تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 272 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خیلی خیلی خوش آمدید دوست عزیز.امیدوارم هر روز به تعداد طرفداران چلسی افزوده بشه.موفق باشی دوست عزیز

خیلی ممنونم ولی من خیلی وقته که طرفداره چلسی هستم

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سرود تیم چلسی تقدیم به همه هواداران این تیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایول ...ممنون مجید فینای عزیز

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدا کنه این آنجلوتی نیاد که اصلا ازش خوشم نمیاد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

موافقم 100 درصد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

من هم تایید می کنم ...آنجلوتی به درد چلسی نمیخوره همین هیدینگ رو نگه دارن خیلی بهتره

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام برو بچ
    عید همگیتون مبارک.
    من مسافرت بودم که شنیدم چلسی توی 4/1 خورده به لیورپول
    واقعا از این بد شانسی تاسف خوردم. ولی این امید رو داریم که قهرمان بشیم چه با لیورپول چه بی لیورپول.
    البته اگر لیورپول رو شکست بدیم = قهرمانی
    یا حق

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

7

هیدینک با چلسی تمدید نمی کند

گاس هیدینک، مربی هلندی چلسی، تابستان از این تیم جدا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فنز اف سی، هیدینک در ماه فوریه جایگزین لوییز فیلیپه اسکولاری برزیلی در تیم چلسی شده و قرارداد او تا پایان این فصل از رقابت ها اعتبار دارد.

بر پایه این گزارش، با وجود اینکه مربی تیم فوتبال روسیه تا به حال نتایج خوبی به همراه چلسی کسب کرده با این حال تمدید قرارداد با این باشگاه انگلیسی را رد می کند.

هیدینک گفت: تعداد بسیاری از مردم مرا ترغیب می کنند تا در چلسی بمانم اما تصمیم من عوض نمی شود. من در ماه مه چلسی را ترک می کنم.

عجب ادم سمجیه . چه مرگشه که نمی مونه.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

هیدینک با چلسی تمدید نمی کند

گاس هیدینک، مربی هلندی چلسی، تابستان از این تیم جدا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فنز اف سی، هیدینک در ماه فوریه جایگزین لوییز فیلیپه اسکولاری برزیلی در تیم چلسی شده و قرارداد او تا پایان این فصل از رقابت ها اعتبار دارد.

بر پایه این گزارش، با وجود اینکه مربی تیم فوتبال روسیه تا به حال نتایج خوبی به همراه چلسی کسب کرده با این حال تمدید قرارداد با این باشگاه انگلیسی را رد می کند.

هیدینک گفت: تعداد بسیاری از مردم مرا ترغیب می کنند تا در چلسی بمانم اما تصمیم من عوض نمی شود. من در ماه مه چلسی را ترک می کنم.
    به نقل از اخبار ۶:۴۵ شبکه ۳ فدراسیون فوتبال روسیه با مربی گری همزمان هیدینگ در تیم ملی روسیه و باشگاه چلسی برای فصل آینده موافقت کرده ! با این وجود امیدوارم نظرش عوش بشه ...

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

درخشش بازیکنان چلسی در تیمهای ملی

ملی پوشان تیم چلسی روز گذشته در غالب تیم های ملی به میدان رفتند که عملکرد بسیار خوبی داشتند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,شب گذشته بازی های انتخابی جام جهانی و دوستانه در تمام دنیا انجام شد که بازیکنان چلسی در این بازی ها درخشش خوبی داشتند.

انگلیس 4-0 اسلوواکی(دوستانه)
    :در این بازی جان تری و اشلی کول 90 دقیقه بازی کردند و لمپارد نیز 80 دقیقه در زمین حضور داشت که در این بازی لمپارد گل سوم تیمش را به ثمررساند.تری که کاپیتان تیم ملی بود 50 امین بازی اش برای کشورش را انجام میداد که موفق به زدن یک گل هم شد ولی داور این گل را آفساید تشخیص داد.عملکرد اشلی کول نیز در این بازی فوق العاده بود.

پرتغال 0-0 سوئد
    :پرتغال با این تساوی شرایط سختی برای صعود پیدا کرد و با 3 امتیاز از 3 بازی کار خود را دنبال می کند.کاروالیو پس از مصدومیتش 50 امین بازی ملی اش را انجام داد.بوسینگوا در بین دو نیمه به میدان آمد و دکو هم پس از مصدومیتش در دقیقه 62 به میدان آمد.

روسیه 2-0 آذربایجان:گاس هیدینک موفق شد تیم آذربایجان را شکست دهد تا باز هو توانایی هایش برای هدایت همزمان دو تیم را به همه اثبات کند

آلمان 4-0 لیختنشتاین
    :میشایل بلاک کاپیتان تیم ملی آلمان موفق شد چهلمین گل ملیش را در 91 امین بازی ملیش به ثمر برساند که گل بسیار زیبایی بود

صربستان 3-2 رومانی
    :ایوانوویچ مدافع تیم صربستان موفق شد گل سوم تیمش را به ثمر برساند تا تیمش 3 امتیاز این بازی حساس خارج از خانه را به دست بیارد.

فرانسه 1-0 لیتوانی:فرانسه بدون آنلکا و مالودا موفق شد با تک گل ریبری به پیروزی برسد

جمهوری چک 0-0 ایرلند شمالی:پیتر چک موفق شد در شصتمین بازی ملیش دروازه تیمش را بسته نگه دارد تا این بازی با تساوی بدون گل به پایان برسد

اسرائیل 1-1 یونان:تیم اسرائیل در خانه مقابل یونان متوقف شد که بن سحر و بن هایم 90 دقیقه در ترکیب حضور داشتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •