برادر همینطور الکی که پورت عوض نمیکنن! گیرم که عوض هم کردن! گروه چی؟ کشک چی!؟ اسمی باید داشته باشن یا نه!
اگه تلفنی که ADSL داشته باشین رو بدین به نمایندگی میگم یوزرم رو منتقل کنه رو اون گروه چون دو روز دیگه سرویسم تمومه
برادر همینطور الکی که پورت عوض نمیکنن! گیرم که عوض هم کردن! گروه چی؟ کشک چی!؟ اسمی باید داشته باشن یا نه!
اگه تلفنی که ADSL داشته باشین رو بدین به نمایندگی میگم یوزرم رو منتقل کنه رو اون گروه چون دو روز دیگه سرویسم تمومه
فرشاد 10 مگ شبانه وقتی ایپیش میپره اسمی نمیشه
فقط ایپی 37 میاد که باید 5-4 تا دانلود با هم بزارم تا 1.2 مگ رو بگیره کامل
نمایندگی اصلا در جریان کارای اداره دیتا نیست , اگر بهش گفتید گروه شاخ در میاره از تعجب
فقط اداره دیتا میتونه گروه رو عوض کنه به نظر من
نمایندگی اصلا نمیتونه کاری انجام بده
اونوقتم که بتونه شما میخوای بهش بگی منو منتقل کنید به گروه اینا الان اون هم میگه چشم
منم با تخلیه و رانژه افتادم تو این گروه وگرنه تو این گروه نبودم
همش به پورته اصلا هیچ ربطی به اکانت و یوزرنیم نداره پس باید پورت عوض بشه یا تخلیه و دوباره ثبت نام کنید
Last edited by farshad0123; 09-02-2015 at 03:43.
باور کن راهکار شبانه همونه که بارها گفته شده ما هم همون کارو انجام میدیم
این قضیه نامحدود شدن نت هم بارها گفته شده که فقط برای رنج ایپی ما اتفاق افتاده , توی همین تاپیک هم من و فرشاد و سروش رنج ایپیمون مثل همه
به هر حال اگر کاری از دست من برمیاد بگو در خدمتیم![]()
این که منطقی نیست ! چند بار باید تخلیه ، رانژه کنم تا گروهم بشه اونی که میخوام ! اصلا نمایندگی برام انجام نمیده بیشتر از یک بار ! اگر کردم و باز نشد چی آخه ؟ !اصلا کجا باید برم ! ؟؟ ضحی ، اکسین ، ماناماد ، پردیس ، اواسیس ؟؟
![]()
3-4تا گروهن 100گروه نیستن که
من 1بار تخلیه کردم افتادم تو این گروه
خوب هر کاری ریسک خودش رو داره , مثلا من امروز ریسک کردم 10 مگ خریدم یه مقدار از ترافیکم سوخت اما الان دارم حال میکنم
حالا شما هم تخلیه کردی و رانژه مجدد ممکنه بیفتی توی گروه ما ممکنم هست نیفتی , اگر خواستی تخلیه کنی به نظرم برو ماناماد چون من و سروش مانامادیم فرشاد هم احتمالا ماناماده خودش نمیدونه
ماناماد همون اواسیسه , ولی خود اواسیس به صورت مستقیم نمیفروشه
Last edited by sh@y@n; 09-02-2015 at 03:55.
برادر منم ماناماد یا همون اواسیسم!
به نمایندگی و مخابرات گفتم! میگن تا پورتت مشکلی نداشته باشه تعویض نمیکنیم! و همینطور الکی نیست که عوض کنیم!
گروه هم که میگید باز مبهم میگید! اگه راست میگید اسم گروه چیه!؟ اینو که میدونید! شما که به IBS و BRAS و همه چی دسترسی دارید
واقعا زشته اینجوری به هم تهمت میزنیم , من اگر به ibs دسترسی داشتم مهرماه یکماه بین ماناماد و مرکز مخابراتی پاسکاری نمیشدم که مشکل ایپیمو حل کنم, اونموقع هنوز هیچکس ایپیش محدود نشده بود
در مورد پورت هم درست گفتن بهتون تا مشکل نداشته باشه عوض نمیکنن به همین خاطر هم باید تخلیه و رانژه کنید
اسم گروه هم من نمیدونم چیه فقط از روی رنج ایپی مشخصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)