تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2146 از 2550 اولاول ... 11461646204620962136214221432144214521462147214821492150215621962246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,451 به 21,460 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

جان هرکی دوست دارید این پست من رو ایگنور نکنید و یکی منو راهنمایی کنه، بی زحمت

اینترنت خانواده من صبانت 128 برنزی محدود هست. به ما آن زمان گفتن که سرعتهای صبانت محدود نشده و اسمی هست.
    این شش ماهه من با بدبختی تونستم با خانواده ام با اسکایپ و وایبر صحبت کنم. همش خش خش و نویز و قطع و وصلی داشت.

حتی الان دو روزه که براشون یک قطعه فیلم گذاشتم تو Microsoft OneDrive ولی هر چقدر منتظر میشن فایلش توی فولدر روی کامپیوتر سینک نمیشه و حتی دستی هم کپی نمیشه کرد و در 0% میمونه ولی عکسها رو نشون میده راحت و این یعنی خود OneDrive قیلظر نیست!

دو تا خواهش دارم.

1- باید اشتراک صبانت رو بگم که تمدید کنند. لطفا راهنمایی کنید که برای یک ارتباط اسکایپ و وایبر اکثر صوتی و گاها تصویری کدام پلنشون رو توصیه میکنید؟ (متاسفانه امکان تغییر آی اس پی در حال حاضر ندارند.)

2- آیا شما هم با این سرویس اشتراک فایل OneDrive مشکل دارید؟ مخصوصا فایلهای ویدیویی؟ (اصلا سر در نمیارم که چرا اینطوری میشه؟)

در ضمن مرکز شهید رجایی هستیم. خیلی ازتون ممنونم.
    Last edited by yami; 05-12-2014 at 22:54.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

الان خیلی کم تعداد صبانت دارن !!!
    اکثرا مخابرات دارن

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

پینگ افتضاح سرعت هم نصف کردن جواب هم نمی دن!!الا خواستم برم سرویس 512 نامحدود که اونم از 34 تومن کردن 39تومن رسما تو این نت مم...ت چه خبره الله علم!!!
    منم دقیقا همین مشکل رو بیشتر از 1 ماه هست که دارم دوستانی که مشکل مشابهی دارن همینجا مطرح کنن لطفا مرکز مدنی هم هستم یارو پشتیبانی دیروز خودش میگفت پینگم 120 هست من پینگم همزمان 330 بود تو تیم ویور هم چک کرد می گفت مشکلی نداری!
    Last edited by babak_eivazi; 05-12-2014 at 23:09.

5. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز

اینترنت خانواده من صبانت 128 برنزی محدود هست. به ما آن زمان گفتن که سرعتهای صبانت محدود نشده و اسمی هست.
    این شش ماهه من با بدبختی تونستم با خانواده ام با اسکایپ و وایبر صحبت کنم. همش خش خش و نویز و قطع و وصلی داشت.

حتی الان دو روزه که براشون یک قطعه فیلم گذاشتم تو Microsoft OneDrive ولی هر چقدر منتظر میشن فایلش توی فولدر روی کامپیوتر سینک نمیشه و حتی دستی هم کپی نمیشه کرد و در 0% میمونه ولی عکسها رو نشون میده راحت و این یعنی خود OneDrive قیلظر نیست!

دو تا خواهش دارم.

1- باید اشتراک صبانت رو بگم که تمدید کنند. لطفا راهنمایی کنید که برای یک ارتباط اسکایپ و وایبر اکثر صوتی و گاها تصویری کدام پلنشون رو توصیه میکنید؟ (متاسفانه امکان تغییر آی اس پی در حال حاضر ندارند.)

2- آیا شما هم با این سرویس اشتراک فایل OneDrive مشکل دارید؟ مخصوصا فایلهای ویدیویی؟ (اصلا سر در نمیارم که چرا اینطوری میشه؟)

128 صبانت قدیما 220 دانلود میداد پینگ هم زیر 100 بود ولی الانو نمیدونم
    شما یه پینگ بگیر ببین در چه وضعه بعدم اینبار یک ماهه 512 بگیر ببین مشکل رفع میشه یا نه
    در باره onedrive هم بعضا isp ها با این سریسا مشکل دارن و بهتر از مدیافایر و... استفاده کنید

7. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو بیشتر از 1 ماه هست که دارم دوستانی که مشکل مشابهی دارن همینجا مطرح کنن لطفا مرکز مدنی هم هستم یارو پشتیبانی دیروز خودش میگفت پینگم 120 هست من پینگم همزمان 330 بود تو تیم ویور هم چک کرد می گفت مشکلی نداری!
    پینگ منم افتضاحه زنگ میزنم میگن فعلا باید صبر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاک تو سرشون!!!!!!!

9. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

...دن, آبم قطعه:((

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ظاهرا این مشکل پینگ گردشی هستش بین مراکز مخابراتی ! حدود ۲ هفته قبل به مدت ۳-۴ روز منم مشکل پینگ داشتم که پشتیبانی عزیز می فرمودند مشکل از نویز خطتون هستش که آخر سر با دیدن srn خطم دیدند نمی تونند بهونه همیشگی نویز خط را پیش کش کنند که فرمودند صبر کنید در حال بررسی هستیم که بعد ۳-۴ روز درست شد

12. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
    من مشترک همارا هستم اما جدیدا اومدن خط هامونو عوض کردن و شده نوری و این حرفا. منم اومدم شاتل ثبت نام کنم گفتن ما سرویس نمیدیم . به هماراهم زنگ زدم گفتن شما با شرکت مخابرات طرفید
    الانم رفتم تو این صفحه و شماره تلفنو وارد کردم رفت تو پروفایل و مشخصاتم رو نشون داد
    کلا من الان چیکار باید بکنم؟ برای تنظیم مجدد مودم عدد 35 رو تو قسمت vci وارد میکنم و تو قسمت یوزر و پسوورد هم شماره رو بدون صفر و رمزم رو میزنم اما مودم وصل نمیشه
    کلا الان باید چیکار کنم؟؟
    ممنون

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من مشترک همارا هستم اما جدیدا اومدن خط هامونو عوض کردن و شده نوری و این حرفا. منم اومدم شاتل ثبت نام کنم گفتن ما سرویس نمیدیم . به هماراهم زنگ زدم گفتن شما با شرکت مخابرات طرفید
    الانم رفتم تو این صفحه و شماره تلفنو وارد کردم رفت تو پروفایل و مشخصاتم رو نشون داد
    کلا من الان چیکار باید بکنم؟ برای تنظیم مجدد مودم عدد 35 رو تو قسمت vci وارد میکنم و تو قسمت یوزر و پسوورد هم شماره رو بدون صفر و رمزم رو میزنم اما مودم وصل نمیشه
    ممنون
    مخابرات تنظیماتش یک نمونه فرق داره حالا کجا هستین که فیبر نوری شدین کاش مال ما رو هم فیبر نوری کنن به جای عدد 35 عدد 33 رو بزنیدشماره هم 411 شروع کنید و بقیه تمام

15. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این حجم اول دوره جریانش چیه حالا ؟!
    موقع تمدید سرویس یا خرید سرویس اگر حجم اضافه خرید شه ارزون تر از میان دوره درمیاد
    دوستان عزیز

دو تا خواهش دارم.

من از صبانت خبر ندارم
    ولی بهتره به جای سرویس کلود مایکروسافت از دراپ باکس استفاده کنید
    سرعتش مناسبه
    ما کلا فایلهای کاریمونو با دراپ باکس منتقل میکنیم
    ممنون
    یوزرنیم رو به اینصورت وارد کنید
    4115250000
    ینی اولش 411 باشه نه 413

17. 2 کاربر از مهندس الهه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •