شما از تاریخی که به خدمت اعزام میشید پرونده بسیجتون راکد میشه تا موقعی که خدمتتون تموم بشه....
شما از تاریخی که به خدمت اعزام میشید پرونده بسیجتون راکد میشه تا موقعی که خدمتتون تموم بشه....
ممنون بابت پاسخ گوییتون
پس کلا این 6ماه فعال به دردم نمیخوره؟
سلام دوستان ببخشید من خیلی سریع میخوام برم سر اصل مطلب
من 35روز پیش برای بیماری واریکوسل به بهداری مراجعه کردم و بهداری منو به دکتر و دکتر هم منو به بیمارستان معرفی کرد اما بهداری بدلیل آماده باش بودن نفرستاد و قرار شد بعد از تعطیلات عید برم بیمارستان اما بعد از عید منواز پاسگاه به راهنمایی و رانندگی فرستادن ولی وقتی خواستم از اینجا اقدام کنم مانع شدن و با اصرار من اومدم پیش جناب رئیس که ایشون هم مانع شد. بعد از این من تصمیم گرفتم خودم به بیمارستان خصوص مراجعه کنم برای همین نامه بهداری که قرار بود منو بفرسته رو برداشتم و اومدم بیمارستان (یجورای فک کنم فرار محسوب میشه) الان چی میشه
4-5 روز فرار اینجوریی جریمش چیه ؟
من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم
لطفا جواب بدین
please
please
سلام
من امروز آموزشیم تموم شد خدا رو شکر ک ب خوبی تموم شد. مالک اشتر بودم.الان افتادم راهنمایی و رانندگی تهران.فقط از دوستان کسی میدونه ک چ جوریاست؟خوبه یا نه؟اصلا پستاش چ جوریه؟و...
راستی به ازای هر 100 کیلومتر چقد مرخصی میدن؟
Last edited by shadmehr51; 17-04-2014 at 22:17.
سلام.
ميخواستم بدونم اعزامي هاي اسفند رو ميتونن بيشتر نگه دارن به خاطر تعطيلات زيادشون؟ يني ممكنه تا اول ارديبهشت ترخيص نشن؟
سلام
من اموزشی 01 و دوره کد شیراز بودم اگه سوالی راجع به 01 یا مرکز پیاده شیراز دارین در خدمتم.
نه 6 ماه به درد نمیخوره.
نه خیر
تعطیلات و مرخصی و .... جزو آموزشی حساب میشه
(میتونستن نزارن بیایین، حتی یک روز. حالا که لطف کردن، دیگه جزو خدمت حساب میشه)
در ضمن
از اول اردیبهشت گروه جدید میان.
دوستان یکی منو راهنمایی کنه چیکار کنم حالا ؟
شیراز چطور بود؟
الان کجا افتادی ؟
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)