تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2147 از 2376 اولاول ... 11471647204720972137214321442145214621472148214921502151215721972247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,461 به 21,470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طالب‌لو:رقابت ما با ذوب‌آهن، رقابتی نابرابر است.

استقلال یکی از حساس ترین مقاطع تاریخ خود را پشت سر می‌گذارد.حساسیتی که این روزها و در ایستگاه پایانی لیگ برتر بر پیکره این تیم سایه افکنده،تاثیرات ملموسی بر بازیکنان و به‌ویژه ستاره های آبی پوش گذاشته است.گل دقیقه ۹۳ سایپا حکم آب سردی را داشت که بر سر استقلال ریخته شد،اما آنها هنوز رگه‌هایی از امیدواری را نزد خود زنده نگه داشته اند.وحید طالب‌لو سنگربان جوان استقلال علت‌العلل رسیدن تیمش به این روزهای پر استرس را مسائل حاشیه ای می داند.این موضوع را طی هفته های اخیر تقریباً از زبان تمام اعضای باشگاه آبی شنیده‌ایم.
    آفت سال گذشته استقلال "عادت کردن به باخت" بود
    برخلاف نظر آنهایی که می گویند استقلال در بحرانی ترین شرایط ممکن بسر می برد،بنده معتقدم شرایط تیمی ما بد نیست و اتفاقاً خوشحالم که شخصیت تیمی این مجموعه احیا شده است. خوشبختانه تیم ما به مرحله ای رسیده که همه از آن توقع پیروزی دارند.امروز فضا به گونه ای شده که همه از تساوی ما مقابل سایپا ناراحت می شوند. این روزها وقتی در سطح جامعه حضور پیدا می کنیم،همه جا بحث تساوی استقلال و سایپا مطرح است. روز بازی وقتی گل مساوی را دریافت کردیم،از بازیکن و مربی گرفته تا تماشاگر همه ناراحت بودند که چرا موفق به پیروزی نشده ایم. همین اتفاق در دربی افتاد. آن روز کسی انتظار نداشت پرسپولیس از استقلال امتیاز بگیرد و وقتی ما بازی برده را مساوی کردیم،تماشاگرانمان به اندازه یک شکست ناراحت بودند و در مقابل،پرسپولیسی‌ها خوشحالی خود از تساوی برابر ما را نشان دادند.
    این مسائل نشان می دهد که شخصیت استقلال احیا شده است.سال گذشته تماشاگران ما و حتی بازیکنان به باختن عادت کرده بودند.نمی گویم آنها از باختن تیمشان خوشحال می شدند،اما وقتی تیم ما می باخت،بازیکنان راحت دوش می گرفتند و ساکشان را برمی داشتند و می رفتند.بدترین آفتی که سال قبل به آن دچار شده بودیم،همین مساله بود: "عادت به باخت"
    در بازی روز پنجشنبه وقتی گل اول بازی به ثمر رسید و ما از سایپا جلو افتادیم، همه بچه ها در زمین اشک می ریختند، تماشاگران روی سکوها هم همین حال را داشتند. خدا را شکر می کنم که استقلال حالا یک تیم قابل احترام برای همه حریفان است. ضمناً باید خوشحال باشیم که تیم ما جواز صعود به مسابقات آسیایی را کسب کرده است.
    افت ما از دربی شروع شد
    تیم ما ۶ امتیاز از ذوب آهن بیشتر داشت و همه استقلال را مدعی اصلی قهرمانی می نامیدند،اما یک سری مسائل دست به دست هم دادند تا کارمان به امروز کشیده شود.
    بنده دلایل مختلفی را ذکر می کنم که نشان می دهد ذوب آهن در شرایط برابری با استقلال قرار نداشت.
    یکی از مواردی که ما با آن روبرو شدیم و ذوب آهن آن را ندید،دربی بود! تیم ما قبل و بعد از دربی پایتخت فشارهای زیادی را تحمل کرد،اما ذوب آهنی ها از این فشار دور بودند. افت روحی تیم ما در واقع از همان مسابقه دربی شروع شد.
    نکته دوم اینکه ذوب آهن تیم آسیایی نبود و تمام تمرکز خود را روی لیگ گذاشته بود،اما دغدغه مهم مربیان و بازیکنان استقلال جام باشگاه های آسیا بود.
    وقتی به مسابقات آسیایی قدم گذاشتیم، متاسفانه به رغم اینکه خوب بازی کردیم،بد نتیجه گرفتیم و این مساله ناخود آگاه بر تمام تیم تاثیر گذاشت.
    تیم بزرگی چون استقلال را همواره حواشی تهدید می کنند. خودتان می دانید که طی ماههای اخیر و به‌ویژه هفته های اخیر چه حاشیه هایی را برای ما ساختند،اما در مقابل ذوب آهن دچار این حواشی نشد.
    آقایان قلعه نویی و واعظ درایت به خرج دادند و در مقابل موج هایی که به راه افتاده بود،نقش موج شکن را بازی کردند؛اما باز هم تیم از حواشی تاثیر پذیرفت و تمرکزشان بهم خورد.
    افت بدنی بچه های ما به دلیل فشردگی لیگ و مسابقات آسیایی وقتی با مسائل روحی و روانی ادغام شد،کارمان را دشوارتر کرد.
    بحث مهم دیگری که باز هم بر روی تیم ما و بازیکنان ملی پوش تاثیر گذاشت، تیم ملی بود.ذوب آهن تنها دو بازیکن ملی پوش داشت،اما ما نفرات بیشتری را در تیم ملی داشتیم و بالطبع نتایج تیم ملی در روحیه ما تاثیرات عمیق تری داشت. حتی بنده که در بازی های تیم ملی بازیکن ذخیره بودم،از تساوی مقابل کره جنوبی و شکست برابر عربستان دچار افت روحی شدم و به معنای واقعی خرد شدن را احساس کردم.
    ناگفته نماند که یک جاهایی هم بدشانسی کار ما را خراب کرد. در بازی برگشت مقابل پیکان باید برنده می شدیم،اما بدشانسی آوردیم. بعد از دربی به شیراز رفتیم و آن اتفاقات در بازی با مقاومت افتاد که شخصیت تیمی ما را خدشه دار کرد. همه این مسائل دست به دست هم دادند تا ذوب آهن امتیازات از دست رفته خود را جبران کند.
    جالب اینکه در آن مقاطع حساس همه بازیهای ما بعد از بازی های ذوب آهن برگزار می شد و به گوش ما می رسید که آنها پیروز شده اند؛لذا با کوهی از فشار و استرس به میدان می رفتیم تا حتماً برنده شویم.همین فشارها بر روند حرکتی تیم‌مان تاثیر می گذاشت.
    با هیچ کس کتک کاری نکرده ام
    متاسفانه حواشی همچنان در کمین تیم ما نشسته اند.بعد از بازی با سایپا برخی روزنامه ها نوشتند که طالبلو با قربانی درگیرشده،اما این خبر کذب بود؛زیرا بنده با هیچکس درگیر نشدم و ناراحتی ام از نتیجه بازی را سر خودم خالی کردم،هرچند اگر پیروز به عنوان کاپیتان تیم نکته ای را به من بگوید میپذیرم.
    اگر صحنه های پایانی مسابقه استقلال – سایپا را با دقت نگاه کرده باشید، مرا دیده اید که پس از گل تیم حریف تک تک بچه های تیم را از زمین بلند کرده ام و از آنها خواسته ام ناامید نشوند.
    قضاوت را به مردم بسپاریم
    قضاوت واقعی درباره عملکرد استقلال را باید به هواداران سپرد. در روزی که ما پیروزی را با تساوی عوض کردیم،تماشاگران استقلال یک صدا تیم و سرمربی آن را تشویق می کردند. این مساله معانی بسیاری دارد.شما ببینید در شرایطی که شانس ما برای قهرمانی کمتر از ذوب آهن بود، بیش از چهل هزار نفر به ورزشگاه آمدند. تماشاگر خوب متوجه می شود که بازیکنان کم کاری کرده اند یا نه.
    خود من سال گذشته قهر تماشاگران را به چشم دیدم،اما بعد از بازی با سایپا آنها تا نیم ساعت در ورزشگاه ماندند و ما را تشویق کردند.وقتی هوادار از عملکرد ما رضایت دارد،یعنی وظیفه مان را خوب انجام داده ایم و نانی هم که به خانه برده ایم،حلال است.
    هنوز ناامید نشده ایم. اگر قسمت این باشد که استقلال قهرمان شود، قهرمان می شود.در بازی برگشت مقابل ابومسلم وقتی به مشهد مقدس سفر کردیم،با بچه های تیم به حرم امام رضا(ع) رفتیم و از ضامن آهو خواستیم کمک کند تا جشن قهرمانی‌مان را در شهر خودش بگیریم. الان هم خیلی امیدواریم در کنار حرم امام رضا(ع) جشن قهرمانی برپا کنیم. انسان ها به امید زنده هستند. مگر در دوره اول لیگ برتر استقلال شانس اول قهرمانی نبود؟ آنها به انزلی رفتند و در حالیکه فقط یک تساوی می خواستند تا قهرمان شوند، بازی را باختند و پرسپولیس در تهران قهرمان شد. زیبایی فوتبال به همین افت و خیزهایش است. توکلمان به خدا است و می رویم تا در مشهد پیام را شکست دهیم.
    بحث مربیگری تیم ملی و بهم خوردن تمرکز قلعه نویی
    وقتی یک تیم می بازد،همه مقصرند و وقتی هم می برد،تک تک عوامل باشگاه در آن دخیل هستند. این درست نیست که همه تقصیرات را گردن امیر قلعه نویی بیندازیم. عملکرد قلعه نویی در این سالها مشخص است. بنده را ایشان به استقلال آورد و در طول این چند سال دو مقام قهرمانی برای استقلال کسب کرد.
    در ۶ دوره از ۸ دوره لیگ برتر استقلال در کورس قهرمانی بوده و یا اول شده و دوم و سوم.آقای قلعه نویی در تمام این دوره ها با استقلال همکاری داشت و حتی در آن سالی که ایشان به تیم ملی رفت و صمد مرفاوی سرمربی استقلال شد،تیم ما مدعی جدی قهرمانی به شمار می رفت و اگر از ۴ مسابقه پایانی فقط ۳ امتیاز می گرفتیم قهرمان شده بودیم،اما اتفاقاتی افتاد که اجازه نداد ما قهرمان شویم.
    اتفاقات حاشیه ای هفته های اخیر بیشترین تاثیر را روی امیرخان گذاشت و تمرکز ایشان را برهم زد. بطور مثال وقتی بحث سرمربیگری ایشان در تیم ملی مطرح شد، تمرکزش بهم خورد؛ آنهم در کوران مسابقات لیگ برتر و جام باشگاه های آسیا.ایشان که حسابی با مسائل استقلال درگیر بود، با یک پیشنهاد مهم از سوی فدراسیون مواجه شد و می بایست همزمان با استقلال به شرایط حساس تیم ملی و راه سختی که تا جام جهانی دارد، فکر می کرد.
    مدیریت اجازه نداد به بچه ها فشار وارد شود
    خدا شاهد است که بچه های تیم به وظایف خود عمل کرده اند و هیچکدام شان کم کار نبوده اند.کادر فنی و مدیریتی باشگاه هم سنگ تمام گذاشتند.
    جا دارد به یک مسئله مهم اشاره کنم که شاید کمتر کسی به آن توجه کرده باشد؛ مدیریت باشگاه امسال زمین تمرین مناسبی را پیدا کرد.ضمناً امکاناتی چون رختکن مناسب، استخر و سونا برای تیم فراهم شد که یکی از دلایل مهم عملکرد فنی خوب استقلال در لیگ امسال همین مساله بود. جا دارد از آقای واعظ آشتیانی و آقای انصاری تشکر کنم.
    در این شرایط اقتصادی که تهیه بودجه دشوار است، مدیران باشگاه اجازه ندادند مشکلات مالی به بچه ها فشار بیاورد.
    ۲۰ درصد قراردادم را کم کنند!
    هر چند بازیکن جوانی هستم،اما در این فوتبال بالا و پایین های بسیاری دیده ام.اتفاقات جام ملت ها، بحران های استقلال و قهرمانی با استقلال و ...، این اتفاقات به من آموخته که درشکست ها ناامید نشوم،اما یک مسئله هست که دیدنش آزارم می دهد و آن هم عذابی است که طرفدارانمان می کشند. شرمنده همه آنها هستم و حتی خجالت می کشم در کوچه و خیابان با آنها روبرو شوم.
    باور کنید این حرف را از ته دلم می زنم. حاضرم همین الان ۲۰ درصد مبلغ قراردادم با باشگاه استقلال کم شود،اما تیم ماشانس اول قهرمانی لقب گیرد و این مردم باز هم شاد شوند. با این تفاسیر معتقدم تمام اتفاقات باشگاه استقلال خواست خداوند است و حتماً حکمتی وجود دارد که ما در ثانیه های آخر چند مسابقه پیروزی را با تساوی و شکست عوض کردیم. این مسئله در ذهن تمام بازیکنان تیم وجود دارد. وقتی ما به سایپا گل زدیم،ناخودآگاه این استرس در وجود بچه ها بوجود آمد که مبادا باز هم آن اتفاق لعنتی تکرار شود که متاسفانه تکرار شد.
    جای پیتر چک بودم، اعدامم می کردند
    فوتبال ما با فوتبال روز دنیا تفاوت های زیادی دارد. اینجا خیلی از مسائل را بیش از حد بزرگ می کنند. شما گلی که "پیتر چک" از لیورپول دریافت را دیدید؟ اگر آن گل را وحید طالبلو و یا یک گلر ایرانی دیگر خورده بود،اعدامش می کردند،اما در اروپا نه تنها اجازه ندادند روحیه پیتر چک خراب شود،بلکه با حرفه ای گری تمام گلی که او خورد را جبران کردند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز شنبه ۲۹ فروردین ماه به شرح زیر است:
    *خبرورزشی
    آوار در دقیقه ۹۲
    قلعه نویی: اگر استقلال قهرمان نشود من مقصرم
    وینگادا: فوتبال همین است؛ نشکی کشته کشته می شوی
    پرونده علی آبادی روی میز قاضی
    مایلی کهن نباید وارد جنگ های رسانه ای شود
    واعظی آشتیانی: شعار هواداران شوخی بود
    ذوب آهن به قهرمانی نزدیک شد
    *ایران ورزشی
    فریاد . . . بهت . . . گریه
    ابراهیم زاده قهرمان مشخص نیست
    نمره منفی دیگری در کارنامه وینگادا
    قلعه نویی: قهرمان نشدیم من مقصرم
    مایلی کهن: درود به شرف تماشاگران لیورپول
    *توپ ورزشی
    مایلی کهن، حال استقلال را گرفت
    قهرمانی پر؟
    هلهله در شط
    نه، یک کریمی کافی نبود
    وینگادا: نیکبخت را محروم کنید
    مایلی کهن: بعضی مربیان به بازیکنان آمپول می زنند
    قلعه نویی: با آبروی من بازی کردند
    *۹۰
    بازی ادامه دارد
    استقلال از صدر دورتر شد
    پرسپولیس در خدمت استقلال اهواز
    وینگادا: در کام دخالت کنند، یک روز هم نمی مانم
    قلعه نوعی: با ۲۰ قهرمانی احتیاجی به حمایت ندارم!
    واعظ آشتیانی: قلعه نوعی باعث ایجاد التهاب شد
    زارع به سپهر؛ هم اخراجم کردی هم روی گل مقصر بودی!
    *البرز ورزشی
    اخطار وینگادا به مدیران پرسپولیس
    دخالت کنید، از ایران می روم
    عروسی در اصفهان، سکوت در تهران
    بهترین تیم فولاد برابر ذوب آهن بازی می کند
    تیموریان: از دست دایی خیلی ناراحتم
    مایلی کهن به همسرم گفتم این سه ماه مرا ترک کن
    *ابرار ورزشی
    با پرواز "برجلو" قهرمانی روی هوا رفت
    قلعه نویی: استقلال ۳۰ درصد شانس قهرمانی دارد
    آسیا "پر" پرسپولیس وینگادا "پر پر"
    نقش قهرمانی روی آهن

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قهرمانی: گلایه ام را تلفنی به فردوسی پور گفتم

محسن قهرمانی ضمن اشاره به سختی های کار داوری در فوتبال کشورمان فضای فرهنگی حاکم بر ورزشگاه ها را تاسف برانگیز خواند.داور دیدار استقلال، سایپا که پس از اعتراض های شدید امیر قلعه نویی با فحاشی هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی نیز روبه رو شد تصریح کرد: واقعاً درباره بازی و صحنه های داوری ترجیح می دهم حرفی نزنم اما همه حرکاتی که باعث بر هم خوردن نظم و اخلاق بازی شد را در گزارش خود آورده ام. از این گذشته خوشبختانه عزیزمحمدی در ورزشگاه بود و همه چیز را از نزدیک دید. قهرمانی تاکید کرد: مردم چشم بینایی دارند و بهتر از هرکس دیگر می توانند درباره این حاشیه های قضاوت کنند. وی درباره انتظارهای عادل فردوسی پور نیز گفت: فیلم بازی را امروز دیدم. با عادل تماس گرفتم و به طور دوستانه گلایه هایم را مطرح کردم. همه دیدند که در تمامی صحنه ها حاضر بودم و بیشترین فاصله ام ۲ متر بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حاشیه دیدار استقلال - سایپا

ناراحتی مایلی کهن از استقلالی ها
    خط و نشان قلعه نویی برای برهانی
    سرمربی استقلال در اواسط نیمه نخست وقتی دید برهانی بیش از اندازه نفوذ می کند، با لحنی تند از او خواست از حرکات بی مورد خود جلوگیری کند. قلعه نویی در این صحنه، برهانی را تهدید به تعویضش از بازی کرد. او در این وقت دستور داد علیرضا عباسفرد مشغول گرم کردن شود تا اینگونه برای مهاجم گلزنش خط و نشان بکشد.
    ناراحتی مجیدی از تعویض
    کاپیتان استقلال به هنگام خروجش از زمین ناراحتی خود را نشان داد. فرهاد مجیدی از روی نیمکت تیمش با یک ژست خاص به تماشای ادامه بازی پرداخت. او که پس از چند هفته نیمکت نشینی به صورت ثابت برای استقلال به میدان رفته بود، از اینکه جای خود را به روانخواه داده بود معترض و ناراحت نشان داد. البته در این بین ناراحتی مجیدی بی تاثیر از نتیجه بازی هم نبود.
