شما هنوز درست تموم نشده اونوقت تو فکر خدمتی!؟
بی خیال بابا
من تا وقتی وسایلمو نذاشته بودم اصلا عین خیالم نبود .
+
بعضی از دوستان دارن از خدمت یه غول الکی درست میکننا.
بزارین خدمتتون تموم شه اونموقع میفهمین غول چیه و چه خبره![]()
شما هنوز درست تموم نشده اونوقت تو فکر خدمتی!؟
بی خیال بابا
من تا وقتی وسایلمو نذاشته بودم اصلا عین خیالم نبود .
+
بعضی از دوستان دارن از خدمت یه غول الکی درست میکننا.
بزارین خدمتتون تموم شه اونموقع میفهمین غول چیه و چه خبره![]()
چه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
دوستان همراه دفترچه یه برگه دیگه به من دادن به نام '' برگه معاینه اولیه مشمولان '' تو این برگ که باید توسط پزشک پر بشه یه سری موارد هست مثل : وضعیت ستون فقرات ،شکم ،وضعیت اندام تناسلی ،پوست و. .....
حالا اگه واقعا مشکلی داشته باشم و بگم فلان مشکل دارم تو تقسیم سربازا تاثیری خاصی داره مثلا اگه بگم مشکل اعصاب و روان دارم ممکنه منو بندازن تو یه پادگان که همه دیونه هستن یا یه مکان خاص....
اگه مشکلات کتمان کنم بعدا تو حین خدمت مشخص بشه فلان مشکل دارم چه اتفاقی میفته
من نرمی دریچه قلب دارم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
ه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)
بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟
سلام برای خدمت رو حرف هیچ کسی حساب نکن حتی اگه قسم ایه میخوره
10 جا باید بسگاری یکیش بگیره خوبه ... اگرم دوتاش گرفت یکی شو میری از اون یه نفر دیکه عذر خواهی میکنی که نشد
پس چه طور میگویند (ازچندنفر پرسیدم) که اگر دو جا در امریه پذیرفته شده قطعی بشیم /چون حق کسی را گرفتیم و اون شخص به خاطر اینکه ما چند جا ثبت نام کردیم از ثبت نام محروم شده/اونوقت دو تاش را باطل و باید به صورت معمولی بریم خدمت/منتظر جوابتون هستم
امروز بلاخره کسری م ثبت شد![]()
خدمت تو اکثر جاها یه بدی داره اونم تلف شدن وقته وگرنه خیلی جاها هستن که خدمت آسونه و خیلی جاها خدمت عالیه مثلا من خودم بدون پارتی تو ستاد فرماندهی یکی از استانها خدمت میکنم یا جناب سروان صدام میکنن یا مهندس جوری که گاهی آدم خودش خجالت زده میشه ... درکل میگذره چشم رو هم گذاشتم ماه 4 ام هم تموم شد.. به قول نوشته های تو پادگان میگذره ولی من از این روزا نمیگذرم...![]()
دوست عزیز و گرامی من هر روز دارم دارم این تاپیک رو چک میکنم و روزی نیست که این پست بشدت تکراری شما رو نبینم
اگر کسی میدونست جواب شما رو میداد مثل دوستانی که جواب شما رو دادند
شما حق ندارید هر روز بیاید این پستتون رو تکرار کنید....پستاتون رو هم در یک ارسال بفرستید
این تاپیک دارایی شخصی شما نیست که مدام بیاید سوال تکراری خودتون رو پشت سر هم ارسال کنید
لطفا به حقوق دیگران احترام بگذارید اگر همه مثل شما بخواهند سوال های بی پاسخ و یا حتی با پاسخ خود را
پشت سرهم ارسال کنند بنظرتون جالبه ؟
Last edited by SNOW PATROL; 15-04-2014 at 18:22.
شما در حین خدمت هر مشکل پزشکیتون رو کتمان یا مخفی کنید تمام مسعولیت به عهده خودتونه،حتی بیمه جان شما
هر مشکلی دارید بگید ثبت کنید و هیچ چیزی به اندازه سلامتی شما اهمییت نداره
هیچ تاثیری رو تقسیم نداره
وقتی اومدی خدمت متوجه میشی که دفاع از حقوق سلامتیت چه قدر اهمییت داره
ممنون که گفتین
امضای من همونجور که دوست خوبم گفت برای اعتماد به نفس خودمه و گذر زود ماه ها
نبود فلان ماه دیگه برای کور کردن چشم تازه سربازا نیست
برای دیدن گذشتن ماه ها پشت سرهم و بی خیالی همس
من سربازم،هر سربازی نبود میکشه،هر سربازی که ترخیص شد میخنده حتی اگه
هم خدمتیش دلگیرو تازه اومده خدمت،این ذات سربازیه
ببین لحظه لحظه سربازی دیییییییر میگذره اما کل سربازی زوووووود میگذره
5 روز دیگه امضام تغییر میکنه
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)