تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2149 از 2376 اولاول ... 11491649204920992139214521462147214821492150215121522153215921992249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,481 به 21,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

چرا همه گیر دادند به بازی ذوب و فولاد و کسی یادی از بازی خودمون با پیام نمیکنه.پیام داره برای بقا میجنگه و انتحاری بازی میکنه و خیلی خطرناکه.ممکنه به پر و پامون بپیچه.

قبلا هم زیاد با طرفداران استقلال جور نبود.زمان مربیگریش فقط منصوریان از استقلال به تیم ملی دعوت شده بود و طرفدارهای استقلال بهش لقب ممد مایل به قرمز داده بودند.

مایلی کهن خودش هزارتا ایراد داره ولی فقط فکر انتقاد کردنه بعضی حرفاش درسته ولی خیلیاش هم چرت و پرت و از روی احساساتشه. اون گیر الکی به امیر سر دستیاران تیم ملی و توهمت زدن بهش که میگفت قلعه نوعی دوستاش رو میبره اینور اونور و این اتهام بی اساس تبانیش نشون میده که خیلی حرفاش بی منطق هست حالا چه خصومتی داره ...؟
    به خیال خودش انتقاداش از دلسوزی برای فوتباله ولی از خیلی جاهای دیگه هم بیخبره و تا یه اتفاقی می افته میاد حرف بیخود میزنه.

بچه ها هم برای تیم ملی هم برای اس اس چه تو لیگ چه آسیا دعا کنید...

داره خودمونی میشه saayeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در واكنش به اتفاقات اخير صورت گرفت:
    بيانيه مايلي‌كهن درباره قلعه‌نويي و باشگاه استقلال
    خبرگزاري فارس: محمد مايلي كهن عليه اظهارات امير قلعه نويي و باشگاه استقلال بيانيه اي را صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن، سرمربي سايپا و تيم ملي در واكنش به اظهارات امير قلعه نويي و باشگاه استقلال بيانيه اي را به شرح زير منتشر كرد:
    بسمه‌تعالي
    مردم عزيز، قهرمان و دوست داشتني ايران سربلند و هميشه جاويد. اين روزها پس از بازي شرافتمندانه اي كه تيم سايپا با جوانان برومند و شايسته اش برابر رقيب خود انجام داد و به اذعان همه؛ تيم سايپا صرفا به ارائه يك بازي با برنامه، كاملا جوانمردانه و پاك پرداخت؛ اما متاسفانه هم به هنگام مسابقه و هم طي روزهاي اخير مورد هجوم ناجوانمردانه ترين الفاظ در ميدان مسابقه و بيرون از آنكه تنها از شعبان بي‌مخ‌ها و نوچه هايشان بر مي‌آيد؛ پرداختند و درصدد آن هستند كه ضعف‌هاي فني خود را به اين و آن نسبت بدهند و هر آنچه كه خود و نوچه هايشان لايق آن هستند با سياه نمايي هر چه تمام‌تر به اين و آن نسبت داده، تا شايد بتوانند ضعف هاي فني خود را به نوعي از چشم اين و آن پنهان و لاپوشاني كنند.
    لذا به همين منظور به اين آقايان كوتوله و عوام فريب (كل يوم) كه حتي فاقد مدرك تحصيلي براي گروهبان قندلي شدن هستند اما لقب ژنرال را يدك مي‌كشند مي‌گويم كه از گل دقيقه 90 سايپا و پيامي كه آن گل به پهناي ايران عزيز اسلامي داشته؛ پند گرفته و هر چه سريعتر دست از نوچه بازي و نوچه پروري برداشته از كارهاي ناثواب و عوام فريبي دست بردارند.
    بديهي است هيچ دستي برتر و بالاتر از دست خداوند عزوجل نيست و اوست كه اگر بخواهد كسي را خوار نمايد، خوار و اگر كسي را عزيز بداند عزيز خواهد كرد. اين مطلب شامل حال گنده باقالي‌هايي كه به عنوان نوچه در كنار اين آدم كوتوله هستند نيز مي‌شود.
    محمد مايلي كهن

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته تیتر اصلی خبر رو خبرگزاری فارس بعد از چند دقیقه عوض کرد که همین تیتر خبر بالا شد !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بله ! بیانیه داده !

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من بعید می دونم این طوری حرف زده باشه ولی اگه گفته باشه طبق جمله آخر خودش باید منتظر به ذلت رسیدنش بود...
    اولش هم گفته : مردم عزيز، قهرمان و دوست داشتني ايران سربلند و هميشه جاويد . این جمله 100% برای جلب نظر و برانگیختن احساسات مردم به نفع خودش و مظلوم جلوه دادنش ...

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینم عکس از تیتر اصلی !

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این نظر رو تو یکی از سایت ها خوندم . به نظرم جالب اومد :
    4روز دیگه میاد میشینه تو برنامه های بی خاصیت با مجری های عقیمی مانند ورزش و مردم! و باز میگه من قلعه نوعی رو از ته دل دوست دارم اگه گوشت هم رو هم بخوریم استخون هم رو دور نمیریزیم (من هنوز نفهمیدم این استخون کجاست!! اینها که دیگه استخونی واسه هم نذاشتن) بعدش هم رو میگه من دیشب رفتم دم دکون!! قلعه نوعی نبود میخواستم باهاش حرف بزنم ( یعنی من بسیار بچه مومن و مخلصی هستم) بعد رو میکنه به دوربین و به قلعه نوعی میگه یادته بچه بودی من برات آدامس خریدم! یادته دلت درد میکرد گفتم برو دستشویی من خیلی دوست دارم!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اختلاف

محمد مايلي كهن بر خلاف خيلي از اهالي فوتبال در روابط و رفتارهايش با كسي تعارف ندارد. سرمربي تيم ملي كه اختلافات زيادي با امير قلعه نويي دارد پيش از بازي با استقلال وارد زمين نشد و به رسم معمول با سرمربي تيم حريف ديدار نكرد. مايلي كهن مستقيما به سمت سكوها حركت كرد تا با قلعه نويي روبرو نشود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به دليل اظهارات اخير
    قلعه‌نويي از مايلي‌كهن شكايت كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال از محمد مايلي‌كهن شكايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رئيس كميه انضباطي فدراسيون فوتبال در نشست مطبوعاتي امروز، به دنبال اظهارات اخير محمد مايلي‌كهن درباره باشگاه استقلال و امير قلعه‌نويي؛ اين مربي شكايت خود را تقديم كميته انضباطي كرد.
    مايلي كهن پس از ديدار سايپا و استقلال اهواز نيز صحبت هايي را درباره قلعه نويي مطرح كرده بود.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •