRAVE
This will enable the console in the game. Do not edit the config.ini file in the game's install folder, only the one shown above. You can now press ~ (tilde) in game and type any of the following cheat codes.
Code: ......................................Result:
sv_cheats 1................Activate Cheat Mode
game_godmode 1................. God Mode On
game_godmode 0 ................God Mode Off
addammo all.........Add Ammo to All Weapons
addwpn ?..................List Weapon Numbers
addwpn #..............Add Weapon # from List
ترینر بازی :
Last edited by P_666; 17-05-2008 at 22:20.
دوستان من یه مشکلی با تراینر ها دارم مثل تراینر بازی جویسد2 مشکلمم اینه که تراینر ها کار میکنن ولی بعد از یه مدتی که تو بازی هستم هم سرعت بازی کند میشه هم بعدش تراینر از کار میوفته بعدشم که از بازی خارج میشه به نظر شما مشکل چیه با چندتا بازی دیگه هم این مشکل رو داشتم تراینر هارو هم از گیم کپی وورد میگیرم.
دوستان سیو گم کامل juiced 2 رو میخوام خودم یدونش رو دارم که از اول بازی هست و فقط پولت بی نهایت هست من اونو نمیخوام سیو گیمی میخوام که توش تا اخر بازی باشه که یعنی همه ی ماشینها باز باشه
چه طو ر میشود در این فروم ستاره گرفت؟ و چند ستاره شد؟ مثل kopol 420
لطفا اگه میشه همین جا آپلود کنید چون وارد سایت cheathappens نميشه.
وستان اگه کسی سیو گیم کامل جویسد 2 رو داره بگه چون من هرچی گشتم بوده ولی همش از اول بازی بوده با پول بی نهایت و هیچیش باز نبوده از جمله همه ی ماشینهاش من فقط میخوام همه ی ماشینهاش باز باشه
مشکل از ترینر هستش بعضی وقت ها برای خود من هم پیش اومده که دو حالت وجود داره
1. از ترینر استفاده نکنی
2.وقتی که ارور Don't send اومد و شما رو از بازی خارج کرد با استفاده از کلید های Alt + Tab دوباره به بازی برگردید
دوست عزیز یک نگاه به اسم تاپيک میکردی بد نبود
برای پرسیدن سوال باید به این قسمت مراجعه کنید
در ضمن دوست عزیز این ستاره بستگی به میزان فعالیت شما و تعداد پست های شما داردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمائید دوست عزیز:
دوست عزیز اسامی بازی ها رو انگلیسی بنویسید .
این رو امتحان کن شاید کارت راه بیفته
Save juiced 2
دوستان من ترینر و رمز بازی Kane and Lynch رو می خوام ! نمی دونم چرا هر ترینری میگیرم کار نمی گنه ؟
لطفا کمک کنید! خیلی ضروریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)