تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 399 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام. تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته 1389 انجام میشه!! اینم خبرش که تو سایتkarshenasi.com اومده.

معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 تکمیل ظرفیت خواهد داشت گفت: به زودی جزئیات تکمیل ظرفیت این آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود. ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به جلساتی که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص اعلام تکمیل ظرفیت در کنکور کاردانی به کارشناسی برگزار شد به زودی جزئیات تکمیل ظرفیت این آزمون را اعلام می کند. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیش از این از تخلف در ظرفیت پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم خبر داده و گفته بود: بر خلاف سالهای گذشته تمامی ظرفیتهای مراکز تربیت معلم کنکور و کنکور کاردانی به کارشناسی به فرهنگیان اختصاص یافته است. عباسپور همچنین اضافه کرده بود: ما اطلاعات دقیق داریم که ظرفیت مراکز تربیت معلم در کنکور سراسری 22 هزار نفر اعلام شده اما این ظرفیت ویژه فرهنگیان که کمتر از 2 هزار نفر در کنکور شرکت کرده اند در نظر گرفته شده است با این روش عملا 20 هزار ظرفیت در این مراکز خالی می ماند. وی اظهار داشت: از سوی دیگر در آزمون کاردانی به کارشناسی نیز که چندی پیش انتخاب رشته آن به پایان رسید، تمامی رشته ها ویژه فرهنگیان اعلام شده است این در حالی است که در سالهای گذشته ظرفیت آزاد نیز پذیرش می شد. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این ظرفیت باز هم بیش از فرهنگیان شرکت کننده در کنکور است و حق بسیاری از افرادی که دوره کاردانی را تمام کرده و رتبه خوبی را در کنکور کاردانی به کارشناسی به دست آورده اند اما فرهنگی نیستند، ضایع می شود. از این رو اعلام تکمیل ظرفیت در کنکور کاردانی به کارشناسی از سوی سازمان سنجش ضروری است.

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

بچه ها این قانون جدید 24 واحد جرانی در دوره ی کارشناسی ناپیوسته(برای معدل های 10 تا 13.99 کاردانی) واقعا تو دانشگاه ها اجرا شده؟!!!!!!
    کسی خبر نداره از اجرای اون؟

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

دوستانی که در مورد تغییر رشته میپرسن. خودم من کاردانی الکترونیک گرفتم و الان دارم کارشناسی مترجمی زبان میخونم.
    شما هر رشته ای رو که بخواید (باید غیر پزشکی باشه) رو میتونی ادامه بدی.
    درسته،ولی باید واحد های جبرانی زیادی رو پاس کرد که گاهی چندین ترم وقت ادم رو میگیره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه دوست عزيز جديدا ديگه براي تغيير رشته واحد جبراني زياد نميدن اول ها به ما گفتن بايد 26 واحد جبراني پاس كنيد كه بعد از يك ترم گفتن 26 تا نمي خواد سازمان سنجش اعلام كرده 8 واحد كافي هست
    من هم تو دوران كارشناسي ناپيوسته با تغيير گرايش از كارداني الكترونيك به كارشناسي مديريت بازرگاني فقط 8 واحد جبراني پاس كردم

5. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

بچه ها این قانون جدید 24 واحد جرانی در دوره ی کارشناسی ناپیوسته(برای معدل های 10 تا 13.99 کاردانی) واقعا تو دانشگاه ها اجرا شده؟!!!!!!
    کسی خبر نداره از اجرای اون؟

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

درسته،ولی باید واحد های جبرانی زیادی رو پاس کرد که گاهی چندین ترم وقت ادم رو میگیره
    من خودم چهار تا درس 2 واحدی اضافه بهم دادن یعنی 8 واحد. که به نصف یک ترم هم نمیرسه.

7. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت SAEiD_FRiEND's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان،کسی از تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی خبر داره؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان،کسی از تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی خبر داره؟

شما اگه همین تاپیک همین صفحه رو میخوندید جوابتونو میگرفتید.

...

در آغاز فعالیت SAEiD_FRiEND's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

12

شما اگه همین تاپیک همین صفحه رو میخوندید جوابتونو میگرفتید.

...
    ممنونم دوست عزیز،ببخشید اگه کم دقتی کردم . . .

11. این کاربر از SAEiD_FRiEND بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده

حتما کسی نمیدونه دیگه!!

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا یه سوال برای کنکور سال دیگه من میخام برم رشته آی تی میخواستم سوال کنم کدوم کتاب ها رو بخونم ؟
    مدرسان شریف خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •