احتمال رو ولش کن....
واقعیت رو بچسب....اگه امضا شده بود همه چیز به دوشنبه موکول نمی شد
احتمال رو ولش کن....
واقعیت رو بچسب....اگه امضا شده بود همه چیز به دوشنبه موکول نمی شد
به نظر من قطعی هم کردن.
در حمايت از كاپيتان بزرگ ميلان
سيدورف: هيچ جايگزيني براي مالديني وجود ندارد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ميلان نمي تواند خداحافظي مالديني را باور كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كلارن سيدورف گفت: عدم حضور مالديني در ميلان را بايد هم از جهت احساسي و هم از بعد كارشناسي فوتبال تحليل كرد. حضور او در ميدان به عنوان يك كاپيتان روحيه خاصي به تمام بازيكنان القا ميكرد.
وي افزود: مالديني به تنهايي مي توانست در پيروزي هاي ميلان سهيم باشد. اگر او به فكر پيروزي در يك ديدار مي افتاد موج انرژي و انگيزه همه ميلان را در بر ميگرفت. از طرف ديگر مالديني يكي از آماده ترين و بهترين مدافعان مركزي جهان به حساب مي آمد.
سيدروف تصريح كرد: حملات نفوذي او از ويژگيهاي منحصر به فرد يك مدافع است. مطمئنا در غياب اين اسطوره فوتبال، تيم ما دچار مشكلات زيادي خواهد شد. پيدا كردن جايگزين براي مالديني كار ساده اي نيست اما اميدوارم با تلاش و كوشش زياد بتوانيم جاي خالي او را در مركز خط دفاعي آ.ث ميلان پر كنيم.
مالديني پس از سال ها حضور در عرصه اول فوتبال با اين رشته ورزشي خداحافظي كرد.
اخبار گفت پزشک و وکیل رئال الان تو برزیل هستن و بهد از گرفتن تست پزشکی از کاکا فرارداد رو هم امضا کرد
تمومه دیگه
امیدوارم کاکا تو رئال هم موفق باشه و میلان هم بتونه بازیکنای خوبی بگیره و جاشو پر کنه
البته رونالدینیو میتونه تو این فصل خودشو ثابت کنه
پزشک رئال مادرید به برزیل رفت
کاکا: به زودی تصمیم خود را اعلام میکنم
در حالی که هنوز مشخص و قطعی نشده که آیا کاکا به رئال مادرید میپیوندد یا خیر، گزارشهایی منتشر شده که حکایت از سفر پزشک این تیم به برزیل برای معاینه و تست گرفتن ستاره 27 ساله دارد.به گزارش شبکه ایران، اگرچه سیلویو برلوسکونی، مالک میلان گفته بود قصد دارد با کاکا برای نگه داشتن او در سنسیرو صحبت کند اما طبق آنچه رسانههای اسپانیایی گفتهاند کار زیادی برای انتقال این بازیکن برزیلی به سانتیاگوبرنائبو باقینمانده است و به زودی قرارداد 65 میلیون یورویی و رکوردشکن رئال با او به امضا میرسد.
گفته میشود تنها برخی از تقاضاهای شخصی کاکا از رئال مادرید باقی ماند که در صورت موافقت این باشگاه با آنها قرارداد نهایی میشود. خود کاکا در این باره گفت: «به زودی در مورد آیندهام صحبت میکنم اما نه الان چون وقت مناسبی نیست.»
برلوسکونی هم درباره فروش کاکا به رئال مادرید گفت: «اگر همه چیز فقط به من بستگی داشت او را نگه میداشتم هرچند هنوز هم هیچ چیز در مورد او قطعی نشده است. به زودی با کاکا حرف میزنم تا از تصمیم او مطالع شوم.»
كارلتو سيدورف را به استمفوردبريج مي برد
رسانه هاي ايتاليايي از امكان حضور كلارنس سيدورف درچلسي خبردادند.
جوواني برانچيني، مدير برنامه هاي کلارنس سيدورف اعلام کرد، اين بازيکن هنوز پيشنهادي را براي فصل آينده دريافت نکرده است اما آينده اين بازيکن را در ميلان دانست. اين در حالي است که رسانه هاي ايتاليايي براين باورند كه سيدورف در زمان جابه جايي بازيكنان فوتبال به چلسي مي پيوندد تا بار ديگر زير نظر کارلو آنجلوتي، سرمربي فصل اخيرميلان کار کند. دو روزنامه ايتاليايي "گاتزتا دلواسپورت" و La Repubblica معتقدند اين هافبك هلندي، ميلان را به مقصد چلسي ترک خواهد کرد.
به نوشته پايگاه اينترنتي Sussidiario.it سيدورف 33 ساله چند روز پيش در مورد احتمال انتقالش به چلسي با آنجلوتي گفت و گوهايي را انجام داد. گفته مي شود، "الکس"، مدافع برزيلي چلسي ممکن است به جاي سيدورف به جمع روسونري اضافه شود. بايد صبر کرد و ديد سيدورف فصل آينده پيراهن چه تيمي را بر تن خواهد کرد
سلام
به تمام دوستان میلانی تسلیت عرض میکنم و جدا ناراحتم
اما خوب کاکا این همه میلان بود بسش بود بزارین ما هم نصیب ببریم
انتخاب خودش بود حالا پرز چقدر نقش داشت رو نمیدونم
اما خوب میخواستم بگم کاکا رئال مادرید رو ترجیح داد و رسما بازیکن رئال شد برا 6 سال .
بازم تسلیت
به به احمد خان
ساعت 6 صبح ما رو ول نمی کنی
من هم خرید کاکا رو به رئالی ها تبریک میگم...الان این خبر رو میشه قبول کرد
در کل براش ارزوی موفقیت می کنم
برای میلان خیلی زحمت کشید و گل های حساسی رو هم برامون زد
امیدوارم توی رئال هم موفق باشه
این رو هم بگم که میلان با رفتن ستاره هاش هیچ وقت از بین نرفته
خیلی بازیکنها اومدن و رفتن ولی میلانه که هنوز مونده
زمانی که شوا رفت خیلی ها گفتن میلان نابود شد ولی نابود که نشد هیچ قهرمان اروپا هم شد
با پول فروش کاکا هم میلان می تونه یک سری بازیکن بگیره و جای کاکا رو پر کنه و نقاط ضعفش رو برطرف کنه
همین الان هم گفته میشه میلان با ادین جیکو مهاجم ولفسبورگ به توافق رسیده
و سه شنبه با پدرش که مدیر برنامه هاش هم هست صحبت می کنه
قراره گالیانی و اریدو برایدا مراحا نهایی این انتقال رو انجام بدن و اون رو به سن سیرو بیارن
در کل به بر و بچ رئال تبریک میگم
در اخر
FORZA MILAN
ممنون
اين انتقال از اول هم قطعي بود
درست از همون موقعي كه پرز شد رئيس رئال
شما پرز رو با كالدرون ... مقايسه ميكرديد كه مشخصي شد خيلي با هم فرق دارن
در ضمن شما نبايد نارحت باشيد
هم پول خوبي بهتون رسيد و هم رونالدينيو رو داريد كه اگر آماده باشه و روحيه داشته باشه از كاكا بهتره
بالاخره کاکا هم رفت رئال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)