تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 222 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

مسابقات بازی جنرالها هر هفته چهارشنبه

Command & Conquer Generals Zero Hour

لینک دانلود بازی جنرال با حجم بسیار کم

فقط:381 مگابایت

:لینک مستقیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:لینک غیر مستقیم

:تاریخ مسابقات

چهار شنبه ها تک نفره
    پنج شنبه ها تیمی

:ساعت برگزاری مسابقات
    ساعت 3بعد از ظهر شروع تا 12 شب ادامه دارد

:تذکر مهم

فقط تمام بازی کننان پچ 1.04 نصب داشته باشندو از ریختن هرگونه فایل اضافه و مد و وصله خود داری کنند

تمام بازی کنان لطفا در ساعت مقرر انلاین بوده

:آموزش بازی انلاین

یوزر و پس ورد های هاماچی فقط برای مسابقات بوده
    ازدوستان درخواست میشود فقط یک یزرو پس را اد کنید
    درصورت نداشتن دوستان ما شما را با آنها متصل خواهیم کرد.

:یوزر و پسورد هاماچی برای مسا بقات

یوزر وپسورد ها یکی میباشند:
    -----------
    مسابقه
    -----------
    مسابقه1
    ----------
    مسابقه2
    -----------
    مسابقه3
    ------------
    مسابقه4
    ----------
    مسابقه5
    ------------
    مسابقه6
    ------------

نظراتنظرات و پیش نهاد های خود را در مورد زمان و نحوه مسابقات و قوانین آن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درج کنید
    قوانین

1-نصب پچ1.04(اگر بازی را از سایت دانلود کردید نیاز به پچ ندارد )

2-بازی بعد از شروع تمام امکانات بازی آزاد است شامل قدرت اتمی فقط یکعدد.

3- باز ی بعد از شروع حملات آزاد میباشد و تایم حمله ُ مرز ُ... وجود ندارد.(با استانداردجهانی)

4-باز ی با پول10000 شروع میشود.

5- فقط استفاده از مپ های استاندارد جنرال زیرو+ نقشه با تو افق شر کت کنندگان است

6- در هر صورت یک طرف دیس کانکت (قطع ارتباط) گردد در هر صورت حتی ۱۰۰٪ پیروزی برنده کسی است که دیس کانکت نشده در اینصورت فاتح موظف به سیو ریپلی و تصویر برداری از منوی نتیجه است.

7-بازی های هر تیم سه نفربرنده های هر سری گروه با برنده گروه دوم بازی می کنند و به همین تریتیب.

8-در نهایت برندگان گروه های برنده بایک دیگر رغابت می کنند .

9-بر ای امنیت وتقلب با ورود به تالار مسابقات اسامی باید به صورت عدد باشد مثال :1-2-3....
    10-بر ای امنیت وتقلب انتخاب رنگ و اسامی ممنوع است

11- برنده در صورت پیروزی 100% باید خود را درقبل از اتمام نتیجه معرفی کند ( نام خود را ایپ کند ) و از منوی نتیجه تصویر تهیه کند .

2. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.من ازکاربرunfo_alienتشکر می کنم.میشه لطفا بگید که چطوری مد می سازید.من مدل رزم ناو جماران رو دانلود کردم وبرنامه های لازم برای اجرای دست کاری فایل های iniرادارم ولی وقتی می خوامreplaceکنم می نویسه find wath,replace withباید در این مراح چه بکنم.لطفا جواب بدید

4. این کاربر از 32185 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mojixx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. اولین پستم در این تاپیک هست و امیدوارم آخریش نباشه. الان در حال مطالعه کل تاپیک هستم و الان صفحه صد و شصت رسیدم. یعنی از چشم و چار افتادم به خدا. چند روزه از صبح میام اینجا و میخونم. ولی باید بگم توی اون صد و شصت صفحه ای که خوندم هنوز نتونستم کار مفیدی انجام بدم. از حق نگذریم بچه ها خیلی زحمت کشیدن مخصوصاً آقای منصوری که همت کردن و دارن کار بزرگی میکنن و ali.tk عزیز که هر سوالی برای منم پیش اومد دیدم پرسیدن . حالا نمیدونم من گیرائیم زیادی پائینه یا این ... جنرال اینقدر سخته که من بعد از خوندن این 160 صفحه تازه دارم یه کارای خیلی خیلی کوچیک میکنم. فقط اگر امکان داره مدیران به تاپیک یه کم سر و سامون بدن. مثلاً تمام نرم افزارهای لازم برای ادیت همش بره توی پست یک و همینطور پستهایی که بی ربطه و اسپمه اگر پاک بشه و از حجم این همه صفحه کاسته بشه خیلی عالی میشه. مثلاً باید ده صفحه سوال و دنبال حریف گشتن و غیره رو بخونیم تا یه بحث مفید پیدا کنیم. البته سوالا خوبه باشه چون آدم بهتر مبحث آموزش رو درک میکنه. برای منم کلی سوال پیش اومده که هر وقت بیشتر یاد گرفتم مطرحشون میکنم. هدفمم از این پست تشکر از هه عزیزانی هست که این همه دارن وقت میذارن برای بالا بردن معلومات هم وطنانمون

