تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 215 از 1174 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بارسا به طرفداران برباتوف پیوست

نام برباتوف به لیست خرید های بارسا اضافه شد.برباتوف یکی از مهره های اساسی تاتنهام و خوان ده راموس است.ولی باشگاه اعلام کرده اگر پیشنهادی به مبلغ ۵۰ میلیون یورو داده شود او را خواهد فروخت.میلان،اینتر،چلسی،رئ ل و منچستر دیگر باشگاه های بزرگ خواهان او هستند.به هر حال به نظر می رسد برباتوف آخرین فصل خود را در تاتنهام می گذراند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

آماوری از علاقه خود به یووه می گوید

تیم های رئال مادرید،چلسی،میلان و یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن برزیلی هستند.این بازیکن ۲۷ ساله که از کیه وو به پالرمو (با قیمت ۸ میلیون)آمد تا سال ۲۰۱۱ قرارداد دارد.در حال حاضر ارزش این بازیکن ۲۰ میلیون یورو است.او میگوید:بازی برای یوونتوس برای هر کسی یک آرزو است.شایعاتی هست ولی باید صبر کرد،وضعیت من در تابستان مشخص می شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دیه گو لوپز:انتقال به ویارئال بهترین تصمیم زندگی ام بود

ذخیره سابق ایکر کاسیاس که با مبلغ ۷ میلیون یورو به ویا رئال رفت،قرارداد خود را تا سال ۲۰۱۴ تمدید کرد.او گفت:این تصمیم سختی بود ولی بازی در رئال و در سایه کاسیاس تقریبا غیر ممکن است.و این برای من سخت بود که نتوانم بازی کنم.کاسیاس دوست و بازیکنی خوب است.او در رئال یک افسانه خواهد بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رونالدو مي‌خواهد از طريق فلامنگو به ميلان برگردد

به نقل از خبر گزاری ایرنا : رونالدو مهاجم برزيلي اميدوار است قبل از بازگشت به تركيب بازيكنان آث ميلان ايتاليا براي مدت كوتاهي به صورت قرضي در فلامنگو برزيل بازي كند.

به گزارش سايت گل، اين در حاليست كه به نظر مي‌رسد بهبودي اين بازيكن بعد از عمل جراحي بر روي زانوي آسيب ديده‌اش به سرعت و طبق برنامه پيش مي رود.

وي در اين‌باره به مجله گازتا دلواسپورت گفت: به اميد بهبودي چهار يا پنج ساعت در روز تمرين مي‌كنم. دلم مي‌خواهد بتوانم با دوستانم در ساحل فوتبال بازي كنم و زندگي عادي داشته باشم.

رونالدو افزود: پزشكان در جريان آخرين معايناتي كه در پاريس داشتم به من اميد و تضميني را كه لازم داشتم، دادند. نزديك به دو ماه از عمل جراحي ام مي گذرد و زانويم خيلي بهتر شده است. مي‌خواهم چند ماه براي فلامنگو بازي كنم بعد به ميلان بازگردم.

گزارش‌هاي زيادي در ماه ژانويه در مورد تلاش فلامنگو براي امضاي قرارداد با رونالدو منتشر شده بود اما اين انتقال هرگز اتفاق نيفتاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اشکال نداره ما هستیم در خدمتتون ...
    Last edited by V A H I D; 08-04-2008 at 23:38.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها ميگم يكي ميتونه يه ليست مرتب از بازيكنايي كه قرار رئال بخره يا بصورت قرضي رفتن و بر مي گردن (كلا هر كي كه ممكنه فصل ديگه بياد رئال) درست كنه؟
    .
    من اگه دير ميام چون هم دانشگاه دارم، هم سر كارم بايد حاضر باشم، اصلا نمي فهمم روزم كي شب ميشه به خدا!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 زین الدین زیدان اول ژوئن(12 خرداد) طی یک دیدار خیریه در کشور استرالیا به میدان خواهد رفت.

ستاره فوتبال فرانسه پس از دیدار نهایی رقابت های جام جهانی 2006 برای همیشه از صحنه بازیگری در فوتبال خداحافظی کرد. آلن باراتاد، مسئول برگزاری این دیدار گفت:" این ایده بروکلین، پسر هشت ساله ام، بود. او گفت چرا زیزو را به سیدنی نیاوریم؟ من برای 18 ماه زیدان را تعقیب کردم. پاسخ او از همان ابتدا مثبت بود اما تعیین زمان دقیق برگزاری دیدار، زمان زیادی برد."

بر پایه این گزارش، ستاره پیشین تیم های فوتبال رئال مادرید و یوونتوس در تاریخ 31 ماه مه (11 خرداد) وارد سیدنی می شود و در یک دیدار خیریه در کالدونیای جدید به میدان می رود.

فیفا دو روز قبل از ورود زیدان به استرالیا، در سیدنی کنگره ای برپا خواهد کرد و باراتاد ابراز امیدواری کرد حضور زیدان در سیدنی، بخت استرالیا را برای میزبانی رقابت های جام جهانی 2018 افزایش دهد.

تیم ملی استرالیا در روز برگزاری این دیدار خیریه در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2012 با عراق دیدار می کند بنابراین هیچ یک از بازیکنان این تیم در دیدار خیریه فوق حضور نخواهند داشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کسرا جان اشکال نداره مهم هم اونا هستن و این یه جور تفریح است امیدوارم هم تو درس وهم تو کار و هم تو زندگی موفق باشی....
    خوب اینم به چشم و لیست کامل بازیکنان که رئال میخواد بخره اونا رو...
    1:فابیانو -سویا
    2:هانتلار-اژاکس
    3:اخرو-اتلتیکو مادرید
    4:بنزما-لیون
    5گو-وردربرمن
    6:کریس رونالد و ابراهیمویچ که احتمالشون خیلی خیلی کمه...

خوب این هم کسانی که بطور قرض واس بقیه تیمها بازی میکنن و احتمالآ بر میگردن..
    1:دلارد که باید بخرنش ولی چون تو بند قرارداد اومده که رئال هر وقت بخواد میتونه پسش بگیره من اینجا اوردم...
    2:نگردو-ال مریا
    3:گانرو-؟
    وال من دیگه چیزی یادم نمیاد اگه چیزی رو از قلم انداختم لطفا سریعآ بگید ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب دوستان اینم چند خبر:
    1: به گزارش سایت تریبال فوتبال تیم رئال مادرید آماده است تا پیشنهاد ۸۰ میلیونی خود را برای کریستیانو رونالدو اعلام کنند.این در حالی است که رئال یک بار با پیشنهاد ۷۰ میلیونی شانس خود را آزمایش کرده است ولی به نتیجه نرسیده است. خوب این همون چیزی است که ما در به در دنبالش بودیم ولی هنوز هم میگم که اگه اخرو بیاد رئال بهتره ...

2: کوین کیگان قصد دارد مدافع آلمانی رئال را با ۱۲.۵ میلیون یورو به نیوکاسل ببرد.او در تابستان و قبل از آمدن شوستر به رئال پیوست.با وجود مصدومیت های زیاد و وجود په په و کاناوارو او شانس بازی را پیدا نکرده است.کیگان قصد دارد او را برای تقویت تیمش به سنت جیمز پارک ببرد.به نظر می رسد مسئولان نیو کاسل این بازیکن را از روی لیست تیم آلمان برای جام ملتهای اروپا انتخاب کردند. (این بدبخت هم هرچه بازیکن مصدوم و زوار در رفته تیمهای دیگه است رو میخره و جدیدآ اعلام کرده که هر طور شده این فصل هانری رو دوباره به انگلیس میاره)

3: روبن معتقد است ستاره آژاکس در رئال موفق خواهد بود.روبن به آس گفت:لیگ هلند با اسپانیا تفاوت دارد ولی هانتلار بازیکن خوبی است،گلزن است.من با او هم بازی بوده ام.او الان در تیم ملی هم جایگاه خود را دارد.من مطمئنم اگر او موقعیت گل داشته باشد،گل میزند،او بازیکن قوی و قدرتمندی است و یک فوروارد عالی است. ها این همون چیزی است که ما واقعآ بهش احتیاج داریم و اگه دیگو و اخرو رو هم بزنین تنگش که عالی و حرف نداره دیگه همین...

امیدوارم که خوشتون اومده باشه ....مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارین ها...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

گومز و الوز هم هستن ولی احتمالش خیلی کمه چون باید برای هر کودوم باید 50 میلیون بدن ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •