بازی اصلی کیلویی نیست که بشه گفت... یک بازی که توی سه تا پارتی اول قرار میگیره، تقریبا بیشتر بازیها قیمتشون 60 دلاره.
بازی اصلی کیلویی نیست که بشه گفت... یک بازی که توی سه تا پارتی اول قرار میگیره، تقریبا بیشتر بازیها قیمتشون 60 دلاره.
این درایو اصلا چیز جدیدی نیست! از سال 2006 این درایو ها تو کنسول قرار میگرفتن ولی چرا اینقدر گمنام هستن اطلاعی ندارم ... جالب اینکه این درایو در ماه آپریل 2005 روی کنسولها قرار میگرفته. این درایو به عنوان یک درایو Replacement در کنسلوها قرار میگرفته. یعنی درایو اصلی کنسول نیست.
عکسی از درایو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من دستگام pal هستش اما بازی turning point رو که گرفتم روش نوشته بود ntsc ولی اجرا شد( شاید فروشنده اشتباه به من داد) . ولی بازی dark sector رو اجرا نکرد چون ntsc روش نوشته بود. آخر نفهمیدم جریان دستگام چیه !!! ولی فکر کنم pal باشه.
یه سوال دیگه داشتم : من از بازی devil may cry 4 خیلی خوشم میا در واقع xbox رو برا اون گرفتم . اما مثل اینکه ntsc است. آیا این بازی pal داره یا میاد؟
من این بازی رو گرفتم با اینکه روش نوشته بود ntsc اما اجرا شد ولی وقتی new game می زنم میگه لطفا دیسک 1 رو بزار.
ممنون.
دوست عزيز
در مورد DEVIL MAY CRY 4 بايد بگم
اين بازي رو PARTO نسخه FREE اون رو داره كه رو همه REGION ها اجرا ميشه
در مورد دستگاهت هم نميدونم دقيق
اما اين جا هم يكي يك PREMIUM گرفته كه NTSC/J هست
اما GTA 4 نسخه PAL رو بهش زدن اجرا شده
فك كنم اون DMC 4 شما مشكل داره DVD بازيش
Last edited by pedram_sad; 04-07-2008 at 15:08.
turning point یک بازی Region Free هست برای همین هم رو کنسولت که PAL است اجرا شده چون Region Protection نداره.
Dark Sector هم چون Region Lock است و Region Protection داره رو کنسولت اجرا نشده.
اگر Devil May Cry 4 ورژن NTSC/UC رو بگیری Region Protection نداره و می تونی روی Pal بازی کنی.
بابا ایول. خوشحالم کردی چون گفتم تمام دیگه نمی تونم devil may cry 4 رو بازی کنم . نا امید شده بودم.
همین فردا صبح میرم بگیرم.
ممنون.
---------------------------------------
Life is ours, we live it our way
نه گفتم كه اون قسمتش فلزي نيست همرنگ كنسوله
ايشالا مشكلت حل بشه
من dmc رو تموم كردم مشكلي داشتي بهم pm بده
مشكل كه قطعا خواهي داشت بعضي جاهاش كمي فكريه
نظر شما چيه ؟
اصلا philips شنيده بودي از سازندگان dvd rom 360 باشه ؟
حالا سابقه ي خوبي داشته ؟ خوبه ؟
دوست عزیز بنده هم جواب سوال شما رو دادم!!
بچه ها سلام من ps3 دارم ولي ميخوام يه xbox360 هم بگيرم خواستم بگم كه مدل جديد xbox360 كي مياد كه با خيال راحت بگيرم اگه خيلي طول ميكشه يدونه از اين فالكونا بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)