سلام اين ارور فقط و فقط مربوط ميشه به خراب بودن فايل يه بار ديگه فايلهاتون رو extract كنين شايد مشكل رفع شد ولي البته بعيده.. يه سي دي از يه شركت ديگه تهيه كنين..
سلام اين ارور فقط و فقط مربوط ميشه به خراب بودن فايل يه بار ديگه فايلهاتون رو extract كنين شايد مشكل رفع شد ولي البته بعيده.. يه سي دي از يه شركت ديگه تهيه كنين..
سلام به همه دوستان
من از يك سال پيش بازي gta 5 رو بازي ميكردم و مشكلي باهاش نداشتم.
ولي امروز دوباره بازي رو نصب كردم خوب هم نصب شد ولي متاسفانه صدا نداره.
لطفا راهنمايي كنيد.
يا حق
از اینکه با این برنامه مشکلتون حل بشه اطمینان ندارم باید خودتون امتحان کنید... حجمش هم خیلی زیاد نیست.
3D Stereo Driver 5.46 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک بار دیگه Directx رو نصب کنید, معمولا قطعی صدا در بازی ها به Directx هم مربوط میشه.سلام به همه دوستان
من از يك سال پيش بازي gta 5 رو بازي ميكردم و مشكلي باهاش نداشتم.
ولي امروز دوباره بازي رو نصب كردم خوب هم نصب شد ولي متاسفانه صدا نداره.
لطفا راهنمايي كنيد.
يا حق
با سلام .
من يك مشكلي دارم در هنگام اجراي بازي Lord Of the rings ( The Fellow Ship Of the Ring) توجه داشته باشيد كه ارباب حلقه هاي اكشن هستش . همون قديميه . وقتي نصب ميشه كرك رو هم كپي ميكنم و وقتي بازي رو اجرا ميكني ميره داخل بازي و ديگه صفحه سياه هستش . هيچي ديگه نمياد . سيستم من :
CPU : 1.7 Celeron
VGA : 256 MB Geforce 5500
Ram : 512
سيستم مشكلي نداره . Direct X 9 c نصب هستش . نميدونم چشه . سي دي هم عوض كردم فرقي نكرد .
با سلام
من یه مشکلی دارم مشکل اینه که وقتی فیر 2 میخوام نصب کنم ارور میده ونمیشه نصب کرد ویه عکسی ازش دارم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشتباه نکنم شما میخواید بازی F.E.A.R. Extraction Point رو نصب کنید درسته؟
این بازی FEAR 2 نیست فقط یک Expansion Pack هست که بر روی بازی FEAR نصب میشه, یعنی شما اول باید نسخه قبلی این بازی رو نصب کنید.
من الان نگاه کردم بازی قدیمی هست و با سیستم شما به هیچ عنوان نباید مشکل داشته باشه
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید احتمال داره مشکل حل بشه
آیا قبلا بازی رو نصب کرده بودید ؟(روی این سیستم یا هر سیستم دیگه ای)
آره منم فکر میکردم مشکلی نداشته باشه . چون خیلی قدیمیه .من الان نگاه کردم بازی قدیمی هست و با سیستم شما به هیچ عنوان نباید مشکل داشته باشه
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید احتمال داره مشکل حل بشه
آیا قبلا بازی رو نصب کرده بودید ؟(روی این سیستم یا هر سیستم دیگه ای)
آخرین آپدیت هم نصبه . 2006 هستش .
بازی رو آره ولی این مال شرکت جدیده . نمیدونم چیه ولی سی دی نقره ای هستش .
ولی قبلا با سیستم دوستم بازی کرده بودیم . منم اینو به بدبختی و سفارشی گیر آوردم .
اگه میشه کمک کنید .
مشكل :
وسط بازي Resident Evil 4 از يه در دارم رد مي شم ( يعني داره Load مي كنه) اونوقت اين پيغام لعنتي رو مي ده:
خيلي جا ها ي ديگه اين پيغام رو ديدم...
كلا منظور اين پيغام چيه و راه حلش ؟
ویندوز دیگه ای روی سیستم ندارید روی اون امتحان کنید؟
مشخصات Ram سیستمتون رو بنویسید.
اگر هم تونستید یه عکس از پنجره Virtual Memory ویندوز بزارید
این هم ادرسش هست :
System Properties > Advanced > Performance > Setting > Advanced > Virtual Memory > Change
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)