6. این کاربر از mojixx2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. اولین پستم در این تاپیک هست و امیدوارم آخریش نباشه. الان در حال مطالعه کل تاپیک هستم و الان صفحه صد و شصت رسیدم. یعنی از چشم و چار افتادم به خدا. چند روزه از صبح میام اینجا و میخونم. ولی باید بگم توی اون صد و شصت صفحه ای که خوندم هنوز نتونستم کار مفیدی انجام بدم. از حق نگذریم بچه ها خیلی زحمت کشیدن مخصوصاً آقای منصوری که همت کردن و دارن کار بزرگی میکنن و ali.tk عزیز که هر سوالی برای منم پیش اومد دیدم پرسیدن . حالا نمیدونم من گیرائیم زیادی پائینه یا این ... جنرال اینقدر سخته که من بعد از خوندن این 160 صفحه تازه دارم یه کارای خیلی خیلی کوچیک میکنم. فقط اگر امکان داره مدیران به تاپیک یه کم سر و سامون بدن. مثلاً تمام نرم افزارهای لازم برای ادیت همش بره توی پست یک و همینطور پستهایی که بی ربطه و اسپمه اگر پاک بشه و از حجم این همه صفحه کاسته بشه خیلی عالی میشه. مثلاً باید ده صفحه سوال و دنبال حریف گشتن و غیره رو بخونیم تا یه بحث مفید پیدا کنیم. البته سوالا خوبه باشه چون آدم بهتر مبحث آموزش رو درک میکنه. برای منم کلی سوال پیش اومده که هر وقت بیشتر یاد گرفتم مطرحشون میکنم. هدفمم از این پست تشکر از هه عزیزانی هست که این همه دارن وقت میذارن برای بالا بردن معلومات هم وطنانمون

سپاس گزارم دوست عزیز
    شما اون چیزی که مد نظرتون هست رو دراین قسمت میتونید پیدا بکنید

فقط یادتون باشه شما نباید دراین قسمت سوال بپرسید پرسیدن سوال در همین بخش
    موفق باشید

8. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ممنون از راهنمائی. فقط یه چیزی. من این نرم افزار RADTools رو که دانلود کردم ویندوز دیفندر جلوی اجراشو گرفت و گفت توی بالاترین حد امنیتی قرار داره و به رایانه آسیب میرسونه. نرم افزار جایگزین برای این وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

یه سوالم در مورد قدرت ها داشتم. من الان تیم آمریکا رو توی solo play خیلی قوی کردم یعنی از فولدر ini و object قیمتارو کم کردم و جون سربازا رو خیلی زیاد کردم میخواستم بدونم این تغییرات فقط برای خودمه یا اگر مثلاً خودم جی ال ای رو بردارم (توی قسمت کمپینگ) وقتی بخوام با امریکا مبارزه کنم کامپیوتر هم با همین تغییرات بازی میکنه؟ یعنی اونم جونش قوی شده و نمیشه شکستش داد؟ - جواب اینو خودم گرفتم : اگر یه تیم رو قوی کنی هوش مصنوعی یا کامپیوتر هم با تغییراتی که دادی بازی میکنه و میزنه صافت میکنه (دیروز هفت هشت ساعت طول کشید یه مرحله از بازی رو برم چون نمیدونستم جی ال ای هم مقابل جی ال ای میزاره) برای همین اگر کسی این کار رو میکنه بهتره فایل INI رو بیرون از بازی کپی کنه و سه تا ازش بسازه برای آمریکا و چین و جی ال ای و اگر هم تیم بیشتر داره بهتعداد اونا بسازه و برای هر تیم تغییرات رو جدا بده و موقع بازی فقط کافیه فایل INI رو کپی کنه توی محل بازی . یادتون نره فایل دست نخورده رو یه جا نگه دارید.
    Last edited by mojixx2000; 07-01-2013 at 09:38. دليل: اضافه کردن توضیح

11. این کاربر از mojixx2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام اقای منصوری.خسته نباشید. به نظر من مدل ناو هواپیما بر خیلی طرفدار داره ومن هم یکی از طرفداراشام.جسارتامیشه مدل ناو هواپیما بر را درست کنید یا اگه درست شده لینک دانلودشو بگزارید.البته منظور من ناو هواپیما بری که تو جنرال 2 هست نیست چون اون حرکت نمی کنه.خواهش میکنم کسی جوابم را بده پست های قبلی من بی جواب موندن.میتونید به ایمیلم هم ار سال کنید.aliafsari726@yahoo.com

13. این کاربر از 32185 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

می شه بگید چه طوری می شه یه هواپیما رو مخفی کرد.جواب بدید

15. این کاربر از 32185 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا تو این سایت دیگه کمتر تایپیک می نویسن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .می شه یه سایتیو معرفی کنید که بتونم از اون مدل های ژنرال رو دانلود کنم.جواب بدید تو رو خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •