دوستان سلام
ایول ایول داش متاپکسو ایول بابا خیلی حال دادی نمی دونم چی بگم دستت درنکنه
راستی متا پکس جان حالا که اومدی لطف کن 2127 رو هم جواب بده 2129 رو جوابشو پیدا کردم
با تشکر
دوستان سلام
ایول ایول داش متاپکسو ایول بابا خیلی حال دادی نمی دونم چی بگم دستت درنکنه
راستی متا پکس جان حالا که اومدی لطف کن 2127 رو هم جواب بده 2129 رو جوابشو پیدا کردم
با تشکر
Last edited by seyyedi; 31-08-2007 at 16:51.
سلام خواستم از دوستام از امیر خان و m_pixel بابته IM+ تشکر کنم و 1در خواست و 2 تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم از کمکتون
1.چند تا بازی با گرافیکه بالا می خواستم در سطح بازی هایه play station مثله ماشین و...
2.تویه divx player هر کلیپی که میریزم تیکه تیکه نشون میده؟!
3.operah 4 beta2 رو تازه ریختم هر سایتی که باز میکنم هی سوال می کنه که این برنامه untrusted
هست بعد چند تا گزینه میاد که باید انتخاب کنی مثله yes,only this time
no,not for this time--never allow ولی تویه ان گزینه ها always allow نیستش که دیگه این سوال رو نپرسه .بد جوری رو مخه![]()
اینا که نوشتی یه سری برنامه و چندتا هم بازی هستن که برای یه مدت محدود قابل اجرا هستن و به اصطلاح Trial هستن، اگه بخوای کامل استفاده کنی، باید بخری. بنابراین بیخودی نصبشون نکن. اگه برنامه و بازی میخوای اینجا هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- برو این سایت uiq3.blogfa قسمت بازی . ولی قبل از اون باید مودولاتور مربوط به بازی رو بگیری . مثلا بازی مال پلی استیشن هست باید مدولاتور پلی استیشن رو قبلش نصب کنی . درست مثل کامپیوتر....
2- احتمالا مموری گوشیت پر شده اول همه برناتمه ها رو از منیجر ببند بعد ....
3- اگه انتی ویروس داری مال اونه. احتمالا انتی ویروست هم kasper هستش نه ؟
عزیز beamed مال گوشی 910 هستش . واسه 990 توی مسیج میاد .
8نه اتفاقا امیر خان مموری خا لیه و در مورده 2 antivirus ندارم و در اخر می خواستم ببینم دوستان چه بازی رو نصب کردن تا حا لا از نظر گرافیکی گفتن![]()
سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین
خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن من یه جایی شنیده بودم که میگفتن چون گوشیت چینیه update نمشه
فکر میکنین این دلیله درستیه
:چرا با اینکه sms هامو بر اساس تاریخ مرتب کردم sms هام قاتی میشه با قبلی ها؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه: چه جوری میشه تعداد آیکون ها و نوعشون رو تو بک گراند در حالت flip open عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنماییم کنه.
یکی جواب بده لطفا.
متاپگس عزیزم دستت درد نکنه از راهنمایی که کردی الان اینترنتش راه افتاده ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)