سلام
من متولد 71/3/28 هستم تا کی اقدام کنم بهم غیبت نمیخوره؟؟؟
سلام
من متولد 71/3/28 هستم تا کی اقدام کنم بهم غیبت نمیخوره؟؟؟
سلام از اینکه دوباره مزاحمت میشم معذرت میخوام
واسه انصراف دادن از دانشگاه قبلی و مشکل پیدا نکردن واسه نظام وظیفه، قبلش احتیاجی به نامه یا تاییدیه از دانشگاه جدید (مقصد) ندارم؟
قبل از خرداد سال 90 باید اقدام کنید
خواهش میکنم
خیر . لازم نیست. برای اطمینان بیشتر اول به دانشگاه جدید مراجعه کن
موفق باشید
اينم جواب بدين لطفا
آيا تمديد دفترچه براي درس خوندن در خارج مشكلي ايجاد مي كنه؟
نه مشکلی پیش نمیاد
سلام من غیبت نخوردم چون از سال دوم تو معاویت تحصیلی پیام نور قرار گرفتم
می خوام ببینم راهی هست که من بتونم سال چهارم هم شرکت کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
اگر شما هم اکنون در دانشگاه پیام نور در حال تحصیل هستید و در واقع دانشجو محسوب می شوید.
می توانید دوباره کنکور بدهید. در غیر اینصورت شما معافیتی ندارید و مشمول محسوب می شوید.
---------------
اما یک توصیه دوستانه :
این همه عمر خودتون رو هدر ندهید. 4 سال . الان دوستان شما تا سال اینده حتما فارغ التحصیل می شوند
ولی هنوز شما در حال کنکور دادن هستید . این می تونه تاثیر منفی در موفقیت کنکور داشته باشه.
شما بهتر بود مثل دوستانتان سال اول یا دوم را دانشگاه می رفتید و تمام سرمایه و تلاش رو برای
کارشناسی ارشد می گذاشتید.
تلاش می کردید 6 ترمه یا 7 ترمه دانشگاه رو تمام کنید و کارشناسی ارشد شرکت می کردید و یه سرو گردن
از همه بالاتر می رفتید.
الان بدنتون گرم هستش چندماه اینده امکان افسرده شدن شما زیاد هستش .
عمر و وقت ادمی گرانبهاست .
پس خوب تصمیم بگیرید .
---------------
سلام به همگی ،
کسی پیدا نشد که به این سوالم جواب بده :
خواهشا هر چه سریع تر جواب بدید.آیا برادرهایی که توی یه خانواده شرط های مختلف یک معافیت کفالتی رو داشته باشن ، میتونن برن معاف بشن یا نه ؟
یعنی اگه برادری اول از شرط معافیت کفالت پدرش استفاده کرده و معاف شده باشه ، بعد برادر دیگه هم بخواد از شرط معافیت کفالت صغیر در خانواده استفاده کنه آیا میتونه معاف بشه یا نه ؟
حتما جواب بدید ممنون میشم .
دوست خوبم منظورتون اینه که : خانواده ای مثلا 3 فرزند پسر داره . یکی از فرزندها کفالت پدر خانواده رو گرفته و از
سربازی معاف شده هستش. الان پدر خانواده فوت کرده و فرزند دیگر که سربازی نرفته صغیر محسوب می شود
می تواند معافیت بگیرد یا نه ؟ اگر منظورتون همین که گفتم هستش پس جواب شما به صورت زیر می شود :
1. در یک خانواده فقط یک نفر می تواند از معافیت کفالت استفاده کنه .
شخصی که کفالت پدر ( سرپرست اصلی خانواده ) رو بر عهده می گیرد و از سربازی معاف می شود در واقع
بعد از فوت پدر به نوعی از سرپرستان خانواده محسوب می شود . که باید طبق انچکه در متن قانون هستش به
وظایف خود در خانواده عمل کند وگرنه معافیتش از درجه اعتبار ساقط می شود .
پس در نتیجه شما نمی توانید معافی بگیرید. چون یکی از اعضای خانواده معافیت مشابه را گرفته است .
اصولا فقط یک نفر در یک خانواده می توند از معافیت استفاده کند مگر در شرایط خاصی مثل بیماری
صعب العلاج داشته باشد تا دیگری بتواند معاف شود .
2. فقط خانواده های شهدا که پدر خانواده شهید شده باشد همه فرزندانشون از سربازی طبق قانون جدید معاف هستند .
سلام.
من متولد مرداد 70 ام امسال سال دوم کنکور دادنم بود.
میخوام بدونم الانم میتونم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم؟
تا کی وقت دارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)