تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2147 از 4428 اولاول ... 1147164720472097213721432144214521462147214821492150215121572197224726473147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,461 به 21,470 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز با این ادبیات جایی به پیش نخواهید برد...

بله ! سرویس بالاتر از سرعت اصلی میده ( 4 مگ ) برای سرویس های حجمی. همه ISP ها اینطوریند.
    اما کی میاد برای سرویس نا محدود همچین امکانی بده ؟
    سرویس های آرت شاتل با اون قیمت فضایی رو 2 برابر سرعت اصلی بسته شده اند. و وقتی محدود بشید دیگه سرعت اصلی و اسمی رو هم ندارید. بلکه رو کمتر از دایال آپ 48 kbps بسته می شید.
    پارس آنلاین اومده یه حرکتی زده که سرویس نا محدود خودش رو نسبت به نامحدود مثلا مخابرات Improvise کنه. برای هر سرویس نا محدود خودش به نسبت قیمت و سرعتش...یک سقفی معین کرده.
    می گه آقا شما تا این سقف من بهت حال میدم..سرعتت بالاتر از حده ( تو نامحدود ) بعد اون سقف سرعتت رو از سرعت اصلی که خریدی کمتر نمیکنم ! همون رو بهت می دم.

این دزدیه ؟ ما ایرانیا کی می خوایم اینو یاد بگیریم..
    برای مثال در سایت نوشته :
    برای جلب رضایت هر چه بیشتر مشتریان گرامی و ارجمند ( بر آن شدیم !!!!! ) که سرویسهای نامحدود خود را برای رضایت هر جه بیشتر شما با سرعت های باور نکردنی ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۵ کیلو بیت بر ........
    الان میزارم قضاوت رو با دوستان عزیز با این مضمون که
    بدون شرح
    ایا عزیزی هست که با سرویس های نامحدود پارس رضایتش جلب شده باشه ؟؟؟؟!!!!!
    اگر شده so please call me maybe and this is crazy
    من ۵ ساله یوزر پارس هستم راضی بودم تا نامحدود راه اندازی نشده بود
    دیگه هرجور صلاحه

2. این کاربر از alireza2220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

خوب پس بیان این شعار های مسخره و دروغ رو از روی سایت بردارند (شعار پارس انلاین رضایت مشتری و صداقت لول )
    پس اون نوشتهای مسخره وقتی میخوان پول بگیرن که میگن پارس انلاین سرعتهای بیش از انتضار به شما اراعه میدهد میخوام صد سال سیا نده
    شما هم که طرف داری میکنی میشه بگی ما ا کجا ISP بگیریم که کارو زندگیمون رو هوا نمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من از پارس طرفداری نمیکنم ! اصلا هم خوشم نمیاد ازش ! از سر ناچاری و اینکه تو شهرمون وضع ای اس پی های دیگه خرابه ازش سرویس گرفتم !
    مخابرات تو برخی از شهرها سرویس های نامحدود میده که سرعتشون عالیه ، اگه میتونید از اونها سرویس بگیرید وگرنه شرکت های دیگه همشون جفت همن ! موردی که من گفتم مربوط میشه به سرعتی که شرکت گفته ! همین پست بالایی اشاره کردید که :
    سرعت های باور نکردنی ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۵ کیلو بیت بر ........
    خودشون گفتن که سرعتشون چی هست ! کیلوبیت نه کیلوبایت ! کیلوبیت هم برای اینکه تبدیل به کیلوبایت بشه باید تقسیم بر 8 بشه ! این رو نمیشه گول زدن مشتری گفت ، چون مشتری باید به حق و حقوق خودش اشنا باشه و بدونه که تعریفات چیها هستن ! نمیشه که من پیکان بخرم و اعتراض داشته باشم که این چرا 200 تا نمیره !!!؟
    از طرفی قبلا هم گفتم که من چند سال پیش چون از نت ماهو اره ای استفاده میکردم فقط از سرویس های نامحدود استفاده میکردم که سرعت هیچکدومشون از سرعت واقعی اعلام شده بالاتر نمیرفت ! یعنی 50 تومن میدادم 256 میگرفتم که سرعتش بیشتر از 32 نمیشد ! اغلب هم کمتر بود ! پس الان هم وقتی شما این سرویس رو میگیرید باید با این برنامه عمل کنید که این سرویس سرعتش بیشتر از 32 نخواهد شد ! با این تفکر سرویس بگیرید ! قبلا پارس سرویس های نامحدود 256 و 128 و 512 به صورت کنونی نداشت ( تو این یه سال و اندی که من پارس هستم ) و در عوض سرویس 256 ، 20 گیگ داشت که 42 تومن تقریبا تموم میشد و من شبی باهاش 1.5 گیگ دان داشتم + 20 گیگ خودش میشد چیزی حدود 60 گیگ ... پس خیلی بصرفه تر بود ! به نوعی میشه گفت که زرنگی کردن و اون سرویس رو حذف کردن و سرویس نامحدود رو جایگزینش کردن ، ولی در عوض بورست تا یه حجم مشخص رو هم براش اعمال کردن ...
    اگرم سرعتتون محدود شده زنگ بزنید بهشون و مشکل رو مطرح کنید ! اگه گفتن سرعت همینه هم اعتراض کنید که پس اون جایزه چیه ؟! اگه پشتیبانی شهرتون جواب ندادن با پشتیبانی مرکز تماس بگیرید ! پیگیر باشید امیدوارم بهتر بشه ..

4. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از عصری نمیدونم چرا سرعتم افتضاح شده دوباره !

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مال منم ری@$!#^ ده !!! اولش خیال کردم محدود شدم بد دیدم نه همه دارن مینالن!!!

دوستان این طرفندی که بعضی از دوستان میگن برای دانلود با سرعت بالا ، وقتی که با سرویس نامحدود بیشتر از 20g دانلود کنیم چطوریاس؟؟؟
    تو 3 دقیقه اول سرعت بالاست دوباره میاد پایین! نمیشه کاریش کرد؟

7. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اره.من هرچی صفحات گشتم پیداش نکردم.اگه شما پیداش کردی دوباره بزار بقیه هم حالی ببرن
    مال منم ری@$!#^ ده !!! اولش خیال کردم محدود شدم بد دیدم نه همه دارن مینالن!!!

دوستان این طرفندی که بعضی از دوستان میگن برای دانلود با سرعت بالا ، وقتی که با سرویس نامحدود بیشتر از 20g دانلود کنیم چطوریاس؟؟؟
    تو 3 دقیقه اول سرعت بالاست دوباره میاد پایین! نمیشه کاریش کرد؟

1956 تا 1960 رو بخونید

9. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از عصری نمیدونم چرا سرعتم افتضاح شده دوباره !
    من که از دیشب تا حالا باز سرعتم شده لاک پشتی هنوزم برطرف نشده
    این خطای فنی هم که انقد مشغوله نمیشه زنگ زد همش باید تو انتظار موند

11. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا نمیشه یک توضیح دیگه بدید؟

13. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی ترفند روز آخر قرار داد را می داند؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان کسی ترفند روز آخر قرار داد را می داند؟
    ترفندش اینه که اگه مقدار کمی از حجمتون باقی مونده به دانلود ادامه بدین و دیسکانکت نشین تا خودش قطع بشه.البته باید به روش بریج (ساخت کانکشن در ویندوز) وصل شده باشین.
    من دوره قبل 200 مگابایت از حجمم باقی مونده بود و تو روز آخر دانلود رو ادامه دادم تا ببینم ترفند کار میکنه یا نه.به محض اینکه حجمم صفر شد خودش دیسکانکت شد.حتی 1 کیلوبایت هم اضافه تر دانلود نکرد.برا ما که کار نکرد اما اگه حجم باقیماندتون خیلی کمه (کمتر از 100 مگابایت) یه امتحانی بکنید ضرر نداره.فقط یادتون باشه به روش بریج وصل باشین.البته من تو همین پیج از طریق سایر دوستان شنیدم که میگم کانکشن بسازید و گرنه خودم که امتحان کردم و متاسفانه جواب هم نداد.یادمه قبلا هم یه بار بدون کانکشن وصل بودم و به محض اتمام ترافیک سرویسم قطع شد و به صفحه تمدید اشتراک هدایت شدم.شاید فقط تو بعضی مناطق یا با بعضی از مودمها جواب میده.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه این سرعت ما درست بشو نیست ! واقعا نمیدونم چه مرگش شده !
    واقعا اگه به خاطر دانلود سرعتم رو کم کرده باشن نامردن ! چون من هنوز 10 گیگ هم دانلود نکردم !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 19-01-2013 at 20:31.

17. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •