تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2148 از 2376 اولاول ... 11481648204820982138214421452146214721482149215021512152215821982248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,471 به 21,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مس که نهایت هدفش سوم شدن بود که بهش رسیده تقریبا... تو حذفی انگیزه نداره. پرسپولیس هم مثل مس هدفش رسیدن به جام باشگاههاست ولی استقلال فقط قهرمانی میخواد و دیگر هیچ... حداقل کارشم بسازه تیم سوم لیگ ساخته نه تیم 16 لیگ : دی
    این مسی که شما میگید مس رفسنجانه؛ مس کرمان از همین مس رفسنجان باخت و حذف شد...ذوب-فولاد تو جام حذفیم با هم بازی دارن... این هم خوبه هم بده!!! چون ممکنه فولاد به ذوب ببازه که ذوب جام حذفی رو جدی نگیره(یه جورایی تبانی و از این حرفا... که ایشالا این اشتباه باشه) یا فولاد ذوب رو ببره که واسه جام حذفی زهر چشم گرفته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مایلی کهن با این کاراش داره طرفدارای استقلال رو تو زمانی که تیم ملی بهشون نیاز داره از دست میده اونم به سادگی...

حقیقتش دیگه خونم رو تیم ملی جوش نمیخوره، در مورد استقلال هم بعضی از بازیکنا باعث شدن به این وضع دچار بشیم که ژنرال داره تو آتیشه این یه عده میسوزه

شاید واسه تیم های دیگه و گزارشگرای تلویزیونی و عکاسها اون بالا پایین پریدن های امیر و عصبانی شدناش بعد از از دست دادن توپ خنده دار باشه و یه سوژه واسه خودشون پیدا کردن

اما این واسه هوادارای واقعی استقلال یعنی اوج عِرق به پیرهن آبی

یعنی...

امید واسه دوست داشتن استقلال

این روزا میرن و میان... این بازیکنا عوض میشن اما امیر تو قلبای ما موند
    ژنرال و سایر چرندیات ول کن ژنرال چه ماشین و خونه ای داره هوادار بد بخت چی داره!جورشو هوادار میکشه واقعا که قلعه نوعی رو بت کردن مگه کیه!فوتبال فوتبال انقدر که خرج فوتبال کردن تو 30 سال خرج مملکت و ملت نکردن!من واقعا متاسفم برای امثال شما و برای خودم و برای ملت بازیکنا مگه چکار کردن؟منم بلدم فیلم بازی کنم محلمون وقتی فوتبال بازی میکنیم من بیشتر از این امیر قلعه نوعی حرص و جوش میخورم ولی ایشون هم مشهوره هم پول انچنانی میگیره که دوتا داد بکشه شکم گنده کنه!جمع کنین تورو خدا انقدر حرص ندین مارو!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خسرو حیدری پس از تساوی تیمش بشدت گریه می کرد. حیدری که نمی توانست تساوی استقلال را آن هم در دقایق پایانی بازی باور کند از شدت ناراحتی بر روی زمین خوابید. ناراحتی حیدری به حدی بود که همتیمی هایش به سراغ وی رفته و او را از روی زمین بلند کردند.
    غیرت و تعصب خسرو حیدری مثال زدنیه... خیلی ازش خوشم میاد هم بازیکن خوبیه و هم بااخلاقه و هم متعصب...

هواداران استقلال یک ساعت پس از پایان بازی ورزشگاه را ترک کردند. شدت ناراحتی آنها به حدی بود که قادر به ترک استادیوم نبودند. آنها بر روی سکوها حیرت زده و گریان نشسته بودند تا جایی که نای بلند شدن را نداشتند . در این بین ۲ ، ۳ تن از هواداران آبی که بشدت از تساوی استقلال حالشان بد شده بود.
    هوادار واقعی هم به اینا میگن...

اصلا دلیل اینکه من طرفدار استقلال هستم همین بازیکن ها و طرفدارهای متعصبه... حتی تیمم میبازه تشویقش میکنن. یادمه پرسپولیس پیام رو برده بود طرفداراش داشتن تیمو میکوبیدن... علیه ش شعار میدادن.

ژنرال و سایر چرندیات ول کن ژنرال چه ماشین و خونه ای داره هوادار بد بخت چی داره!جورشو هوادار میکشه واقعا که قلعه نوعی رو بت کردن مگه کیه!فوتبال فوتبال انقدر که خرج فوتبال کردن تو 30 سال خرج مملکت و ملت نکردن!من واقعا متاسفم برای امثال شما و برای خودم و برای ملت بازیکنا مگه چکار کردن؟منم بلدم فیلم بازی کنم محلمون وقتی فوتبال بازی میکنیم من بیشتر از این امیر قلعه نوعی حرص و جوش میخورم ولی ایشون هم مشهوره هم پول انچنانی میگیره که دوتا داد بکشه شکم گنده کنه!جمع کنین تورو خدا انقدر حرص ندین مارو!
    خوب که چی ؟ نکنه میخوای هر چی داره بیاد بین هوادارا تقسیم کنه خودش بره تو حلبی آباد زندگی کنه و با دوچرخه 28 بیاد سر تمرین ؟ کسی از کسی بت نساخت ولی تو فوتبالی که با بازیکنها و مربی ها هیچ تعصبی ندارن یه مربی از فرط عصبانیت و هیجان بازی با اینکه میدونه دارن ازش فیلم میگیرن و فردا میخواد سوژه بشه ولی نمیتونه جلو خودشو بگیره نشون میده به تیمی که توش بزرگ شده تعصب داره. شما اگه حرص و جوش میخوری میدونی کسی تورو نمیبینه ولی اگه بدونی به صورت زنده دارن تو کل ایران نشونت میدن و صدبار دیگه هم میخوان تکرارشو نشون بدن یه کت و شلوار ایتالیایی اتو کشیده شسته رفته میپوشی . بهترین تیپ عمرت رو میزنه عین جنتلمنا میشینی رو نیمکت و متفکرانه بازی رو نگاه میکنی....

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عنايت: هواداران استقلال عليه قلعه‌نويي شعار خواهند داد

....
    ...
    ..
    .
    وي با انتقاد از عادل فردوسي پور كه در بازي استقلال مقابل سايپا از دوري قهرماني از صحنه هاي خطا ايراد گرفته بود، خاطرنشان كرد : شگفت زده ام چرا بايد او كه از بهترين گزارشگران ما است و مي داند صحبت هايش در طرفداران تاثير مي گذارد، از قهرماني ايراد گرفت؟ او به چه حقي به داور ما توهين كرد؟ اصلا چاقي چه ربطي به تصميم صحيح دارد؟ وقتي تصميم صحيح مي گيرد ارتباطي به چاق يا لاغر بودن او ندارد. فردوسي پور نبايد با اين حرف ها فشار را براي هواداران بيشتر مي كرد.
    خداییش هم راست گفته قهرمانی چه مثل الان 9 ماهه حامله و چه مثل باربی باشه فرقی نداره
    چون در هر دو صورت پنالتی استقلال رو نمیگیره
    مثل خیلی از داورهای دیگه!!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمدي: برنامه ريزي ليگ نهم را آغاز كرده‌ايم

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: براي ما از همين حالا رقابت‌هاي ليگ هشتم به پايان رسيده و برنامه ريزي براي رقابت‌هاي ليگ نهم را آغاز كرده‌ايم و مشغول تدوين تقويم هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي در مورد هفته هاي پاياني ليگ صحبت هاي تازه اي را مطرح كرده است كه در زير مي خوانيد:

*هفته پاياني ليگ برتر هفته حساسي است سازمان ليگ براي برگزاري هر چه بهتر اين هفته چه برنامه اي دارد؟
    براي سازمان ليگ همه هفته ها حساس است و براي ما هيچ فرقي نمي كند كه چه تيمي قهرمان شود و چه تيمي سقوط كند. هدف ما برگزاري سالم رقابت هاست ضمن اينكه ما هفته آخر ليگ را به عنوان هفته عزم ملي براي صعود تيم ملي به جام جهاني نامگذاري كرده ايم براي بازي هاي حساس هم علاوه بر ناظران بازي، ناظران ويژه اي را به محل برگزاري خواهيم فرستاد تا همه چيز را زير نظر داشته باشد.البته اين كه قهرمان و تيم هاي صعود كننده در هفته پاياني مشخص شوند نشان از سالم بودن ليگ برتر دارد.

* اما مثل اينكه شما بايد دو كاپ قهرماني و دو سري مدال و دو جشن قهرماني در دو جاي مختلف تدارك ببنيد...
    به نكته خوبي اشاره كرديد. ما درست مثل دوره اول ليگ برتر دو كاپ قهرماني بايد به دو جاي مختلف بفرستيم البته دو مراسم قهرماني و دو سري مدال تدارك ديده شده است كه اميدواريم هر تيمي كه قهرمان شد بتوانيم با برگزاري يك مراسم آبرومندانه كام قهرمان را شيرين كنيم.

*فرق ديگر اين است كه امسال مراسم قهرماني در تهران برگزار نمي شود...
    بله، البته اگر استقلال در مشهد قهرمان شود جشن قهرماني در مشهد خواهد گرفت.

*جام حذفي را به سرعت پس از پايان ليگ پيگيري مي كنيد؟
    بله در ششم و دهم، بيست و سوم و بيست و چهارم ارديبهشت مراحل مختلف جام حذفي برگزار خواهد شد تا اين رقابت ها هم پيگيري شود.

*فكر مي كنيد پيش از آغاز سه بازي تيم ملي در مقدماتي جام جهاني مسابقات جام حذفي به پايان مي رسد؟
    مشخص نيست بايد ببينيم تا كجا اين رقابت ها پيش خواهد رفت و اميدوارم كه حداقل به پايان مرحله نيمه نهايي برسيم.

*مثل اينكه تدوين تقويم رقابت هاي ليگ برتر سال آينده را هم شروع كرده ايد؟
    بله، ما از همين حالا رقابت هاي ليگ هشتم به پايان رسيده برنامه ريزي براي رقابت هاي ليگ نهم را آغاز كرده ايم و مشغول تدوين تقويم هستيم چون بايد رقابت هاي مقدماتي المپيك لندن ، مقدماتي جام ملت هاي آسيا، ليگ قهرمانان آسيا ، روزهاي فيفا را در نظر بگيريم. ضمن اينكه انشاا... در صورت صعود مستقيم به جام جهاني ديگر رقابت هاي پلي آف نمي تواند تقويم سازمان ليگ را تحت تاثير قرار دهد اما اگر كارمان هم به پلي آف كشيد همه چيز را پيش بيني خواهيم كرد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بيانيه باشگاه استقلال درباره اظهارات مايلي‌كهن:
    چرا با چند شعار غيراخلاقي، شرط‌بندان را به تماشاگران ترجيح مي‌دهيد؟

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال به دنبال اظهارنظر شب گذشته محمد مايلي كهن، سرمربي تيم ملي ايران اقدام به صدور بيانيه اي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه خبري باشگاه استقلال امروز بيانيه اي را عليه سرمربي تيم ملي به شرح زير منتشر كرد:
    ظرف دو روز گذشته جناب آقاي محمد مايلي كهن، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و تيم سايپا به اظهار نظر درباره باشگاه استقلال پرداخته است كه لازم مي دانيم مواضع باشگاه را نسبت به گفته هاي ايشان اعلام داريم:

1- ايشان در مصاحبه با برنامه ورزش از نگاه دو در شب گذشته عده اي از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي در روز پنجشنبه گذشته را با قماربازان و شرط بندها در انگليس مقايسه كردند. سرمربي تيم ملي ايران قطعا آگاه هستند فعل حرامي مانند قمار و شرط بندي جايگاهي براي دفاع و قياس با ديگر رفتارها در دين مبين اسلام از خود باقي نمي گذارد. مقايسه اوباش هاي انگليسي با عده اي از طرفداران قياس نامناسبي بود و فراموش نكرده ايم در سال هاي نه چندان دور آشوبگرهاي انگليسي چه فجايع خونباري را در بروكسل بلژيك به وجود آوردند. چگونه است كه اكنون آقاي محمد مايلي كهن با شنيدن چند شعار زشت، غيراخلاقي و ناپسند عليه خود، قماربازان و شرط بندهاي انگليسي را ترجيح مي دهند؟ گرچه اعتقاد داريم تعدادي از تماشاگرنماها همواره تلاش مي كنند با رفتارهاي زشت خود فضاي ورزشگاه ها را آلوده كنند، اما كاش آقاي مايلي كهن براي خيل عظيم تماشاگران فوتبال ما كه به اصول تشويق و حمايت پايبند هستند، در گفته هايشان تفكيكي قائل مي شدند. از ايشان انتظار مي رود ضمن اصلاح ادبيات خود به گونه اي برخورد كنند كه نشان از بزرگي، تواضع و گذشت سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان داشته باشد و مطمئنا اين گونه رفتار ها و اظهارات در شان فردي كه خود را مقيد به آموزه هاي ديني مي داند، نخواهد بود.

2- از سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به عنوان نماينده تمامي مربيان فوتبال كشورمان انتظار مي رود افتخارات يك باشگاه را بدون ارائه مدارك و مستندات قانوني و محكمه پسند با نام «تباني» به سخره نگيرند و مبادرت به نكاتي نكنند كه فاقد ارزش اخلاقي و قانوني است. بديهي به نظر مي رسد باشگاه استقلال حق رسيدگي و شكايت هاي قانوني را براي خود محفوظ مي داند.

3- باشگاه استقلال هرگونه توهين به فرد و گروهي را توسط عده اي از تماشاگر نماها محكوم كرده و از هواداران تيم استقلال مي خواهيم فقط به تشويق و حمايت از تيم خود بپردازند.
    انتهاي پيام /

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از شعار هواداران استقلال عليه فدراسيون
    شفق: پيشنهاد مي‌كنم نان بازويتان را بخوريد

خبرگزاري فارس: عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال گفت: به افرادي كه بحث تباني فدراسيون فوتبال با تيم ذوب آهن را مطرح مي‌كنند؛ پيشنهاد مي‌كنم نان بازويشان را بخورند.

ناصر شفق در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد دوشغله بودنش در فدراسيون فوتبال عنوان كرد: من اين مسئله را تكذيب مي كنم. به هيچ عنوان دو شغله نيستم و هيچ شغل دولتي هم ندارم. حضور در جنگ هم از افتخارات تمام افرادي است كه در دفاع مقدس شركت كرده اند و نبايد به دليل آنكه در جنگ شركت كرده ام به كسي جواب پس بدهم.
    مديرعامل باشگاه تراكتور سازي تبريز تاكيد كرد: خوشبختانه از هيچ نهاد دولتي حقوق دريافت نمي كنم و عضويت در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال هم شغل محسوب نمي شود. ضمن اينكه از فدراسيون هم حقوقي دريافت نمي كنم. من حتي بيمه هم نيستم. هيچ يك از اعضاي خانواده ام هم بيمه نيستند. بنابراين اگر خبري در مورد دوشغله بودنم منتشر شده براساس اطلاعات غلط است.
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال درباره شعار تماشاگران استقلال كه فدراسيون را متهم به تباني با ذوب آهن كرده اند گفت: اين يك اتهام واهي است. براي فدراسيون چه فرقي مي كند كه كدام تيم قهرمان شود. من عضو هيات رئيسه فدراسيون و مديرعامل تراكتور سازي تبريز هستم. سال ها مالك باشگاه ابومسلم بوده ام؛ پس بايد بگويند فدراسيون از ابومسلم يا تراكتورسازي حمايت مي كند. بايد به افرادي كه چنين مسائلي را مطرح مي كنند بگويم نان بازوي خود را در ميدان مسابقه بخوريد.
    شفق در مورد وضعيت باشگاه ابومسلم مشهد اظهار داشت: شماري از هواردان روز جمعه به تبريز آمده بودند تا من دوباره به ابومسلم بازگردم اما گفتم تا زماني كه افرادي كه حق ما را در روز روشن خوردند در اين باشگاه حضور دارند به اين تيم بازنمي گردم. فكر مي كنم براي فوتبال استان خراسان فاجعه است كه تيم مردمي ابومسلم به دسته اول سقوط كند. تيمي كه زماني در رده سوم ليگ قرار داشت حالا در آستانه سقوط قرار دارد. فقط اميدوارم به خاطر مردم اين تيم در ليگ برتر باقي بماند.
    وي ادامه داد: بني اسد اين باشگاه را از من خريد اما هيچ كدام از چك هاي آن نقد نشد و تمامي آنها برگشت خورد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    طالب‌لو: بازيكنان استقلال اشباع نشده‌اند

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان تيم ما اشباع نشده‌اند و فقط فشار زيادي را تحمل كرده‌اند.

وحيد طالب لو در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد وضعيت اين تيم عنوان كرد: فشاري از سوي هواداران روي ما نيست. فكر مي كنم كه آنها از عملكرد ما راضي هستند. اگر غير از اين بود بعد از بازي مقابل سايپا يك ساعت در ورزشگاه نمي ماندند و ما را تشويق نمي كردند. به نظر من بهترين كارشناسان همين مردم هستند.
    وي در مورد اينكه شانس قهرماني ذوب آهن بيشتر از استقلال شده است اظهار داشت: ما شرايطي داشتيم كه ذوب آهن اين شرايط را نداشت و باعث شد تمركز خود را براي ليگ برتر از دست بدهيم و شانس قهرماني كمتر شود. شايد يكي از عواملي كه باعث شد اين اتفاق در ليگ رخ دهد نتايج مان در ليگ قهرمانان آسيا بود.
    اين دروازه بان در پاسخ به اين سئوال كه استقلال از چه زماني دچار افت شد تاكيد كرد: شروع از دست رفتن روحيه ما به بازي دربي برگشت باز مي گردد كه در دقيقه 93 گل خورديم. اين تساوي در روحيه تيم تاثير گذاشت. البته من خوشحال هستم كه تيم به شرايطي رسيده كه از تساوي مقابل تيم هاي بزرگ مثل پرسپوليس و سايپا ناراحت مي شود.
    وي تصريح كرد: سال گذشته به باخت عادت كرده بوديم و اين شرايط را در تيم نمي ديديم اما اكنون درست است كه از قهرماني دور شديم اما تيم شخصيت هميشگي خود را پيدا كرده است.
    طالب لو در پاسخ به اين مورد كه به نظر بازيكنان اين تيم خود را باخته اند گفت: خودمان را نباخته ايم. بعد از بازي پرسپوليس فشردگي مسابقات زياد شد و فرصت زيادي براي ريكاوري نبود و ما بلافاصله با مقاومت بازي كرديم و باخت به اين تيم باعث شد تا بيشتر تحت تاثير قرار گيريم. همه مي دانند كه سخت ترين مسابقات؛ بازي هاي قبل و بعد از دربي است. باخت به مقاومت به شخصيت تيمي ما لطمه زد.
    دروازه بان استقلال ادامه داد: ذوب آهن فقط دو بازيكن ملي پوش دارد اما استقلال چهار بازيكن ملي پوش در اردوهاي تيم ملي داشت. حضور آنها در اردو و فشردگي بازي هاي ليگ و بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا روي تيم ما تاثير گذاشت. مسائل حاشيه اي هم داشتيم. البته ما از كادر مديريتي و كادر فني خود ممنون هستيم كه نگذاشتند خيلي از مسائل حاشيه اي وارد تيم شود.
    وي تاكيد كرد: نمي توانيم شكست ها را به پاي امير قلعه نويي بگذاريم و بردها را متعلق بازيكنان بدانيم. استقلال اگر موفقيتي داشته حاصل تلاش همه بوده و اگر هم باخت داشته همه مقصر هستيم. ما هنوز هم در ليگ قهرمانان آسيا شانس داريم و مي توانيم با كسب 6 امتياز صعود كنيم.
    طالب لو در مورد بازي آخر در مشهد مقابل پيام گفت: نيم فصل دوم را با بازي با ابومسلم در مشهد آغاز كرديم و همان روز همه هم قسم شديم كه جشن قهرماني را در مشهد برپا كنيم. در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بيني نيست. اگر قسمت باشد كه در مشهد جشن بگيريم به قهرماني مي رسيم و اگر هم نباشد نمي توانيم در قبال خواسته خدا كاري كنيم و ناشكر باشيم.
    طالب لو در مورد اينكه گفته مي شود استقلال فقط براي يك جام بسته شده است عنوان كرد: با اين شرايط مالي كه باشگاه دارد چه توقعي از مديران داريد؟ هر مربي مي خواهد كه بهترين ها را داشته باشد اما اين امكان وجود دارد كه همه بازيكنان جذب شود؟ ابتداي فصل همه مي گفتند استقلال چرا اين همه بازيكن جذب كرده اما ديديد كه در طول فصل آسيب ديدگي بازيكنان به ما چه ضربه اي زد.
    اين دروازه بان با بيان اينكه در سطح مديريت نمي تواند صحبت كند اما از تصميم هاي خوب مسئولان فوتبال هم نمي توان به راحتي گذشت گفت: همين كه از سال آينده هيچ گلر خارجي در ليگ وجود ندارد بهترين تصميم است و شاهد خواهيد بود كه در فصل جديد چه پديده هاي دروازه باني مطرح مي شوند. از فصل بعد گزينه هاي بيشتري براي تيم ملي خواهيم داشت و دست مربيان تيم ملي بازتر مي شود. من براي ميرزاپور احترام زيادي قائل هستم اما او با آن همه سابقه ملي خيلي راحت پذيرفته بود كه يك جوان جاي او را بگيرد و معتقد هستم كه شيخ ويسي عملكرد خوبي مقابل استقلال داشت.
    دروازه بان استقلال اضافه كرد: اين بحث را پيش كشيدم تا بگويم كه آدم بايد واقع بين باشد. در چند سالي كه در استقلال بودم از اين روزهاي سخت زياد ديده ام و اگر هم ناراحت هستم به خاطر هواداران است.
    طالب لو در پايان در مورد اينكه گفته مي شود بعد از بازي مقابل سايپا با پيروز قرباني درگيري لفظي پيدا كرده است گفت: پيروز؛ كاپيتان استقلال است و اگر هم حرفي باشد حق با اوست. شايد از باخت همه ناراحت شده باشيم اما مسئله اي بين ما نبوده است. من كوچكتر از قرباني هستم و همه وظيفه داريم كه به حرف كاپيتان خود احترام بگذاريم. به هر حال او هم صلاح تيم را مي خواهد. من و پيروز در اين تيم بزرگ شديم و او را دوست دارم. هدف همه ما در اين تيم يكي است.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر کسی در هر شغلی که نخبه باشه باید بیشترین پول رو بگیره (فرقی نمیکنه این فرد یه فوتبالیست باشه یا یه فیزیکدان)
    شما به جای گیر دادن به خونه و ماشین ژنرال برید به مربی هایی که 1 میلیارد برای یه سال حقوق گرفتن و سر دو ماه فرار کردن رفتن گیر بدید
    نه مربی ای که تیم سیزدهم جدول رو با کوچکترین تغییرات تبدیل به بهترین تیم تاریخ باشگاهی ایران کرد
    در ضمن شکم ژنرال به هیچکس ربطی نداره
    ولی خب بجای اینکه توهین میکردی کاش میرفتی یه مقدار تحقیق میکردی و میدید که اضافه وزن ژنرال دلیل داره
    امیرخان چند سال پیش یه مصدومیت خیلی سنگین از ناحیه ی زانو داشت بخاطر همین دیگه خیلی کمتر میتونه همپای بازیکنهای تیم تمرین کنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

چرا همه گیر دادند به بازی ذوب و فولاد و کسی یادی از بازی خودمون با پیام نمیکنه.پیام داره برای بقا میجنگه و انتحاری بازی میکنه و خیلی خطرناکه.ممکنه به پر و پامون بپیچه.
    مایلی کهن با این کاراش داره طرفدارای استقلال رو تو زمانی که تیم ملی بهشون نیاز داره از دست میده اونم به سادگی...
    قبلا هم زیاد با طرفداران استقلال جور نبود.زمان مربیگریش فقط منصوریان از استقلال به تیم ملی دعوت شده بود و طرفدارهای استقلال بهش لقب ممد مایل به قرمز داده بودند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •