فعلا که فیزیک کوانتم به داد متافیزیک رسیده و داره مطالبش را تایید می کنه اونم بصورت کاملا علمی. قبل از تولد هون جایی هستیم که بعد از اون به اونجا می ریم . همه از اوییم و به سوی او باز می گردیم. اصلا چه منطقی می تونه نتافیزیک را رد کنه یعنی چی یعنی کائنات همه منشا فیزیکی دارند . خنده دار نیست.
چرا برونفکنی کامل هم داشتم ولی نه به اراده خودم باید نیمه های شب بیدار بشم یا صبح که خیلی خواب الود هستم ولی با رشهای خلسه نمی شه. البته اونم دلیل داره چون وقت نمی ذارم برای تمرین. در ضمن اون احساس موقع تایپ هم مربوط می شد به اون خاطره ای که بعد از برونفکنی و نگاه کردن به بدنم برام ایجاد شده بود. . اگه نه موقع تایپ اینطور نمی شم داشتم برای شما از اون حال و هوا می گفتم برام یاد اوری شد.
دوست عزیز Vaft این مطالب همش مربوط به برونفکنی می شه کتابهایی هم که خوندم به همین مطالب اشاره داره و کسایی که به برونفکنی رسیدند با همین امور روبرو بودند و یه چیز دیگه کی می گه برونفکنی امر اسونی هست و خیلی راحت اتفاقق میوفته ؟ به نظر من خوابیدن راحت اتفاق می یوفته نه برونفکنی . مگه می شه راحت از این جسم مادی کنده بشی در حالی که کلی افکار دنیایی اونا احاطه کردند . برای همینه که می گم باید خلسه عمیق باشی یا نصفه های شب بلند بشی که خیلی خواب الود بشی بعد بخوابی. البته برونفکنی بر دو نوع هست یکی در عالم درون یکی در عالم بیرون.