پخش با یک جفت باند ساده که یه صدای مناسب داشته باشه
پخش کنوود مدل 200UV و باند کنوود مدل PS695E
حدود 500 تا 550 قیمتش این دوتا میشه
پخش با یک جفت باند ساده که یه صدای مناسب داشته باشه
پخش کنوود مدل 200UV و باند کنوود مدل PS695E
حدود 500 تا 550 قیمتش این دوتا میشه
باند میتونی 963 جی بی ال یا رنج بالاتر 690 سونی بگیری پخش هم یا کنوود 200u یا 1152 سونی بگیری دوتاشون خوبن فقط جنس صداشون فرق داره پخش های سونی میدرنج و صدای شفاف تری دارن و هم بیس نرم تر و بهتری دارن اگر هم میتونی 340 برا پخش هزینه کنی که 300u کنوود بگیری امکانات خیلی بیشتری داره ولی جنس صدا با همون 200u یکیه
Last edited by farshad0123; 09-02-2017 at 21:27.
سلام ساب M08 Free Air بدون امپ هم راه می افته؟
آمپلی فایر نیاز هست
[/QUOTE]
ممنونازپاسختون.حقیقتا پرتاب صدا برام مهمه ولی میبینم که هرتز کیفیت خوبی داره توی spl به نظر شما گزینه مناسبی هست؟[/QUOTE]
سلام خواهش میکنم.
هرتز و spl?!! حتما شوخی میکنید.کدوم ساب هرتز و دیدین که تخصصی تو spl داشته باشه.شاید منظورت DD یا گرند هست؟
سلام.
خودرو 405 پرشیا یا 206 هست؟
با بودجه ای که در نظر دارید پیشنهادات محمد جان رو میتونید استفاده کنید ولی اگر صدای بهتری میخواهید باید بودجتون و افزایش بدین.با حدود 3500 یه سیستم تک استیج شامل یه جفت کامپ یه پخش یه ساب باکس و یه آمپلیفایر 4 کانال میتونید نصب کنید و از کیفیت صدا لذت ببرید.البته حدودا عرض میکنم ممکنه ارزونتر هم بشه.قادر به هزینه کردن تا این حدود هستید؟
آقا حمید بهترین پخش تا 300 تومن و باند تا 300 تومن چیه ؟
یعنی حدود 600 هزار تومن برای پخش و باند میخواید هزینه کنید ؟
ماشینتون چیه ؟
سیستم در حد یه پخش و باند لازم دارید یا نه قصد دارید مثلا در آینده حرفه ای تر بشه مثلا ساب و باکس اضافه کنید ؟
405 دارم احساس میکنم باند تو در جلوشون کیفیت خوبی ندارن چه باندی پیشنهاد میکنید از پایونییر باشه بهتره مدلش ذکر کنین ممنون میشم
برای درب های جلو باند معمولی اگر نصب بشه تغییری تو صدا ایجاد نمیشه
مگر اینکه کامپوننت نصب کنید که با آمپلی فایر صدای خوبی تحویل بده
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)