تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2147 از 3017 اولاول ... 114716472047209721372143214421452146214721482149215021512157219722472647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,461 به 21,470 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من كه راهشو بهت گفتم بگو پورتتو عوض كنن كه گروهت عوض بشه
    برادر همینطور الکی که پورت عوض نمیکنن! گیرم که عوض هم کردن! گروه چی؟ کشک چی!؟ اسمی باید داشته باشن یا نه!

اگه تلفنی که ADSL داشته باشین رو بدین به نمایندگی میگم یوزرم رو منتقل کنه رو اون گروه چون دو روز دیگه سرویسم تمومه

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد 10 مگ شبانه وقتی ایپیش میپره اسمی نمیشه
    فقط ایپی 37 میاد که باید 5-4 تا دانلود با هم بزارم تا 1.2 مگ رو بگیره کامل

3. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برادر همینطور الکی که پورت عوض نمیکنن! گیرم که عوض هم کردن! گروه چی؟ کشک چی!؟ اسمی باید داشته باشن یا نه!

اگه تلفنی که ADSL داشته باشین رو بدین به نمایندگی میگم یوزرم رو منتقل کنه رو اون گروه چون دو روز دیگه سرویسم تمومه
    نمایندگی اصلا در جریان کارای اداره دیتا نیست , اگر بهش گفتید گروه شاخ در میاره از تعجب
    فقط اداره دیتا میتونه گروه رو عوض کنه به نظر من

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نمایندگی اصلا نمیتونه کاری انجام بده
    اونوقتم که بتونه شما میخوای بهش بگی منو منتقل کنید به گروه اینا الان اون هم میگه چشم
    منم با تخلیه و رانژه افتادم تو این گروه وگرنه تو این گروه نبودم
    همش به پورته اصلا هیچ ربطی به اکانت و یوزرنیم نداره پس باید پورت عوض بشه یا تخلیه و دوباره ثبت نام کنید
    Last edited by farshad0123; 09-02-2015 at 03:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله میاد ! جالبه همه ی آی پی ها رو هم میدونید ! پینگش نابوده ! بالای 300-350 میچرخه ! بازم ساعت 3 شد سرعت برگشت به حالت اول ! خدایی ظلم نیست دارید تمام شیره نت استان رو میکشید بالا اون وقت فقط راهکار این شبانه رو به ما نمیگید ؟ من دیگه تاپیک نمیام آخه فقط حرص میخورم هر بار میام ...
    باور کن راهکار شبانه همونه که بارها گفته شده ما هم همون کارو انجام میدیم
    این قضیه نامحدود شدن نت هم بارها گفته شده که فقط برای رنج ایپی ما اتفاق افتاده , توی همین تاپیک هم من و فرشاد و سروش رنج ایپیمون مثل همه
    به هر حال اگر کاری از دست من برمیاد بگو در خدمتیم

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

این که منطقی نیست ! چند بار باید تخلیه ، رانژه کنم تا گروهم بشه اونی که میخوام ! اصلا نمایندگی برام انجام نمیده بیشتر از یک بار ! اگر کردم و باز نشد چی آخه ؟ ! اصلا کجا باید برم ! ؟؟ ضحی ، اکسین ، ماناماد ، پردیس ، اواسیس ؟؟

8. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این که منطقی نیست ! چند باید تخلیه ، رانژه کنم تا گروهم بشه اونی که میخوام ! اصلا نمایندگی برام انجام نمیده بیشتر از یک بار ! اگر کردم و باز نشد چی آخه ؟ !
    3-4تا گروهن 100گروه نیستن که
    من 1بار تخلیه کردم افتادم تو این گروه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این که منطقی نیست ! چند بار باید تخلیه ، رانژه کنم تا گروهم بشه اونی که میخوام ! اصلا نمایندگی برام انجام نمیده بیشتر از یک بار ! اگر کردم و باز نشد چی آخه ؟ ! اصلا کجا باید برم ! ؟؟ ضحی ، اکسین ، ماناماد ، پردیس ، اواسیس ؟؟
    خوب هر کاری ریسک خودش رو داره , مثلا من امروز ریسک کردم 10 مگ خریدم یه مقدار از ترافیکم سوخت اما الان دارم حال میکنم
    حالا شما هم تخلیه کردی و رانژه مجدد ممکنه بیفتی توی گروه ما ممکنم هست نیفتی , اگر خواستی تخلیه کنی به نظرم برو ماناماد چون من و سروش مانامادیم فرشاد هم احتمالا ماناماده خودش نمیدونه
    ماناماد همون اواسیسه , ولی خود اواسیس به صورت مستقیم نمیفروشه
    Last edited by sh@y@n; 09-02-2015 at 03:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خوب هر کاری ریسک خودش رو داره , مثلا من امروز ریسک کردم 10 مگ خریدم یه مقدار از ترافیکم سوخت اما الان دارم حال میکنم
    حالا شما هم تخلیه کردی و رانژه مجدد ممکنه بیفتی توی گروه ما ممکنم هست نیفتی , اگر خواستی تخلیه کنی به نظرم برو ماناماد چون من و سروش مانامادیم فرشاد هم احتمالا ماناماده خودش نمیدونه
    ماناماد همون اواسیسه , ولی خود اواسیس به صورت مستقیم نمیفروشه
    برادر منم ماناماد یا همون اواسیسم!
    به نمایندگی و مخابرات گفتم! میگن تا پورتت مشکلی نداشته باشه تعویض نمیکنیم! و همینطور الکی نیست که عوض کنیم!
    گروه هم که میگید باز مبهم میگید! اگه راست میگید اسم گروه چیه!؟ اینو که میدونید! شما که به IBS و BRAS و همه چی دسترسی دارید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برادر منم ماناماد یا همون اواسیسم!
    به نمایندگی و مخابرات گفتم! میگن تا پورتت مشکلی نداشته باشه تعویض نمیکنیم! و همینطور الکی نیست که عوض کنیم!
    گروه هم که میگید باز مبهم میگید! اگه راست میگید اسم گروه چیه!؟ اینو که میدونید! شما که به IBS و BRAS و همه چی دسترسی دارید
    واقعا زشته اینجوری به هم تهمت میزنیم , من اگر به ibs دسترسی داشتم مهرماه یکماه بین ماناماد و مرکز مخابراتی پاسکاری نمیشدم که مشکل ایپیمو حل کنم , اونموقع هنوز هیچکس ایپیش محدود نشده بود
    در مورد پورت هم درست گفتن بهتون تا مشکل نداشته باشه عوض نمیکنن به همین خاطر هم باید تخلیه و رانژه کنید
    اسم گروه هم من نمیدونم چیه فقط از روی رنج ایپی مشخصه

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •