نه والا بزنم به تخته من که ندارم
نه والا بزنم به تخته من که ندارم
یه مودم وایمکس مبین نت مدل DX350 دارم میفروشم هر کس خواست ایمیل و قیمتشو تو پیام خصوصی بزاره
از مودمش راضیم کاملا سالمه و حدود دو سه سالی دارم الان فقط از ADSL استفاده می کنم و فریموری هم روش نصب نکردم
انتقال مودم بصورت رسمی چطوریه؟
![]()
دوستان این مودم های وایمکس که اینجا زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هاشون رو کسی اطلاع داره تقریبا ؟
از لحاظ انتن دهی مثلا مودم جیبی با رومیزی فرق داره ؟ در کل کسی تست کرده ؟
================
در مورد تعرفه هاش :
الان من ماهی حدود 3 گیگ + دانلود شبانه رایگان بخام کدوم طرح رو میتونم انتخاب کنم به نظرتون ؟ مودم رو باید خرید یا خودشون با اون طرح میدن بهت ؟
مبین نت خیلی دزد شده و بی پدر و مادر. الان 512 با حجم 4 گیگ رو اضافه کرد بعد 1 مگ 4 گیگ رو حذف کرده. مثلا باشه چه اتفاقی براش میافته؟؟؟؟ اون موقع 512 حذف شده بود مجبور شدم 1 مگ بکیرم الان حذف شده و 512 اضافه شده. من که دیگه مبین نت رو میذارم کنار و ای دی اس ال میگیرم. هزینه هر گیگ اضافه اش هم 3000 تومان هست میتونم 3 گیگ بگیرم به جای اینکه 10 هزار بدم به 1 گیگ مبین نت
عجب!
تصمیم درستی گرفتی دوست عزیز، ولی خب آخه شما که امکان استفاده از Adsl رو داشتی چرا تا حالا از وایمکس استفاده کردی!؟
بنظرم هرکی بتونه از Adsl استفاده کنه و مشکلی در این مورد نداشته باشه اشتباه محضه اگه بره وایمکس بگیره.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دادا واقعا حذف کرده یه مگ 4 گیگ رو من 15 روز پیش زدم الان تا تموم نشه طرحم معلوم نیست که حذف شده یا نه دوستان یه نگاه کنن خبرشو بدن ببینم دوباره بدبخت شدم
پستم 10 نشده نمی تونم ارسال خصوصی داشته باشم
قیمت فروشم 150 تومنه
منم چند شبه دقیقا ساعت 3 قطع میشه!!!
داداش حذف نشده،احتمالا شما این طرح رو انتخاب کردی واسه همین توی لیست دیده نمیشه،512 هم قبلا حذف نشده بود.کلا هر طرحی انتخاب کنید اون طرح رو توی لیست نمیتونید ببینید
نه داداش حذف نشده من خودم همیشهطرح 1 برمیدارم
![]()
سلام دوستان. من مودم رو میزی دارم که کنار pc گذاشتمش روی میز کامپیوتر. اما نمیدونم چرا بعضی شبا سه تا آنتن میده بعضی شبا 1 دونه. تقریبا 1 شب درمیون این قضیه تکرار میشه. وقتی هم یکی آنت میده سرعت خیلی افت میکنه. این در حالیه که جاش ثابته و حتی یک میلیمتر هم تکون نمیخوره. اعصابم خورده واقعا. شما میگید دلیلش چی میتونه باشه ؟
برا منم اینطوریه کاریش نمیشه کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)