دوستان یه سوال داشتم
بعضیا گفتند وقتی سرعت 4G پایین میاد، تغییر میدیم روی 3G و سرعت بعدش درست میشه.
میخواستم بدونم چطور میشه تعیین کرد منبع اینترنت، روی 4G بره یا 3G
میشه راهنمایی کنین؟ مرسی
دوستان یه سوال داشتم
بعضیا گفتند وقتی سرعت 4G پایین میاد، تغییر میدیم روی 3G و سرعت بعدش درست میشه.
میخواستم بدونم چطور میشه تعیین کرد منبع اینترنت، روی 4G بره یا 3G
میشه راهنمایی کنین؟ مرسی
چرا بر ندارن؟
با یه روش دیگه سه برابرش رو تو پاچه ملت خواهند کرد. ( مثلا از 10 نفر 10000 تومان بگیری بهتره یا 10000 نفر 1000 تومان. این مثال بود حالا کل ملت adsl دار رو در نظر بگیر) . عنوان همونطور که فرمودن
به صورت آبونمانماهانه. خیلی هم شیک و مجلسی.
سلام صبح همگی بخیر ساعت 6:50 صبح وضعیت دانلود شبانه
هر چند همیشگی نیست ولی خوب راضیم
![]()
33 گیگ
والا واسه من بلند شدم دیدم بعد نیم ساعت قطع شده بود ! اصلا اینترنت نداشت. قطع و وصل کردم درست شد کلا خیلی اذیت میکنه
همراه اول هم شبانه داره با 1000 تومان اگه آنتن گیری خوبی داشته باشین تو 5 ساعت هر ساعت 4.5 گیگ جمعا 22.5 گیگ با 1000 تومان میشه دانلود کرد از 2 تا 7
من بهترین حال با ایرانسل متوسط 25 گیگ دانلود دارم که نمیصرفه به نسبت قیمتش اما چه میشه کرد
یه سوال
ایرانسل هم جدیدا اگه زیاد دانلود کنی محدود میکنه؟![]()
سلام
من با مودم e3372 شبانه ساعتی برا دانلود میذارم لینکایی که از آی مــووی میذارم رو همش ارور میده و آدرس لینک رو با آدرس کنسول مودم عوض میکنه و اینطوری اصلا نمی تونم لینکای غیر مستقیم بذارم
کسی از دوستان تبصره ای متممی چیزی بلد نیست واسه لینکای غیر مستقیم با مودم e3372
لینکای داخلی رو بدون مشکل شروع میکنه اما با خارجی ها وضع خرابه
حذف شود ....
نمی دونم من یه بار ارسال رو می زنم دوبار پست میفرسته از عجایب آسیاتک ـه یحتمل![]()
Last edited by adreno; 06-06-2016 at 14:16.
فکر نمی کنم به دانگل ربطی داشته باشه. میشه چندتا لینک از اون سایتو بذاری ببینیم چطورین؟
جناب این نگران کننده نیست در اصل این حالت یعنی مودم نقش سرور ایفا میکنه منم 3372 داشتم و الان 8372 دارم همینجوریه
اینم تست امروزم، خدایی دم ایرانسل گرم.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)