دوستان من صبانت رو جمع کردم و قصد دارم از شرکتی دیگر سرویس بگیریم..بین های وب و اسیاتک موندم...شما کدومو پیشنهاد میدین...خودم رشت هستم...ممنون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان من صبانت رو جمع کردم و قصد دارم از شرکتی دیگر سرویس بگیریم..بین های وب و اسیاتک موندم...شما کدومو پیشنهاد میدین...خودم رشت هستم...ممنون
باز برای شما نسبت سرعت بهتره ... برای 10 مگ هم همین وضعه روزانه سرعت 1 مگ شبانه 200 ... و فقط خوبیش اینه که دانلود از سایت های داخلی 800 - 900 سرعت !
قطعی و تایم اوت و پینگ هم که دیگه تعطیل ....
اگر فقط به خاطر شبانه نبود سریع میرفتم های وب یا جای دیگه
آسیاتک خیلی جاها اشباع یوزر شده اینطوری شده همش قطعی و ...
امشب هم که 3-4 بار توی یک ساعات قطع کردن منو ...
صبح ها هم که بلند میشی میبینی مودم چراغش قرمز مونده .
آسیاتک خیلی افتضاح شده
امروز قطع بود یک مدت زیادی
زنگ زدم،یرو بعد چند دقیقه پیچوندن گفته برو تو تنظیمات مودم،رفتم،قبل این که تنظیمی بش وصل شدم،ثبت کرده مشکل از تنظیمات مودم بوده،باز خراب بوده ،زنگ زدم،میگه مشکل از مرکز مخابراتی بوده ،حل شده،باز قطع شده،زنگ زدم،میگه مشکل از مرکز مخابراتی نیست نیست،میگم چرا قطعه،باز چند دقیقه پیچونده به بهانه های مختلف،آخرش گفته مرکز شما مشکل داشته،همین الآن ایمیل اومده حل شده،میگم چرا قطعه،میگه باز مرکز خراب شدم،میگم مگه مرکز هی خراب و درست میشه،میگه امکان نداره
الآن هم که کلا خرابه قطعه همین لحظه که تایپ می کنم
الآن که پست کردم درست شده
داداش من با کانکشن وصل میشم بعد امشب از 10 قطعی شروع شد ظاهرا تا الان وصل نمیشد الان شانسی وصل شد
چند روزه این مشکل پیش میاد اما امشب دیگه نوبر بود 2 ساعت شد!!!!!
منم مشهدم ظاهرا فله ای کاربر گرفته دیگه نمیکشه جواب بده!!!!!!!!!!
برای من سرور داخلیم شبا (سرویس شهاب ) هم 250 هست. البته تا به حال قطعی اصلا نداشتم .
خخداداش من روزی 1 گیگابایت میگیرم
10 گیگ که اول خودش میده نهایت 10 روزه تموم میشه
شبانه سرعت 100 کیلوبایت هست حال نمیده روزانه سرعت 700 کیلوبایت هست دانلود میکنم
دیروز 3 گیگ گرفتم امروز شد 2 گیگ![]()
سریال و فیلم زیاد دانلود میکنم با قلیون میچسبه
![]()
Last edited by lvlohcen; 19-04-2015 at 06:09.
اگه خرید ما رو از اون شاتل کم فروش حساب کنی ، کار از ۲ ملیون هم رد میکنه (کم فروش برای محدود کردناش)![]()
دوستان وضعیت پینگ آسیاتک به 8.8.8.8 در حال حاضر به چه صورت هست؟
به سرورهای داخل چطور؟ مثلاً به shatel.ir؟
من هم از های وب نت دارم فکر کنم مسکل سراسری هست چون ما هم همینجوری شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)