یعنی بعد همون حجم تضمین شده سرعتو محدود میکنن؟ حتی کمتر از اسمی؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی بعد همون حجم تضمین شده سرعتو محدود میکنن؟ حتی کمتر از اسمی؟![]()
سلام. نمیدونم امروز اندیشه فقط قطع بود یا شرکت های دیگه هم مشکل داشتن . از ساعت فکر کنم 11 تا الان که نزدیکه 5 بعداز ظهره نت اندیشه قطع بود. پشتیبانی هم فقط بوق اشغال میخورد ، یعنی خودشون گذاشتن رو حالت بوق اشغال وگرنه باید میرفت تو صف انتظار اپراتور... واقعا آدم نیستن ، اطلاع رسانی اندیشه زیر صفره ، نمیگن لااقل یه اس ام اس بدن، پشتیبانی واسه وقتیه که نت قطع میشه نه واسه وقتی که وصله، ---- تو اندیشه لعنتی![]()
اره منم مشکل شما رو داشتم اصلا وصل نمیشد
ساعت رایگان هم تازگی از عمد اینترنت رو قطع میکنن ی لحظه تا سرعت نصف بشه و مثل روز نباشه
عجب سیاسب چرتی دارن![]()
اره بعد 11 گیگ یا 15 گیگ سرعت رو پایین میارن حدود 8 تا 16
خودم نداشتم ولی یکی از کاربرا تو همین تاپیک گفته بود
برا منم قطع بود و پشتبانی گوشیو بر نمیداشت
اینترنت منم قطعه! به زور با گوشی وصل شدم ببینم فقط واسه من اینجوریه یا بقیه هم مشکل دارن !
امروز برای منم اینطوری بود؛ با پشتیبانی تماس گرفتم فقط بوق اشغال میزد!
نیم ساعت پیش مودم رو ریست و دوباره تنظیم کردم، درست شد.
اندیشه واسه من تا ساعت 2 3 سرعت نصفه و بعدش درست میشه
اندیشه وقتی ساعت رایگان میشه از عمد رو خط نویز میندازه تا سرعت پایین بیاد
تقریبا srn margin نصف میشه
دوست snr margin ربطی به هیچ شرکتی نداره مربوط به نویز خط که از سیم تلفن هست
بعضی ساعت ها میبینی این شماره تغییر میکنه مربوط آب و هوا هست غلظت رطوبت - باران و ... تغییر کنه سیمی که بیرون از خونه هست به همون شکل تغییر می ده ما اینجا گیلان هستیم طبیعتا آدم زنگ می زنه حالا چه برسه به کابلی که هیچ عایق مناسبی واسش نمی زنن و همینجوری لختش می کنن بدون چسبی چیزی نی زارن رو هوای آزاد
منم یه مدت همین مشکل رو داشتم غروبا مارگین من میومد پایین دم درو خودم دوباره سیمارو لخت کردم و دوباره به هم وصلش کردم دیگه این مشکل رو ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)