تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2143 از 2199 اولاول ... 1143164320432093213321392140214121422143214421452146214721532193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,421 به 21,430 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

هیچ چیز درباره خدمات اینترنت در ایران تضمین شده نیست! ولی در یکی از خبرگزاری ها خوندم که همراه اول نسبت به مبین نت ابراز نارضایتی کرده و گفته مبین نت داره ضرر میده برای همراه اول. سال بعد به احتمال قوی پروانه اش رو تمدید نمی کنه!
    تمدید نشه تکلیف مبین نت چیه ؟
    باید خودشون BTS اختصاصی بزنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من اینترنت 2 مگ دارم و سرعتم چه در روز و چه در شب حدود 250 هست و یک جورایی انگار قفل هست و از اون بالاتر نمیره .دلیلش چیه و ایا طبیعی هست؟
    دادا قبلا ضریب اشتراکش 1به8بوده و الان شده 1به4 که یه مگ تقسیم بر4 میشه تقریبا200 کیلوبیت که سرعته منه الان از ماه بعد 2 مگ نگیر که هیچ فرقی با 1 مگ نداره راستی داداش تا حالا دوبرابر حجمت دان کردی قطع نشدی؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

تمدید نشه تکلیف مبین نت چیه ؟
    باید خودشون BTS اختصاصی بزنن ؟

نه، تجهیزات سر جاش میمونه ولی از نظر نام شرکت و سهامی و اپراتوری با یک یا چند شرکت دیگه ادغام میشه. از اونجایی که بعد از مبین نت، ایرانسل در مرکز چند استان پوشش داره، احتمالا با ایرانسل ادغام بشه. اگرنه میره برای داتک. شاید هم تقسیم بشن بین این دو... دقیقا مثل لایزر که وقتی منحل شد کاربران وایمکسش شوت شدن سمت مبین نت و کاربران ADSL هم تقسیم شدن بین فن آوا و آسیاتک ( آسیاتک بیشتر سهم برد )
    البته قطعی نیست! شاید اگر 4G راه بیافته مبین نت دوباره بیافته روی دور سود دهی و همراه اول بخواد نگهش داره. برای همینه که میگم در ایران هیچ چیز قطعی نیست، ولی ما باید همیشه آماده باشیم و حواسمون جمع باشه که ضرر نکنیم.

پ.ن: راستی دیشب خواب دیدم مبین نت داره 4G عرضه می کنه! مودم هاش خیلی عجیب و غریب بودن!!! خدا بخیر کنه....!!!

4. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از دوستان كرجي خواهش ميكنم كه بيان و تجربه شون رو در چند ماه اخير از كيفيت سرويس هاي مبين نت به اشتراك بزارن...من ميخوام وايمكس مبين نت بگيرم در محدوده ايستگاه راه آهن كرج...ميخوام بدونم آتن دهي و كيفيتش تو اين منطقه چطوره؟؟
    سلام
    فکر کنم بچه محل هستیم منم سمت شقایق ها هستم حدود 2 سالی میشه که دارم (اینجا چون خطمون pcm بود مجبور شدم برم سمت این آشغال ) اوایل کیفیتش خوب بود الان چند وقته افتضاح شده و گرون آنتن هم که باسه من که طبقه دوم هستم گاهی اوقات رو 46 47 درصد الان که دارم این پستو میزارم رو 29! احتمالا اونجا آنتن نده آدرس دقیقتونو بگو چون من چند جا همین دورو اطراف تست کردم (تو شهرک راه آهن که آنتن میداد ) (نزدیکترین دکل حدود 3 4 کیلومترر فاصله داره تا اینجا پشتیبانی میگفت ) در نهایت اگه مشکل نداره خط تلفنتون adsl بگیر به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه بیای مبین نت ایرانسل و رایتل باسه من اینجا 100% آنتن داره
    Last edited by DJ_EBI; 15-05-2014 at 17:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نه، تجهیزات سر جاش میمونه ولی از نظر نام شرکت و سهامی و اپراتوری با یک یا چند شرکت دیگه ادغام میشه. از اونجایی که بعد از مبین نت، ایرانسل در مرکز چند استان پوشش داره، احتمالا با ایرانسل ادغام بشه. اگرنه میره برای داتک. شاید هم تقسیم بشن بین این دو... دقیقا مثل لایزر که وقتی منحل شد کاربران وایمکسش شوت شدن سمت مبین نت و کاربران ADSL هم تقسیم شدن بین فن آوا و آسیاتک ( آسیاتک بیشتر سهم برد )
    البته قطعی نیست! شاید اگر 4G راه بیافته مبین نت دوباره بیافته روی دور سود دهی و همراه اول بخواد نگهش داره. برای همینه که میگم در ایران هیچ چیز قطعی نیست، ولی ما باید همیشه آماده باشیم و حواسمون جمع باشه که ضرر نکنیم.

پ.ن: راستی دیشب خواب دیدم مبین نت داره 4G عرضه می کنه! مودم هاش خیلی عجیب و غریب بودن!!! خدا بخیر کنه....!!!
    ایشالله که اینطور نشه برای کاربران خرابه
    مبین نت اگه یه خورده مشتری مدار می بود خیلی جایگاهش بهتر می بود

7. این کاربر از saeed.tgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محدودیت شبانه فعلا اجرا نشده من توی 10 روز حدود 20 گیگ دانلود کردم.فعلا با خیال راحت دانلود کنید

9. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مطمئن باشید همین الانش هم مبین‌نت یا باقی شرکتهای اینترنتی شدید سودده هستن. مشکل زیاد بودن سود نیست. مشکل نشتی شدید سود هست که باعث شده مدیران راضی نباشن. یعنی مدیره دلش می‌خواد سالی مثلاً یک میلیارد دلار سود کنه، ولی یک میلیون دلار سود می‌کنه. منظورم دندون گرد و طمع‌کار بودن صاحبان شرکتها هست که هر چقدر هم که سود می‌کنن،‌باز هم براشون کم هست.

11. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

محدودیت شبانه فعلا اجرا نشده من توی 10 روز حدود 20 گیگ دانلود کردم.فعلا با خیال راحت دانلود کنید
    آره دادا پریشب دانلود نکرد فهمیدم مشکل از سیگنالها بوده شهرمون هوا بارونی بودش امشب خدارو شکر دان کرد بدون مشکلی ممنون از اطلاع رسانیت

13. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مطمئن باشید همین الانش هم مبین‌نت یا باقی شرکتهای اینترنتی شدید سودده هستن. مشکل زیاد بودن سود نیست. مشکل نشتی شدید سود هست که باعث شده مدیران راضی نباشن. یعنی مدیره دلش می‌خواد سالی مثلاً یک میلیارد دلار سود کنه، ولی یک میلیون دلار سود می‌کنه. منظورم دندون گرد و طمع‌کار بودن صاحبان شرکتها هست که هر چقدر هم که سود می‌کنن،‌باز هم براشون کم هست.
    مطمئنا همینطوره ، سود نداشت براشون خودشون جمع میکردن نیازی به همراه اول نبود جلو شونو بگیره
    ولی ای کاش اینده نگر بودن و مشتری مدار

15. 2 کاربر از saeed.tgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان چرا نمیشه وارد حساب کاربری شد؟ همگانیه؟ هیچ راهی نداره ؟؟ لعنتی اصن مبین نت معلوم نیست چه مرگشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •