@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم! داخل خونه سیگنالش چقدر بود؟
البته بجای اینکار از آنتن خارجی هم میتونستی استفاده کنی.
Last edited by smit.doctor; 07-06-2016 at 15:20.
محمدرضا کریمی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از برگزاری مزایده فرکانس LTE (نسل چهارم) خبر داد.
رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران گفت: 3 فرکانس 2.3، 2.6 و 3.5 گیگاهرتز به مزایده گذاشته شد که برای 2 فرکانس 2.3 و 2.6 متقاضی وجود داشت.
وی گفت: فرکانس 3.5 متقاضی نداشت. به نظر می رسد فرکانس 3.5 با قیمت پایه 70 میلیارد تومان جذاب لازم را نداشته است.
این مدیرعامل اپراتور ارتباطات ثابت گفت: شرکتهای FCP (اپراتور ارتباطات ثابت) نزدیک به هم با تشکیل کنسرسیومی برای دریافت فرکانس وارد مزایده شدند و زمینه فعالیت برای دیگر شرکتهای علاقمند نیز هنوز فراهم است.
ظاهرا علاقه مندی به LTE خیلی بیشتر از فیبر هست
چقدرررررر سرعت پایینه مخصوصا سرور داخلی![]()
سیگنال -85 بود
دیشب گذاشتم برا دانلود صبح پاشدم دیدم 27 گیگ دانلود کرده تو DU Meter و رفتم ببینم چه فایلهایی رو دانلود کرده که دیدم فقط 3 گیگ تونسته بگیره از 27 عملا 3 گیگ بازده داشته!!!! 11 درصد بازده !!
همه لینک ها رو ارور داده downloading owner's page to refresh link بعد هم مثل سیاه چاله سرعت بقیه فایل ها رو هم گرفته و عملا دانلود هرز رفته
در دانلود با خط ADSL این اتفاق کمتر میفتد الآن 3 روزه هر روز وضع دانلود همینه !
اگه کسی از دوستان در فروم در این باره تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنین
آقا مودم 4g به نظرتون چی تهیه کنم بهتره؟؟
تو سایت ایرانسل یک سری مودم تبلیغ کرده.
اگه با idm دانلود میکنید میتونید برای دانلودهای که با خطا مواجه میشه یه صدا در نظر بگیرین بلندگوی سیستم رو هم باز بزارین اگه مشکلی پیش اومد بیدارتون کنه
برای من هم پیش اومده
من اینطور مشکلی ندیدم تاحالا !
لینک های شما مشکل داشتن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)