تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2147 از 4105 اولاول ... 1147164720472097213721432144214521462147214821492150215121572197224726473147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,461 به 21,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من قبول خرداد هستم برگه معافیت تحصیلیم هم خرداد ماه سال تحصیلی 92-91 هست.
    حالا باید تا خرداد 93 دفترچه رو پست کنم ولی از اونجایی که باید یه جوری اون سه ماه تابستون رو هم با تمدید و اینا بندازم تو پاییز تا برم دانشگاه، طبیعتا هرچی دیرتر دفترچه رو پست کنم به نفعم هست.
    الان مشکلم اینه که من باید دفترچه رو اواخر اردیبهشت (یعنی حدود یک ماه دیگه) پست کنم که قبل از خرداد هست یا تا اواخر خرداد فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم. چون یه بنده خدایی میگفت قبول خردادی یعنی باید قبل از خرداد 93 پست کنی یکی دیگه میگفت 25 خرداد برو دنبال کارهاش تا اخر خرداد وقت داری و غیبت نمیخوری.
    کسی از دوستان راجع به زمان دقیق پست کردن دفترچه (قبل از اینکه خرداد بشه یا تا اخر خرداد) اطلاع داره
    دمتون گرم

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

حالا باید تا خرداد 93 دفترچه رو پست کنم ولی از اونجایی که باید یه جوری اون سه ماه تابستون رو هم با تمدید و اینا بندازم تو پاییز تا برم دانشگاه، طبیعتا هرچی دیرتر دفترچه رو پست کنم به نفعم هست.
    الان مشکلم اینه که من باید دفترچه رو اواخر اردیبهشت (یعنی حدود یک ماه دیگه) پست کنم که قبل از خرداد هست یا تا اواخر خرداد فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم. چون یه بنده خدایی میگفت قبول خردادی یعنی باید قبل از خرداد 93 پست کنی یکی دیگه میگفت 25 خرداد برو دنبال کارهاش تا اخر خرداد وقت داری و غیبت نمیخوری.
    کسی از دوستان راجع به زمان دقیق پست کردن دفترچه (قبل از اینکه خرداد بشه یا تا اخر خرداد) اطلاع داره
    دمتون گرم
    شما اگه کل کارات رو 31 خرداد هم انجام بدی و دفترچت پست بشه مشکلی نداره ولی از 1 تیر وارد غیبت میشی

3. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمتون گرم
    شما همه کار فارغ التحصیلی رو انجام بدی اخرش یک برگه بهت می دن که روز دقیق فارغ شدن داخلش هست مال من 20/12 بود از اون تاریخ 1 سال وقت داری,3-4 روز قبلش اقدام کنی مشکلی نیست.

5. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

شما همه کار فارغ التحصیلی رو انجام بدی اخرش یک برگه بهت می دن که روز دقیق فارغ شدن داخلش هست مال من 20/12 بود از اون تاریخ 1 سال وقت داری,3-4 روز قبلش اقدام کنی مشکلی نیست.
    قبلا یادمه با توجه به ماهی که توش درست تموم شده و تو مدرکت زده محاسبه میشد و تا آخر همون ماه در سال بعد فرصت داشتی تکلیف خدمت رو مشخص کنی.

جدیدا به نامه میزنن و روزانه حساب میکنن؟!

7. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دمتون گرم
    شما دانشگاه رو در خرداد تموم کردین یا مدرسه(پیش دانشگاهی سابق)؟
    توی دانشگاه که مینویسه دقیقا کدوم روز ؛ و اینکه میخواین تابستان هم تموم شه، احتمالا دنبال نتیجه کنکور.
    و تا جایی که میدونم برا مدرسه 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل هست.
    اگر هم دانشگاهی باشی، میتونی تا آخرین روزی که توی برگه نوشتن دفترچه نفرستی (ولی باید به این نکته توجه کنی که حتما اون روز پلیس+10 کار کنه)
    من خودم 10 اسفند دادم دفترچه رو به پلیس+10، اپراتور گفت که فعلا گفتن ثبت نکنین و بالاخره 14 اسفند ثبت شد.

این چیزا رو درنظر بگیرین و برنامه بریزین برا سربازیتون و شاید هم دانشگاه.

9. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اگه اخراجی یا انصرافی از دانشگاه باشی 6 ماه هست وگرنه بعد از پایان تحصیلات در همه مقاطع یک سال فرصت هست

11. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه اخراجی یا انصرافی از دانشگاه باشی 6 ماه هست وگرنه بعد از پایان تحصیلات در همه مقاطع یک سال فرصت هست
    من چند بار دیده ام که اینجا دوستان مینویسن برا انصرافی و اخراج، مهلت 6 ماه هست

در صفحه 7 دفترچه (مهلت معرفی مشمولان)
    1- افرادي که قبل ازورود به سن مشموليت ترک تحصيل کرده و يا فارغ التحصيل شده اند ، از اول ماهي که وارد سن 18 سالگي تمام مي شوند به مدت شش ماه مهلت داشته تا وضعيت خدمتي خويش را مشخص نمايند.
    2- دانش آموزان ، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تعيين شده ، مشغول تحصيل هستند، در صورت ترک تحصيل ، انصراف ، اخراج و يا فراغت از تحصيل مي بايست حداکثر ظرف يکسال از تاريخ انصراف ، ترک تحصيل و.... وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند.

و همین رو چند روز پیش 20 فروردین 93 توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن.

اون 6 ماهی هم که من گفتم، در بند 1 توضیحش رو داده که برا چه کسانی هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دست همتون درد نکنه که جواب دادین.

والله همه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام دادم پرونده رو هم از مدرسه گرفتم که یه برگه فراغت از تحصیل هست که نوشته من در رشته پیش دانشگاهی در دوره متوسطه این واحد آموزشی به تحصیل اشتغال داشته و در: خرداد سال تحصیلی 92-91 فارغ التحصیل شده است.
    قبلا یادمه با توجه به ماهی که توش درست تموم شده و تو مدرکت زده محاسبه میشد و تا آخر همون ماه در سال بعد فرصت داشتی تکلیف خدمت رو مشخص کنی.

ممنون.
    به کی نامه میزنن؟؟

شما دانشگاه رو در خرداد تموم کردین یا مدرسه(پیش دانشگاهی سابق)؟
    توی دانشگاه که مینویسه دقیقا کدوم روز ؛ و اینکه میخواین تابستان هم تموم شه، احتمالا دنبال نتیجه کنکور.
    اگر هم دانشگاهی باشی، میتونی تا آخرین روزی که توی برگه نوشتن دفترچه نفرستی (ولی باید به این نکته توجه کنی که حتما اون روز پلیس+10 کار کنه)
    من خودم 10 اسفند دادم دفترچه رو به پلیس+10، اپراتور گفت که فعلا گفتن ثبت نکنین و بالاخره 14 اسفند ثبت شد.

این چیزا رو درنظر بگیرین و برنامه بریزین برا سربازیتون و شاید هم دانشگاه.
    من پیش دانشگاهی رو خرداد 92 تموم کردین.
    نه دیگه 6 ماه که نیست، همین الان هم خودتون اون بند رو گذاشتید که نشون میده 6 ماه نیست:
    2- دانش آموزان ، دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول که داراي معافيت تحصيلي بوده و برابر سقف سنوات تعيين شده ، مشغول تحصيل هستند، در صورت ترک تحصيل ، انصراف ، اخراج و يا فراغت از تحصيل مي بايست حداکثر ظرف يکسال از تاريخ انصراف ، ترک تحصيل و.... وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند.

پس با این حساب منم باید بین 25 خرداد تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم و امیدوارم که بتونم تا سه ماه (یعنی تا پاییز) تاریخ اعزام رو عقب بندازم تا وارد دانشگاه شم.
    مرسی.
    Last edited by naderl; 16-04-2014 at 06:57.

14. این کاربر از naderl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما می فرماین قبلا ماه فارغ التحصیلی در نامه ذکر می شد؟
    نامه من دقیق روز 20 اسفند نوشته فارغ التحصیل شدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من چند بار دیده ام که اینجا دوستان مینویسن برا انصرافی و اخراج، مهلت 6 ماه هست

در صفحه 7 دفترچه (مهلت معرفی مشمولان)
    1- افرادي که قبل ازورود به سن مشموليت ترک تحصيل کرده و يا فارغ التحصيل شده اند ، از اول ماهي که وارد سن 18 سالگي تمام مي شوند به مدت شش ماه مهلت داشته تا وضعيت خدمتي خويش را مشخص نمايند.

و همین رو چند روز پیش 20 فروردین 93 توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن.

اون 6 ماهی هم که من گفتم، در بند 1 توضیحش رو داده که برا چه کسانی هستش.
    الان روال همونه که بالا گفتم.

شایدم من اشتباه میکنم پس به دوستان توصیه میکنم که تو این موارد مهم که ممکنه باعث بشه بی خودی چند ماه اضافه خدمت بخورید بعد از مشورت با دوستان خودتون هم جهت اطمینان برید از +10 بپرسید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

یعنی شما می فرماین قبلا ماه فارغ التحصیلی در نامه ذکر می شد؟
    نامه من دقیق روز 20 اسفند نوشته فارغ التحصیل شدم.
    من خودم از اون دوستمون که این موضوع رو مطرح کردن پرسیدم و نگفتم که این کار باید انجام بشه.

17. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •