امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم
کل دفترچه رو زیرو رو کردم اما هیچ کدوم از قانون های معافیت شامل من نمیشد
6 ماه هم اضاف دارم
27 ماه باید خدمت کنم
دوستان یعنی هیچ راهی برای معافیت نیست؟
امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم
کل دفترچه رو زیرو رو کردم اما هیچ کدوم از قانون های معافیت شامل من نمیشد
6 ماه هم اضاف دارم
27 ماه باید خدمت کنم
دوستان یعنی هیچ راهی برای معافیت نیست؟
اينجا رو خوب و با دقت بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين راهش اينه كه اگه خوب خدمت كني آخراي خدمتت يه نامه رضايت خدمتي و در خواست بخشش اضافه خدمت دفترچه اي مينويسي و به فرمانده ات ميدي كه معمولا مي بخشن يا يك ماه نگهت ميدارن يا اونقدر مرخصي بهت ميدن تا خودت حال كني و اضافه رو بكشي.پس نا اميد نباش.
Last edited by mhei; 14-04-2014 at 15:50.
هیچ اضافه خدمتی نمیکشی شما راحت برو خدمت 6 ماه اضافه خدمتت رو میبخشن وقتی رفتی میبینی همه چی پارتی بازیه و قانونی نیست،سرباز صفر ما شش ماه اضافه خدمت دفترچه داشت هش رو بخشیدن 2 ماه اضافه همه رفت مرخصی،دیگه اینو دیدم جلو چشمم
هیچ نگران نباش
سلام
علی جان دوست عزیز
اصلا قصد جسارت ندارم
اما میخاستم بگم که میدونستین این جمله ای که برای امضا انتخاب کردین خیلی بار منفی داره برا دوستانی که میخان تازه 21 ماه خدمت رو شروع کنند ؟؟؟؟؟(یکیش خودم)
آدم روحیه اش رو از دست میده کلا
اتفاقا خوبه چون بعد از یه مدت که میبینی با به روز شدن امضا احساس میکنی چه زود گذشت.
من از اون موقع که امضای علی آقا ( نبـــــــــــــــــود 6 مــــــــــــــــاه دیگــــــــــــــــــــــ ه ) یادمه و هر ماه که میگذره حتی من احساس میکنم چه زود گذشت.
کلا تو خدمت یه چیز یادتون باشه ، اونم اینه که نیمه اول خدمت بگید مثلا 6 ماه خدمتم ولی نیمه دوم بگید مثلا 6 ماه دیگه مونده.
اینجوری خیلی زودتر میگذره.
یه راهشم اینه که اصلا نشمری.
شما هر روز که بری پادگان شاید برات دیر بگذره ولی وقتی که میای خونه میبینی اون روز چقدر زود گذشت.
این شمارشم همینه ، وقتی میبینی که قبلش چهقدر زود گذشته این اعتماد به نفس به وجود میاد که بعدشم زود میگذره.
آقا تشکر فرمانده تیپ میگه فروردین 93 از منطقه بد اب و هوا دراومده حالا یه ماه ما مونده تموم شه حداقل تا فروردین که 13 ماه تو منطقه بد اب و هوا خدمت کردیم باید ماهی سه روز کسری بدن اینو.هم نمیدن اصلا حرف سرشان نمیشه به تهران مراجعه کنیم?
اگه از بین مناطق بد آب و هوا حذف شده باشه نمیشه کاری کرد.
درسم داره تموم میشه و این استرس لعنتی خدمت خوابو ازم گرفته..
به خودت سخت نگیر منم باید برم خدمت با 6 ماه اضافه دفترچه
به این فکر نکن که در طول این 21 ماه چقد سختی میکشی به این فکر کن که این مدت میگذره
فقط به عنوان یک دوره بهش نگاه کن که باید بگذرونی
فک نکنم کسی بدتر از من بوده باشه اوضاعش که وسط کارشناسی از دانشگاه اخراج شدم و حتی مدرکم معادل کاردانی نشد و با دیپلم رفتم خدمت و جایی بودم که یکی از بدترین پادگانای ایران بود ولی گذشت![]()
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)