    قلعه نویی شکار شد
    سرمربی استقلال یکی از سخت ترین روزهای خود را سپری کرد. امیر قلعه نویی با به وجود آمدن هر صحنه حساس چندبار به دور خود می چرخید. همین مساله سبب شده بود تا وی سوژه اصلی دوربین ها شود. تصویر برداران به دنبال این بودند تا با شکار حرکات قلعه نویی هیجانات بالای او را به نمایش بگذارند.
    یک دقیقه سکوت
    بازی ۲ تیم با یک دقیقه سکوت آغاز شد. مرگ یک هوادار استقلال به دلیل باخت این تیم مقابل الاتحاد سبب شد تا این دیدار با یک دقیقه سکوت شروع شود. استقلالی ها با به دست داشتن قاب عکس روزبه بهرامی یاد این هوادار را گرامی داشتند.
    پولادی خط خورد
    اعضای کادر فنی استقلال یک بازیکن را در ورزشگاه آزادی از لیست این تیم خارج کردند تا ۱۸ بازیکن برای بازی با سایپا مشخص شوند. مهرداد پولادی تنها خط خورده استقلال در ورزشگاه آزادی بود تا به ناچار از جایگاه به تماشای بازی تیمش بپردازد. بیک زاده، منتظری، نوری، رینالد و خذیراوی دیگر استقلالی هایی بودند که یک روز قبل از بازی از لیست تیمشان خط خورده بودند.
    مایلی کهن ۴ دقیقه زودتر رفت
    سرمربی سایپا پیش از به پایان رسیدن بازی جایگاه را ترک کرد. محمد مایلی کهن ۴ دقیقه زودتر از به صدا درآمدن سوت پایان بازی به رختکن رفت. همین موضوع سبب شد مایلی کهن نتواند گل تساوی بخش تیمش را تماشا کند.
    ناراحت ترین استقلالی
    خسرو حیدری پس از تساوی تیمش بشدت گریه می کرد. حیدری که نمی توانست تساوی استقلال را آن هم در دقایق پایانی بازی باور کند از شدت ناراحتی بر روی زمین خوابید. ناراحتی حیدری به حدی بود که همتیمی هایش به سراغ وی رفته و او را از روی زمین بلند کردند.
    خاموشی در سایپا
    سرمربی سایپا شب قبل از بازی از تمام بازیکنانش خواست گوشی های خود را خاموش کرده و تحویل سرپرست تیم دهند. با دستور محمد مایلی کهن گوشی تمام بازیکنان سایپا خاموش شد. این تصمیم برای حفظ آرامش و دوری از حاشیه در اردوی این تیم صورت گرفت.
    اعتراض به اخطار جان واریو
    تماشاگران استقلال بارها اعتراض خود را به قضاوت قهرمانی اعلام کردند. وقتی داور بازی کارت زرد را به فابیو جان واریو نشان داد اعتراض و فحاشی آنها شدت پیدا کرد. آنها معتقد بودند داور در این صحنه نباید به بازیکن استقلال اخطار می داده است.
    مایلی کهن برای برهانی دست زد
    سرمربی تیم سایپا با به ثمر رساندن گل استقلال دست زد. زمانی که آرش برهانی پنالتی خود را به گل تبدیل کرد، محمد مایلی کهن به تشویق او پرداخت. به طور حتم این حرکت مایلی کهن بی معنا نبوده است.
    شعار علیه پرسپولیس
    تماشاگران استقلال علیه رقیب دیرینه خود شعار دادند. آنها در جریان بازی در چند نوبت علیه پرسپولیس شعار دادند. تماشاگران پرسپولیس هم در بازی تیمشان مقابل پیکان بارها علیه استقلال شعار داده بودند تا همین مساله باعث بالا رفتن شدت خشم آبی ها و تلافی کردن آنها در بازی با سایپا باشد.
    اتهام به تبانی
    با پیش افتادن ذوب آهن از ملوان هواداران استقلال با سردادن شعارهایی ۲ تیم را متهم به تبانی کردند. آنها با سردادن شعارهایی فدراسیون فوتبال را به همکاری با ذوب آهن متهم کردند.
    مدیرعاملان در کنار هم
    مدیرعامل استقلال و سایپا در کنار یکدیگر به تماشای بازی پرداختند. واعظی آشتیانی و حمید سجادی از جایگاه ویژه بازی تیم هایشان را تماشا کردند. عزیز محمدی و مایلی کهن هم از دیگر چهره های جایگاه بودند.
    ناراحتی مایلی کهن ا ز استقلالی ها
    سرمربی سایپا بشدت از هواداران استقلال ناراحت بود. تماشاگران آبی پس از به ثمر رسیدن گل برجلو بشدت علیه مایلی کهن فحاشی کردند. همین امر سبب شد تا مایلی کهن ناراحتی خود را در ارتباط با حرکت غیر اخلاقی هواداران آبی ابراز کند.
    ۲۰ دقیقه به خاطر قلعه نویی
    تماشاگران استقلال پس از پایان بازی ورزشگاه را ترک نکردند. آنها که بشدت به حمایت از قلعه نویی پرداخته بودند، ترجیح دادند تا به پایان رسیدن کنفرانس خبری پس از بازی در استادیوم بمانند. استقلالی ها چیزی حدود ۲۰ دقیقه منتظر قلعه نویی شدند که البته سرمربی استقلال پس از پایان کنفرانس در جمع آنها حاضر شد و به احساسات هواداران خود پاسخ گفت.
    یک ساعت در وقت اضافه
    هواداران استقلال یک ساعت پس از پایان بازی ورزشگاه را ترک کردند. شدت ناراحتی آنها به حدی بود که قادر به ترک استادیوم نبودند. آنها بر روی سکوها حیرت زده و گریان نشسته بودند تا جایی که نای بلند شدن را نداشتند . در این بین ۲ ، ۳ تن از هواداران آبی که بشدت از تساوی استقلال حالشان بد شده بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جلالی: بازی ما با ذوب آهن، بازی شرافت است.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان که نقش اول هفته پایانی لیگ را دارد به ضرس قاطع می گوید:"ذوب آهن در اهواز پیروز نخواهد شد."
    مجید جلالی سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت:"دربازی دیروز (۵ شنبه) مقابل راه آهن خیلی بد عمل کردیم. بچه های ما شروع خوبی نداشتند که این مسئله برای بنده یک سوال بزرگ است. البته مسائل حاشیه ای بر روند کار ما تاثیرداشت؛ بطور مثال دو نفر را بالای سرما نشانده بودند که از دقیقه اول تا پایان بازی با داد و فریاد کردن فضای مسابقه را شلوغ کرده بودند."
    جلالی ادامه داد:"در طول ۳۳ بازی تیمم در لیگ به استثنای دو بازی رفت و برگشت مقابل ملوان در هیچ مسابقه ای به این بدی بازی نکرده بودیم و در واقع این بدترین نمایش ما بود که یکی از دلایل عمده این مسئله به خود من بر می گردد؛ بنده نتوانستم اطلاعات دقیق و شفافی را از تیم راه آهن به بچه ها منتقل کنم. وقتی روی نیمکت یک تیم تغییراتی ایجاد می شود، نمی توان برداشت دقیقی ازروش بازی آن تیم در اولین مسابقه اش داشت و در واقع بنده هم مقابل راه آهن که تازه سرمربی اش را تغییر داده بود دچار تردید شدم و این تردید به پیکره تیم منتقل شد. ضمن اینکه پس از بازی با استقلال تهران ما فقط توانستیم یک جلسه تمرین انجام دهیم. به هر حال ۱۰ روز زمان داریم تا با تمرینات ویژه به بهترین فرم خود برسیم و در مقابل ذوب آهن نمایش ایده الی ارائه دهیم."
    سرمربی فولاد در پاسخ به این سوال که؛ بازی آخر مقابل ذوب آهن تا چه اندازه برایش حساسیت دارد، گفت:"شک ندارم که ذوب آهن از میدان اهواز پیروز خارج نمی شود. ما بهترین نمایش خودمان در طول لیگهای چند ساله اخیرراارایه خواهیم کرد."
    جلالی ادامه داد:" سالها قبل بنده سرمربی جوانان وحدت بودم و در بازی آخر مقابل بانک ملی قرارگرفتیم، تیمی که سرمربی اش آقای میرآخوری بهترین دوستم بود، اگر بانک ملی با اختلاف دو گل ما را می برد قهرمان می شد در غیر اینصورت پرسپولیس با غلبه بر تهران جوان قهرمانی را به دست می آورد.
    آن روزها ۲ بر یک به بانک ملی باختیم و پرسپولیس قهرمان شد، بعد از بازی در رختکن به بچه ها گفتم پس از مدتها که به شما آموزش فوتبال دادم، امروز به همه شما درس زندگی دادم. بنده در مکتب شاهین و وحدت رشد کرده ام، مکتبی که درس اصلی اش جوانمردی و شرافت است و روح ورزشی در اولویت قراردارد. شما شک نکنید که بازی مقابل ذوب آهن برای ما بازی شرافت خواهد بود. دیروز به بچه های تیم گفتم ما یک خانواده هستیم من آنقدر که شماها را می بینم مادرم را نمی بینم پس باید در بازی آخر شرافت خانواده خود را نشان دهیم. باید طوری زندگی کنیم که ۲ سال دیگر شرمنده وجدان خودمان نباشیم و سرمان را بالا نگه داریم. به آنها گفتم: هم قهرمانی دیده ام و هم سقوط اما هیچکدام ماندگار نبوده، آنچه که می ماند شرافت و جوانمردی است."

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عباسفرد: قدر امتیازاتمان را ندانستیم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: ۶ امتیاز از ذوب آهن جلو بودیم اما قدر آن را ندانستیم.
    علیرضا عباسفرد در خصوص آخرین شرایط استقلال پس از تساوی مقابل سایپا عنوان کرد: متاسفانه در این دیدار گل بسیار بدی دریافت کردیم و با وجود اینکه بازیکنان سایپا با استرس بازی می‌کردند نتوانستیم از پیروزی خود در دقایق پایانی محافظت کنیم. به اعتقاد من مشکل استقلال زدن گل اول است. اگر در نیمه اول این کار را انجام دهیم می‌توانیم در بقیه دقایق بازی بدون استرس کار خود را دنبال کنیم.
    مهاجم استقلال در خصوص اینکه آیا این تیم پس از دربی دور برگشت افت کرده؛ اظهار داشت: این را باید آقای قلعه‌نویی پاسخ دهد چون او از لحاظ فنی به همه چیز واقف است اما اعتقاد من این است که ما بازیکنان هم خودمان را گم کردیم و هدفمان را هم از دست دادیم. تیم ما ۶ امتیاز از ذوب آهن جلو بود ولی قدر آن را ندانستیم.
    عباسفرد ادامه داد: در این مدت حاشیه‌های زیادی گریبانگیر تیم بود که متاسفانه باعث شد تمرکز تیم ما بهم‌ بریزد. مسئله انتخاب سرمربی تیم ملی، اختلافات بازیکن با مربی و عنوان شدن این مسائل در مطبوعات همگی باعث شد تیم ما امروز در مکان دوم قرار بگیرد. اعتقاد دارم همگی باید تفکر حرفه‌ای داشته باشیم و اگر بر فرض بازیکنی در ترکیب اصلی قرار نگرفت برای موفقیت تیم دعا کند. مثلا خود من با وجود اینکه یکی از آماده‌ترین بازیکنان بودم اما در سیستم آقای قلعه‌نویی جایی نداشتم اما با این وجود سرم را به پایین انداختم و به کار خود ادامه دادم.
    وی اضافه کرد: شاید این مسائل اگر در آخر لیگ اتفاق نمی‌افتاد مدیرعامل استقلال که یکی از افراد خوب در ورزش ماست می‌توانست از آنها جلوگیری کند اما متاسفانه این اتفاقات زمانی افتاد که دیگر دیر شده بود.
    عباسفرد در خصوص شانس قهرمانی استقلال گفت: هنوز هم شانس داریم. اگر هم قهرمان نشدیم اتفاق خاصی نمی‌افتد چون همه؛ تیم ما را به عنوان تیم قهرمان می‌شناسند. در این اواخر تیم‌ها آنالیز خوبی از استقلال داشتند و شاید دست ما را خوانده بودند. فکر می‌کنم باید تغییر شیوه می‌دادیم تا به نتیجه می‌رسیدیم اما در مجموع باز هم اعتقاد دارم می‌توانیم قهرمان شویم.
    مهاجم سابق تیم برق شیراز در خصوص سقوط این تیم به رقابت‌های تیم آزادگان گفت: واقعا دلم برای این تیم و تماشاگران قابل احترامش می‌سوزد. متاسفانه هیچکدام از مسئولان استان فارس به فکر این تیم نبودند و دوست نداشتند این تیم سر و سامان بگیرد. در استان فارس استعدادهای بسیار زیادی وجود دارد که با هزینه کردن می‌توان تیمی مثل سپاهان درست کرد که از یک مجموعه ۱۰، ۱۲ سال استفاده می‌کند و در رقابت‌های لیگ هم می‌درخشد اما مسئولان استان فارس می‌خواهند با کمترین هزینه نهایت استفاده را برده و همه چیز را با هم داشته باشند. روزی که از برق شیراز جدا شدم با چشم گریان این باشگاه را ترک کردم چون بابت رضایت‌نامه من آن هم بخاطر ۲۰ روز ۵۰ میلیون می‌خواستند که با کلی خواهش و تمنا این رقم را به ۳۵ میلیون رساندم.
    عباسفرد یادآور شد: متاسفانه آقای آیت‌الهی در خصوص فوتبال شیراز و فارس فقط نظاره‌گر است و وعده‌هایی می‌دهد که هیچکدام عملی نمی‌شود من امیدوارم به داد برق برسند تا این تیم ریشه‌دار و مردمی با آن هواداران خونگرمش به لیگ برتر بازگردد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه‌نویی نمی‌تواند برای فولاد تعیین تکلیف کند.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بعد از بازی مقابل استقلال از طرز تفکر قلعه نویی در مورد فولاد ناراحت شدم و معتقدم او نمی‌تواند برای ما تعیین تکلیف کند.
    حسین ابن قاسم درباره بازی پایانی مقابل ذوب آهن و شایعه تبانی مدیران کارخانه ذوب آهن و فولاد خوزستان اظهار داشت: برای کسانی که چنین تفکراتی دارند متاسف هستم. چنین چیزی در قاموس مدیران این دو کارخانه نیست.
    وی با اشاره به صحبت های امیر قلعه نویی بعد از بازی این تیم مقابل استقلال عنوان کرد: بعد از بازی قلعه نویی گفت اگر فولاد همیشه این طور بازی می کرد اکنون در کورس بود. من از این حرف ناراحت شدم. او فکر می کند ما مقابل تیم های دیگر خوب نبوده ایم. در حالی که تیم ما هر بازی بهتر از بازی گذشته بوده است. اصلا او چطور می تواند برای تیم ما تعیین تکلیف کند که مقابل تیم ها چطور بازی کنیم؟
    ابن قاسم در ادامه در مورد بازی دیروز مقابل راه آهن و دریافت دو گل از روی نقطه پنالتی گفت: بازیکنان راه آهن و نیمکت نشینان این تیم به قدری سر هر صحنه ای داد و بیداد می کردند که اعصاب تیم ما را به هم ریخته بودند و تیم ما در نیمه دوم نتوانست بازی همیشگی خود را انجام دهد. ضمن اینکه پنالتی دوم آنها درست نبود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه نویی: آقای مایلی کهن ما تاکتیک نداشتیم؟!

اظهارنظر سرمربی تیم فوتبال سایپا مبنی بر اینکه استقلال تهران در دیدار مقابل تیم وی بدون تاکتیک بوده ناراحتی شدید امیرقلعه نویی را به دنبال داشت.
    شنیدن این جمله از زبان محمد مایلی کهن که "استقلال در دیدار با سایپا تاکتیک نداشت" به شدت امیرقلعه نویی را ناراحت کرده تا جایی که وی قصد داشت در برنامه دیروز ورزش و مردم به روی آنتن بیاید و پاسخ سرمربی تیم سایپا را بدهد، اما کمبود وقت مانع از برقراری ارتباط تلفنی قلعه نویی با برنامه قدیمی بهرام شفیع شد.
    با این حال سکوت سرمربی استقلال تهران در خصوص اظهار نظر مایلی کهن دوام چندانی نداشت زیرا وی دیروز در جمعی فوتبالی تنها به گفتن دو جمله بسنده کرد و گفت:"آقای مایلی کهن ما تاکتیک نداشتیم؟! اگر تاکتیک نداشتیم پس چطور حدود ۸۵ دقیقه روی دروازه تیم شما بودیم؟!"

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه نویی و مایلی کهن رودررو نشدند.

دیدار تیم های استقلال تهران و سایپای کرج درشرایطی برگزار شد که امیرقلعه نویی و محمد مایلی کهن حتی برای یک لحظه حاضر به رو در رو شدن با یکدیگر نشدند.
    با وجود آنکه تیم های استقلال و سایپا از چهارشنبه شب در هتل المپیک مستقر شدند ولی امیرقلعه نویی و محمد مایلی کهن سرمربیان دو تیم حاضر نشدند حتی برای دقایقی در کنار هم باشند تا مشخص شود کماکان کدورت های این دو مربی به قوت خود باقیست.
    این دو قبل از بازی نیز با یکدیگر دیدار نکردند و مایلی کهن از جایگاه ویژه و قلعه نویی از روی نیمکت تیم های خود را هدایت کردند.
    اختلاف قلعه نویی و مایلی کهن از دو سال قبل شروع شد. از آنجایی که مایلی کهن در مصاحبه ای از امیر قلعه نویی به خاطر همراهان زیاد خود در سفرهای تیم ملی انتقاد کرد و سرمربی وقت تیم ملی (امیرقلعه نویی) نیز نسبت به این مصاحبه واکنش تندی نشان داد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ساعت ديدارهاي جام حذفي فوتبال اعلام شد
    خبرگزاري فارس: برنامه و ساعت مسابقات جام حذفي فوتبال اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه مسابقات دور اول مرحله دوم بازي هاي جام حذفي به شرح زير اعلام شد:

*پنجشنبه 10 ارديبهشت
    مس رفسنجان – استقلال تهران ساعت 15 نوش آباد – رفسنجان

صباي قم – شموشك نوشهر ساعت 17:15 يادگار امام (ره)-قم

پرسپوليس – سپاهان اصفهان ساعت 17:30 آزادي – تهران

راه آهن – برق شيراز ساعت 17:15 اكباتان - تهران
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •