تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2145 از 2376 اولاول ... 11451645204520952135214121422143214421452146214721482149215521952245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,441 به 21,450 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پارسال که حجازی تو سه چهارتا بازی باید اول حیا کرده تیم رو رها میکرده اما قلعه نوعی هرگز فکر کنم لیدر ها خیلی بیش از اندازه بهش احترام میزارن.
    ایبی ندار اگه همین
    مربی و بازی کنان یه فصل دیگه هم بموند با فاصله زیاد قرمان می شویم
    دیگه همه تاکتیک استقلال رو که چند سال با قلعه نوعی همینطور بازی میکنه بلد شدن همینطور که شما گفتین مرور زمان بیماری استقلال رو حادتر خواهد کرد!فصل بعد دیگه علیزاده دروازه بان دوم حاضر در بازی میشه جباری هنگام تعویض یه سکانس هم به قبلیه اضافه میکنه و با امیر به مو کشی میپردازه قلعه نوعی این دفعه به فرگوسنم گیر میده و سیاوش دیگه پاس رو هم اشتباهی به تماشاگرا میده!فقط خسرو حیدری پیشرفت میکنه دقت شده بعد بازی هایی که استقلال چهارتا چهارتا مزد تا بازی دربی بعدش هم همه تیم یاد گرفتن چطور جلو استقلال بازی کنن اسیا هم که اکثر مربیاشون حرفه ای هستن خوب انالیز هم کردن در هر صورت کل تیم عوض میشه قلعه نوعی نه!

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

حالم از اين برنامه ورزش از نگاه دو به هم ميخوره
    اون از گزارشگرش (گلمنگلي...!!!) که کلا از بحث خارجه ...!!!اونم از کوثري که تو همه چيز دخالات ميکنه اصلا نمي زاره مهمون برنامه حرفشو بزنه...ديشب هم توي بحث داوري هم هي مي پريد وسط حرفاي مظفري.....

يه جاش خيلي با حال بود... يه صحنه رو نشون داد بعد از مظقري پرسيد اقاي مظفري نظرتون درباره اين صحنه که به نظر خطا نيست چيه....؟!!!!
    Last edited by Ali_BlueBoy; 18-04-2009 at 13:09.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالم از اين برنامه ورزش از نگاه دو به هم ميخوره
    از این برنامه خیلی خیلی مزخرفه یعنی این برنامه با برنامه توپ طلایی چندش اورترین برنامه ورزشی ایران و جهان میباشد!سوالات چرت و پرت بخصوص سوال پیامکش که دل همه رو برده اخه کجا داور رو اوردن به عنوان کارشناس از قهرمانی میپرسه شب قبل بازی استرس داشته!دیشب مظفری زاده از قلعه نوعی تعریف کرد!اخه داور میاد از یه شخص خاصی تعریف میکنه!داور رو چه به مباحث فوتبالی واقعا که دیگه شورش رو در اوردن مایلی کهن هم همه جا دق دلشو خالی میکنه انگار هرکی سرمربی میشه باید همه رو نیش بزنه!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/هفته پاياني ليگ ستارگان قطر/
    حريف استقلال با 8 گل ويران شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ام‌صلال در آستانه ديدار با استقلال شب گذشته با نتيجه 8 بر 2 برابر السد شكست خورد.

به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، هفته پاياني مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر شب گذشته با برگزاري دو بازي به پايان رسيد.
    در اولين ديدار ديشب ام‌‌صلال حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در آستانه ديدار با اين تيم در تهران و در خانه خود به ديدار السد رفت كه ماحصل آن شكست 8 بر2 بود.
    نارنجي‌پوشان قطري كه روز چهارشنبه هفته جاري در مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا و از هفته چهارم به ديدار استقلال تهران مي‌روند، در اين بازي نمايشي بسيار ضعيف داشتند تا با بحران پا به تهران بگذارد. گل‌هاي السد در اين بازي را پاسكال فيندونو بازيكن گينه‌اي در دقايق2 و 11، آگيمانگ اوپوكو بازيكن غنايي السد دردقايق33، 45 و 57، علي حسن عفيف در دقايق68 و 79 و مسعود الحمد در دقيقه 87 به ثمر رساندند و هر دو گل تيم ام‌صلال را ماگنو آلوز در دقايق 73 و 75 به ثمر رساند.
    ام صلال با اين شكست 35 امتيازي باقي ماند و با ايستادن بر سكوي ششم مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر به كار خود در اين رقابت‌ها پايان داد.
    در گروه سوم مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا پس از الاتحاد 7 امتيازي، ام صلال با 6 امتياز، الجزيره با 2 امتياز و استقلال با يك امتياز در رده هاي بعدي قرار دارند.
    ديدار برگشت دو تيم استقلال و ام‌صلال از هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا دوم ارديبهشت‌ماه سال جاري و از ساعت 16 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

*توقف الغرافه برابر القطر
    در ديدار پاياني مسابقات ليگ ستارگان قطر، الغرافه قهرمان زودهنگام مسابقات و حريف پرسپوليس در مقابل تيم القطر به تساوي 2 بر 2 دست يافت.
    در اين رقابت كه جنبه تشريفاتي داشت، براي تيم القطر مارسيو اوليويرا در دقايق 40 و 42 گلزني كرد و گل‌هاي تيم الغرافه توسط عثمان الاساس در دقيقه31 و كلمرسون در دقيقه 57 به ثمر رسيد.
    در گروه دوم مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا الغرافه با تيم هاي پرسپوليس، الشباب عربستان و الشارجه امارات همگروه است. در اين گروه الغرافه پس از پرسپوليس و الشباب 7 امتيازي، با 3 امتياز بر سكوي سوم ايستاده است.
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و الغرافه اول ارديبهشت‌ماه سال جاري در ورزشگاه دوحه آغاز خواهد شد.
    الغرافه با اين قهرماني دومين قهرماني پياپي خود را به دست آورد و با 6 عنوان قهرماني پس از تيم‌هاي السد (12 عنوان قهرماني)، العربي (7 عنوان قهرماني) و الريان (7 عنوان قهرماني) در رديف پر افتخارترين تيم‌هاي ليگ قطر قرار گرفت.
    اين تيم فصل گذشته هم با 62 امتياز و با اختلاف 9 امتياز با تيم دوم جدول قهرمان شده بود.
    الغرافه علاوه بر اين فصل در فصل‌هاي1991 ، 1997، 2001، 2004و 2007 به مقام قهرماني دست يافته است.

جدول رده بندي مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر:
    1- الغرافه 56 امتياز
    2- السد 52 امتياز - تفاضل گل 35+
    3- الريان 52 امتياز - تفاضل گل 27+
    4- قطر 43 امتياز
    5- الخور 40 امتياز
    6- ام صلال 35 امتياز
    ------------------------------------
    9- السيليه 20 امتياز
    10- الخريطيات 15 امتياز

در پايان مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر ماگنو آلوز مهاجم برزيلي تيم فوتبال ام صلال با 25 گل زده صدرنشين جدول گلزنان شد و پيسكوليچي از العربي با 21 گل در رده دوم ايستاد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    استقلال در هتل تهران اردو مي‌زند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال براي برگزاري اردو پيش از بازي با ام صلال در هتل بزرگ تهران مستقر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه هتل المپيك به دليل جا نداشتن هتل استقلال محل استقرار كاروان ام صلال شد، مسئولان استقلال با وجود مذاكره با هتل هايي مثل هما و سيمرغ به دليل پر بودن اتاق هاي اين هتل ها با مسئولان هتل بزرگ تهران به توافق رسيدند.
    بازيكنان استقلال از سه شنبه شب در اين هتل اردوي خود قبل از بازي با ام صلال را برگزار مي كنند.
    ديدار استقلال مقابل ام صلال روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/جام پادشاهي عربستان/
    حريف استقلال در دقيقه آخر حريف سپاهان را شكست داد

خبرگزاري فارس: ديدارهاي دور رفت مرحله يك چهارم نهايي جام پادشاهي عربستان با 3 ديدار پيگيري شد و هر 4 نماينده عربستان در ليگ قهرمانان به ميدان رفتند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در نخستين ديدار شب گذشته، الاتحاد و الاتفاق حريفان استقلال و سپاهان، در خانه الاتفاق به مصاف هم رفتند كه رويارويي آنها با برتري يك برصفر زردپوشان الاتحاد به‌ پايان رسيد. تنها گل اين تيم را در اين رقابت حساس، طلال المشعل در دقيقه 90 به ثمر رساند. الاتفاق پس از اخراج ابراهيم المغنم در دقيقه 60 بازي 10 نفره به كار خود ادامه داد.
    الاتحاد، حريف استقلال كه در گروه سوم ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا صدرنشين است، هفته گذشته توانسته بود براي هشتمين بار به مقام قهرماني ليگ برتر عربستان دست پيدا كند. اين تيم در گروه مرگ علاوه بر استقلال، با الجزيره امارات و ام‌صلال قطر همگروه است. الاتفاق با 6 امتياز در صدر گروه چهارم ليگ قهرمانان آسيا قرار دارد. در اين گروه سپاهان همراه بنيادكار با چهار امتياز مكان‌هاي دوم و سوم را در اختيار دارند.
    الشباب، حريف پرسپوليس در ليگ قهرمانان در ديگر ديدار دور رفت مرحله يك‌چهارم نهايي جام پادشاهي عربستان با برتري برابر الوحده اميدوار به صعود از اين مرحله شد. اين تيم در ديداري پرگل با نتيجه 5 بر2 ميزبان خود، الوحده را شكست داد. براي الشباب در اين مسابقه مارسلو كاماچو در دقيقه 26، ناصر الشمراني در دقيقه 35، عبده عطيف در دقيقه 36، طلال البلوشي 38 و زيد المولد در دقيقه 48 گلزني كردند. گل‌هاي الوحده از سوي كامل فلاته در دقيقه75 و امير العكروت در دقيقه 83 به ثمر رسيد.
    در گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا، الشباب عربستان و پرسپوليس با 7 امتياز مشتركاً در مكان اول جدول قرار دارند. در اين گروه علاوه بر اين 2 تيم، الغرافه قطر و الشارجه امارات قرار دارند.
    در آخرين ديدار شب گذشته، الهلال ديگر نماينده عربستان در ليگ قهرمانان مقابل النصر به نتيجه‌اي بهتر از تساوي يك بر يك دست نيافت تا همه چيز به ديدار برگشت كشيده شود. در اين ديدار كه در خانه النصر برگزار شد، اين تيم در دقيقه 22 از سوي ريان بلال به گل رسيد؛ اما در دقيقه 89 كريستين ويلهملسون كار را به تساوي كشاند. الهلال در گروه اول ليگ قهرمانان با 5 امتياز در مكان دوم ايستاده است. در اين گروه پاختاكور ازبكستان با هفت امتياز صدرنشين است و صباي قم با 2 امتياز در رده سوم قرار دارد.
    انتهاي پيام/

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض «به دادگاه می‌کشانمت»

قلعه‌نویی سالن کنفرانس را ترک می‌کرد. مایلی‌کهن روبه‌رویش ایستاده بود. مردی که جلوی رویش گفت: «به دادگاه می‌کشانمت»

همه را مقصر می‌دانستند غیر از سرمربی. به افتخار تیم در هم شکسته ایستاده بودند و با تمام وجود نام مردی را فریاد می‌زدند که شاید منطقی‌تر این بود تا در آن لحظه با خشم بر او بتازند. مردی که تیمش نه فقط لیگ قهرمانان آسیا که حالا با مساوی برابر سایپا تقریباً قهرمانی در لیگ برتر را هم به کلی از دست داده بود. با این وجود قلعه‌نویی مرد محبوب سکوها بود چیزی که حتی خودش هم باورش نمی‌شد: «سپاسگزارم از جمعیتی که امروز شگفت زده‌ام کردند و این گونه مرا شرمنده ساختند.» ژنرالی که البته خود پیش از هر کسی در جمع خبرنگاران اعتراف کرده بود عامل از دست رفتن جام قهرمانی است چون اسیر حاشیه‌های اطراف تیم شده و بازی خورده است: «در حالی که با نتیجه‌ این بازی شانس قهرمانی استقلال به 30 درصد رسید، باز هم تا پایان تیم خود را تشویق کردند و من شرمنده‌ این مردم هستند.»

استقلال اگرچه به سختی در دقیقه 85 با یک پنالتی به گل رسید؛ اما خیلی ساده در دقیقه 93 گل خورد تا حالا اختلاف امتیازش با صدر جدول به عدد 3 برسد. تیم امیر که 6 امتیاز از رقیب پیش بود حالا به کلی قافیه را باخته است. او البته تنها خودش را مقصر می‌داند و از بچه‌های تیمش دفاع می‌کند: «من این موضوع را نمی‌‌پذیرم و این سؤال نادیده گرفتن زحمات بازیکنان استقلال است. افت یعنی اینکه ما در این بازی 3 گل می‌‌خوردیم اما چنین چیزی نبود و مانند بازی فولاد خوزستان همه چیز در اختیار ما قرار داشت.»

او که در تمام طول بازی مدام بر سر داور فریاد می‌کشید در لحظه پایانی اما حاضر نشد بغضش را فریاد کند: «نمی‌‌خواهم راجع به داوری صحبت کنم. در هر صورت صحنه‌های این بازی در برنامه‌های کارشناسی تلویزیونی مورد بررسی قرار می‌‌گیرد».

استقلال از روزی به بحران رفت که همزمان با نتایج ضعیف استقلال در لیگ قهرمانان شایعه تبانی سرمربی‌اش نقل محافل ورزشی شد و بعد درست قبل از بازی با فولاد خبر کتک‌کاری امیر با منیعی. . .

«این موضوع دیگر بحث جدیدی بود. زمانی که من از مالزی بازگشتم همه گونه فشار روی من وجود داشت و من سه هفته نخوابیدم اما امیر قلعه‌نویی را می‌‌شناسید. من از جنوب شهر آمده‌ام و همیشه خالصانه کار کرده‌ام. متأسفانه خبری که خبرگزاری فارس منتشر کرد زندگی من را تحت‌الشعاع قرار داد و از مسئولان دولتی می‌‌خواهم که به این مسئله رسیدگی کنند. من در فرودگاه حتی میثم منیعی را ندیدم که بخواهم با او درگیر شوم. درباره‌ بحث تبانی صحبتی ندارم؛ اما درباره این موضوع معتقدم باید با کسانی که بدون در نظر گرفتن شرایط و کنکاش کافی با یک تیتر احساسات و عواطف مردم را هدف گرفتند برخورد شود».

این حمله قلعه‌نویی به فارس البته در حالی بود که تنها و فقط این خبرگزاری خبر درگیری را منتشر نکرده بود: «من معتقدم خبرگزاری‌ای که بودجه‌ خود را از بیت‌المال دریافت می‌‌کند باید درباره مسائلی که می‌‌نویسد دقت کند و نباید خبر کذب را منتشر کند. چطور شما روی خبرگزاری خود تعصب دارید، اما من نباید روی این موضوع که شما با یک خبر کذب با آبروی 30 ساله من بازی کرده‌اید ناراحت شوم. مگر شما مسلمان نیستید؟ چرا مطالب غیرواقعی منتشر می‌‌کنید؟»

سه سال قبل وقتی کار به روز حساس رسید، خبرگزاری متعلق به باشگاه پاس در آستانه بازی استقلال با همنام اهوازی‌اش این سؤال را به راه انداخت که آیا ممکن است این دو تیم با هم تبانی کنند؟ همین تردید باعث شد قلعه‌نویی و تیمش اسیر حاشیه شوند و استقلال قهرمانی را از دست بدهد اما این بار. . . «چرا آقای قلعه‌نویی شما دوباره همان رودست را خوردید و چرا تمرکزتان را از دست دادید؟ شما که یک بار همین کلک را خورده بودید؟» امیر وقتی با این پرسش خبرآنلاین مواجه شد کلامش را با تکیه کلام همیشگی‌اش، «بزرگوار» آغاز کرد و گفت: «سؤال خوبی پرسیدید. بعضی مواقع دوستان خبرنگار با من تماس می‌‌گیرند و زمانی که جواب تلفن آنها را نمی‌‌دهم ناراحت می‌شوند. البته من امسال برای بچه‌هایی که به تمرین تیم می‌آمدند، وقت می‌گذاشتم و حتماً با آنها مصاحبه می‌کردم. با این وجود اگر یک بار تلفنم را جواب ندهم علیه من تیتر می‌‌زنند. اما این حاشیه‌ها تنها مربوط به امسال نیست. پس به آن عادت کرده‌ام. سه سال پیش خبرگزاری ایپنا بحث فوتبال پاک را مطرح کرد؛ اما به ما تهمتی نزد اما امسال کاری کردند که من در طول 3 هفته، 2 ساعت هم نخوابیدم. آبروی 30 ساله من را زیر سؤال بردند.استقلال اگر از قهرمانی دور شده است، فقط به این دلیل است که من امیر همیشگی نبودم. من استرس داشتم و قدرت تصمیم‌گیری‌ام سلب شده بود».

محمد مایلی‌کهن زمانی که قلعه‌نویی داشت از حاشیه‌ها حرف می‌زد، در سالن کنفرانس ایستاده بود و امیر هم البته او را دید. مایلی کسی بود که مصاحبه زرینچه را در روز 28 اسفند گذشته در روزنامه‌ای با تیراژ محدود که حتی بسیاری از خبرنگاران ورزشی هم آن را نخوانده بودند در برنامه 90 مطرح کرد و باعث به چالش کشیدن استقلال شد. این دردی بود که قلعه‌نویی نمی‌توانست از کنارش بگذرد پس بی‌دلیل نبود که وقتی خبر از قلعه‌نویی در این باره پرسید، سرمربی در هم شکسته استقلال سرش را به سمت حاجی مایلی برگرداند و گفت: «من از برخی افراد که در روزنامه‌ها حرف‌هایی را زده‌اند، گذشت می‌‌کنم اما یکی دو نفر در برنامه‌های زنده تلویزیونی از جمله برنامه 90 صحبت‌هایی داشته‌اند که بی‌تردید از آنها شکایت خواهم کرد. آنها بودند که حرفی بی‌اساس را بی‌آنکه درباره‌اش تحقیق کنند به دروغ به ما نسبت دادند و با آبروی من بازی کردند. باید این آقایان جوابگو باشند. نمی‌خواستم تا پایان بازی‌های لیگ این موضوع را بگویم؛ اما حالا به این دلیل که خودم را مقابل تماشاگران تیمم مسئول می‌بینم، می‌گویم که از این یکی دو نفر شکایت می‌کنم.»

او صراحتاً داشت مایلی‌کهن را متهم می‌کرد و خشم را در چشمانش در زمان گفتن این جملات آشکارا می‌شد دید.

استقلال امیر استرس داشت و این استرس به بازیکنان القا شده بود تا تیم در این هفته‌ها یکباره بشکند: «اگر آنها دچار استرس می‌‌شدند که به این زیبایی بازی نمی‌‌کردند. در هر صورت گاهی پیش می‌‌آید که بهترین مهاجم هم در یک قدمی‌توپ را به بیرون می‌‌زند. من تیم را سیزدهم تحویل گرفتم و حالا این تیم 11 رده در جدول صعود داشته است. ما بهترین خط حمله را در لیگ‌های مطرح جهان پس از بارسلونا داریم. در عرض 6 ماه دو بار استقلال آسیایی شده است و آقای گلی هم برای تیم استقلال است». امیر گفته‌هایش را در جمع خبرنگاران این گونه تمام کرد: «شنیده‌ام که مجید جلالی بازیکنانش را جمع کرده و به آنها گفته لیگ تمام نشده است. شما باید مقابل ذوب‌آهن به گونه‌ای بازی کنید که 20 سال دیگر از این بازی یاد کنند؛ اما ما به این مسائل کاری نداریم. سه سال قبل این اتفاق مهم برای ما افتاد و در هفته‌ پایانی قهرمان شدیم. امیدوارم که این بار هم در جوار حرم امام رضا (ع) این اتفاق رخ دهد».

وقتی سرمربی استقلال سالن کنفرانس را ترک می‌کرد مایلی‌کهن روبه‌رویش ایستاده بود اما برخلاف همیشه راهش را طوری کج کرد که مربی تیم حریف را نبیند. مردی که جلوی رویش به او گفت: «به دادگاه می‌کشانمت». . .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عابديني در گفت و گو با فارس:
    چرا همه نتايج هفته سي و سوم بعد از دقيقه 85 رخ داد؟

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: سئوال من اين است كه چرا همه نتايج هفته سي و سوم از دقيقه 85 به بعد رخ داد؟

اميرعابديني در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: احتمال مي‌دادم داماش به دسته پايين‌تر سقوط كند ولي احتمال بقا را از 18 درصد به 40 درصد رسانده بوديم و شانس خود را براي ماندن در ليگ برتر زيادتر كرديم اما در نهايت خيلي از حرف‌هايي كه در طول فصل زدم در فوتبال اجرا شد.
    وي ادامه داد: نتيجه اكثر ديدارهاي هفته سي و سوم ليگ برتر از دقيقه 85 به بعد رقم خورد در حالي كه تيم ما در نيمه اول برنده شد. اگر اين مسائل را كنار هم بگذاريم كمي نگران مي‌شويم. البته تيم ما در جاهايي كه نبايد امتياز از دست مي‌داد شكست خورد. با اين حال برخي اتفاقات نيز دستوري رقم خورد.
    مديرعامل باشگاه داماش تاكيد كرد: مقاومت سپاسي در دقايق آخر برابر پيام با پنالتي بازنده شد. پرسپوليس هم در حالي كه در دو سال گذشته همواره براي پيروزي تلاش مي‌كرد و حتي بازي باخته را مي‌برد در ديدار با استقلال اهواز شكست خورد آن هم در حالي كه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا خوب نتيجه مي‌گيرد.
    عابديني با اشاره به ديدار استقلال و سايپا عنوان كرد: سايپا اگر در جام باشگاه هاي جهان هم حضور داشت با چنين هميتي مقابل استقلال بازي نمي‌كرد. همين تيم 6 امتياز به تيم‌هاي ته جدولي داد. اتفاقات خوبي در فوتبال ما نمي‌افتد با اين حال نمي‌خواهم باخت تيم داماش را توجيه كنم.
    وي ادامه داد: اگر واقعا تمام اتفاقات هفته سي و سوم از دقيقه 85 به بعد رقم خورده و همگي آنها براساس تقدير فوتبالي بود بايد اين مسئله در كتاب ركوردهاي گينس ثبت شود.
    عابديني در مورد اينكه پرسپوليس سرمربي خود را در اين فصل عوض كرده و نمي‌توان نتايج دو فصل قبل را با اين فصل مقايسه كرد گفت: اين تيم همواره براي برد تلاش مي‌كرده است. چطور وينگادا در آسيا متوجه مي‌شود و نتيجه مي‌گيرد اما در ليگ برتر نمي‌فهمد. شايد اگر فرگوسن هم بود نمي‌توانست دليل شكست تيمش را برابر استقلال اهواز از نظر فني تجزيه و تحليل كند. به جرات مي‌گويم گاهي اوقات فوتبال ما را حتي فرگوسن هم نمي‌فهمد و در تجزيه و تحليل آن كم مي‌آورد.
    عابديني در مورد اينكه براي اتهام‌هايي كه به تيم فوتبال سايپا زده است كميته انضباطي او را احضار خواهد كرد اظهار داشت: كميته انضباطي نمي‌تواند مرا بخواهد. من حرفي از تباني نزده‌ام. آنهايي كه حرف از تباني مي‌زنند بايد معني آن لغت را بفهمند. تباني يعني داد و ستد اما من حرفي از داد و ستد نزدم و گفتم داد و ستد معنوي و رفاقتي.
    وي ادامه داد: كميته استيناف نيز جريمه 5 ميليوني كه كميته انضباطي برايم در نظر گرفته بود را لغو كرد و اين مسئله را به وكيلم ابلاغ كردند؛ زيرا كميته استيناف حقوقي و خارج از مسائل حاشيه‌اي به موضوع نگاه مي‌كند و براساس سليقه و به صورت دستوري عمل نمي‌كند. آنها مي‌توانند حكم تبعيد مرا هم صادر كنند اما بايد مبناي قانوني داشته باشد.
    مديرعامل اسبق پرسپوليس تصريح كرد: كميته انضباطي حق ندارد به عنوان مدعي‌العموم وارد معركه شود و زماني كه من درباره مسئولان ورزش مصاحبه مي‌كنم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به عنوان مدعي‌العموم در اين زمينه حكم صادر كند. حق خودم مي‌دانم كه در اين زمينه از كميته انضباطي به مراجع قضايي شكايت كنم.
    عابديني در مورد اينكه آيا چنين كاري را خواهد كرد يا نه گفت: قانون تعاريف خوبي دارد و اين مسئله حق مدعي‌العموم است اما آنهايي كه مي‌خواهند با يك درصد اختيارات صددرصد قانون را تصاحب كنند و زبان‌ها را ببرند راه به جايي نمي‌برند. آنها حق ندارند بگويند خداداد عزيزي و عابديني نبايد صحبت كنند. ما حق داريم حرف بزنيم و براي بهبود ورزش آن را نقد كنيم اما آقايان حق ندارند كه تحمل نكنند. آنها بايد آستانه تحملشان را بالا ببرند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عنايت: هواداران استقلال عليه قلعه‌نويي شعار خواهند داد

خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: اگر استقلال نتيجه نگيرد، همين هواداران عليه امير قلعه نويي شعار مي‌دهند.

مسعود عنايت در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شعار هواداران استقلال عليه كميته داوران به دليل قضاوت محسن قهرماني، اظهار داشت: از آنها نمي توان توقعي داشت. مگر هواداران در بازي مقابل عربستان، علي دايي را تشويق نمي كردند؛ اما تا ايران گل خورد، عليه او شعار دادند. همين هواداران استقلال، چند سال پيش، در حالي كه حجازي استقلال را نايب قهرمان آسيا كرد، به دليل عدم نتيجه گيري در ليگ، عليه او شعار دادند.
    وي افزود: اين هواداران كه بعد از ديدار مقابل سايپا، امير قلعه نويي را تشويق كردند، اگر اين تيم قهرمان نشود، عليه او شعار مي دهند. قهرماني در اين ديدار شجاعانه سوت زد و تمام تصميماتي كه گرفته شد، درست بود. پنالتي گرفته شده صحيح بود و روي ديگر بازيكنان هم پنالتي رخ نداد.
    رئيس كميته داوران عنوان كرد: وقتي كادر فني در كنار زمين به طور ناخواسته حركاتي انجام مي دهد، معلوم است كه هوادار حساس ايراني تحريك مي شود و فكر مي كند داور هر تصميمي گرفته، اشتباه است. اينطور مي شود كه عليه داور شعار داده و به خانواده او بي احترامي مي كنند.
    عنايت در مورد شعار هواداران استقلال مبني بر تباني با ذوب آهن، گفت: اين شعار را همه شنيدند و نمي توانم موضعي بگيرم. در اين باره فدراسيون و مسئولان آن مي توانند نظر بدهند. در هفته پاياني هم بايد مراقب اين مسائل باشيم. اميدوارم بازيكنان، مربيان و مسئولان تيم ها در هفته پاياني خويشتنداري بيشتري از خود نشان دهند. اين مربياني كه از داوري ايراد مي گيرند، مگر كدام تيم خارجي آنها را مي خواهد؟ باور كنيد سطح داوري ما بالاتر از فوتبال ما است.
    وي با انتقاد از عادل فردوسي پور كه در بازي استقلال مقابل سايپا از دوري قهرماني از صحنه هاي خطا ايراد گرفته بود، خاطرنشان كرد : شگفت زده ام چرا بايد او كه از بهترين گزارشگران ما است و مي داند صحبت هايش در طرفداران تاثير مي گذارد، از قهرماني ايراد گرفت؟ او به چه حقي به داور ما توهين كرد؟ اصلا چاقي چه ربطي به تصميم صحيح دارد؟ وقتي تصميم صحيح مي گيرد ارتباطي به چاق يا لاغر بودن او ندارد. فردوسي پور نبايد با اين حرف ها فشار را براي هواداران بيشتر مي كرد.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •