چرا خود isp ها به صورت default اينو نميزارن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا خود isp ها به صورت default اينو نميزارن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدایی مخابرات خوابه هاااااا
این چیه آخه هنوز رو صفحه هست:
خورشید به سوگ مصطفی می گرید ، مهتاب به حال مجتبی می گرید ، در مشهد دل چه کربلایی بر پاست ، قومی به شهادت رضا می گرید .
ایام سوگواری تسلیت
ویندوزتون چیه؟
بعد dns معمولی بصورت:
4.2.2.4
8.8.8.8
هست ولی اگه برای اختصاصی شرکت میخواید زنگ بزنید بهتون میدن ( من قبلا گرفته بودم ولی فراموشش کردم )
باید توی ویندوز تون تنظیم کنید خودتون
آره فک کنم ماه ربیع الاول تموم شه ، مخابرات تازه تبریک میزنه توی سایتش
حالا خوبه 2 گیگ هدیه هم بده
چی میشه اصن![]()
ویندوزم 7
اصلا فک کنم بخاطر اینکه هدیه نده خودش رو زده به خواب![]()
عجب! 60 گیگ ریختن تو حسابم ماه پیش، الان نگاه کردم شده 5 گیگ دوباره! قضیه چیه؟ باید همه رو مصرف میکردم؟![]()
60 گیگ واسه چی ریختن؟
چند ماهه؟
چه میدونم والا، سرویس یک ساله رو 2-3 ماه مصرف کرده بودم، بعد آپدیت یک سال رو ریست کردن 60 گیگ ریختن تو حسابم!! الان دوباره شده 270 روز با 5 گیگ تو اکانت! اصلا حساب کتاب نداره کارشون!![]()
اوکی
شما تو نت سرچ کنید آموزش ست کردن dns ، آموزشش هست ، اگه پیدا نکردید بگید لینک بدم
سلام
بله درسته ، ولی قضیه این بود که بعد از رستور شدن crm اونا حجم 1 سال رو به حساب کاربرای کمپین ریختن ، اما سیستمشون نتونست کاربرای کمپین رو به درستی فیل تر کنه بخاطر همین ، هر ماه هم 5 گیگ براشون میریخت ( در حالی که مشترک ها قبلا همه حجم 1 سالشون رو گرفته بودن ) البته این برای همه مشترک ها اتفاق نمی افتاد و مخابرات هم چون نمیتونست دربیاره دقیقا کدوم مشترک ها هستن ، حجم همه رو گرفت تا ماه به ماه براشون بریزه ( مثل قبلا )
Last edited by hamidreza2010; 29-12-2014 at 01:22.
سلام دوستان من قصد دارم از اندیشه نامحدود 128 به شاتل 11 (ART1) نامحدود کوچ کنم بنظرتون کوچ کنم عاقلانست؟ الان تو اندیشه تا 6 گیگ بگی نگی سرعت بد نیس دوروور 40 تا 80 کیلو بایته بگیر نگیرم داره ولی بعدش 100% میفته رو 16 تا 18 دیگه بالاتر نمیره تا آخر. شاتل چجوریاست؟ تا 11 گیگ بالاست بعدش میری قهر؟؟؟؟زیر 18 میره؟
شاتلم بعد مدتی سرعت رو کم میکنن ولی نمیدونم چند گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)