تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2143 از 2376 اولاول ... 11431643204320932133213921402141214221432144214521462147215321932243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,421 به 21,430 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از تساوي مقابل سايپا
    قلعه‌نويي: من مقصر قهرمان نشدن استقلال هستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قهرماني حق ما است اما اگر قهرمان نشويم من مقصر آن هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از تساوي يك بر يك مقابل سايپا اظهار داشت: قبل از اينكه راجع به بازي صحبت كنم بايد بگويم كه شرمنده اين مردم هستم. هواداران استقلال كاري كردند كه در ورزش ما حركت جديدي رخ داده است.
    وي ادامه داد: با وجود اينكه بازي به تساوي كشيده شد اما 80 دقيقه بازي را در اختيار داشتيم. معتقدم شانس قهرماني استقلال به 30 درصد رسيد ولي با اين وجود هواداران من را شرمنده خود كردند. با اين حال كار ما نبايد به اينجا مي‌كشيد. اگر دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم سايپا را با اختلاف 3 يا 4 گل شكست دهيم.
    سرمربي استقلال در خصوص قضاوت محسن قهرماني عنوان كرد: اجازه بدهيد در خصوص داوري صحبت نكنم و كارشناسان برنامه 90 در اين خصوص اظهارنظر كنند.
    قلعه نويي در خصوص سئوال خبرنگاري كه درباره افت استقلال در چند هفته اخير پرسيده بود، گفت: تيم ما افت نكرده است. ضمن اينكه سايپا تيم كوچكي نيست. شما با اين سئوال عملكرد بازيكنان من و زحمات آنها را زير سئوال مي‌بريد. افت يعني اينكه تيم ما 3 گل از سايپا بخورد نه اينكه 80 دقيقه روي دروازه حريف حمله كند ولي با اين وجود اعتقاد دارم نبايد كار استقلال به اينجا مي رسيد.
    قلعه نويي در خصوص حاشيه‌هايي كه در هفته گذشته از سوي برخي پيشكسوتان اين تيم به وجود آمد، تاكيد كرد: بالاخره اين اتفاقات مي‌افتد ولي باز هم اعتقاد دارم اين تهمت‌ها مسئله جديدي در فوتبال ما بود. هنگامي كه از مالزي برگشتم همه جوره فشار را تحمل كردم و تا 3 هفته نخوابيدم. همه امير قلعه نويي را مي شناسند. من بچه جنوب شهر هستم ولي اين تهمت‌‌ها زندگي من را تحت‌الشعاع قرار داد.
    سرمربي استقلال تصريح كرد: يك خبرگزاري به نام فارس با درج خبر درگيري من و منيعي تمركز تيم ما را برهم زد. به همان مكه‌اي كه رفته‌ام؛ من ميثم منيعي را در فرودگاه نديدم و آن خبرگزاري قصد داشت با اين مطلب ترور شخصيت كند. معتقد هستم خبرگزاري‌اي كه بودجه‌‌اش را از بيت‌المال دريافت مي‌كند بايد درباره‌ مسائلي كه مي‌نويسد دقت كند و نبايد خبر كذب منتشر كند. چطور شما روي خبرگزاري خود تعصب داريد، اما من نبايد روي اين موضوع كه شما با يك خبر كذب با آبروي 30 ساله‌ من بازي كرده‌ايد ناراحت شوم. چرا خبرگزاري‌ فارس كه دو سال است تاسيس شده حداقل در يك سال گذشته تمام وقت خود را به انتقاد از من و استقلال اختصاص داده است. مگر شما مسلمان نيستيد؟ چرا مطالب غيرواقعي منتشر مي‌كنيد؟
    قلعه نويي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه تيم شما 6 امتياز از ذوب آهن جلو بود و يك خبر چقدر مي‌تواند در از دست رفتن صدرنشيني شما تاثير گذاشته باشد گفت: من نگفتم خبرگزاري فارس، گفتم اين مسائل دست به دست هم داد. اما خبر درگيري منيعي هم يكي از اين اتفاقات بود. اميدوارم مسئولان رده بالاي كشور فكري به حال اين مسئله بكنند كه چرا با زدن يك تيتر نظم يك تيم را اينگونه بهم مي‌ريزند.
    وي در خصوص ضعف مدافعان استقلال و اينكه چرا در دقيقه 92 گل تساوي را دريافت كردند، گفت: شما مي‌توانيد به تخته من در رختكن استقلال مراجعه كنيد. ما روي ضربات آزاد خيلي كار كرديم. دو روز قبل از مسابقه تاكيد داشتم كه بازيكنان حريف را ول نكنند اما در يك لحظه اكبرپور از يار مستقيمش جدا شد و تيم ما گل تساوي را دريافت كرد.
    قلعه‌نويي در خصوص اينكه آيا در خصوص اتهام زرينچه از لحاظ حقوقي پيگير مسئله خواهد بود يا خير يادآور شد: سئوال خوبي انجام داديد. در برخي مواقع بعضي از خبرنگاران زنگ مي‌زنند و من جواب آنها را نمي‌دهم. اين مسئله باعث مي‌شود آنها عليه ما تيتر بزنند اما امسال كاري انجام داديم كه چند نفر از خبرنگاران در محل تمرين با ما مصاحبه كردند. اما اين تهمت‌هايي كه در قبل از بازي با فولاد زده شد اتهام جديدي بود. آقايان دو سه فصل گذشته در خبرگزاري ايپنا اعلام كرده بودند كه فوتبال پاك رعايت نشده اما اينبار علنا تهمت تباني زدند. به خاطر همين مسئله در طول 3 هفته روزي دو ساعت بيشتر نخوابيدم. اما بجز اين آقاياني كه اتهام تباني زدند دو سه نفر ديگر هم هستند كه قصد شكايت از آنها را دارم و منتظرم بازي‌هاي حساس استقلال به پايان برسد.
    قلعه‌نويي در خصوص اينكه آيا بحث تمديد قرارداد براي فصل آينده با او مطرح شده است يا خير عنوان كرد: چنين بحثي هرگز مطرح نشده و فقط قبل از ديدار مقابل الاتحاد بود كه چنين شايعاتي بوجود آمد.
    وي در خصوص شانس قهرماني استقلال گفت: فكر مي‌كنم با اين نتيجه‌اي كه امروز كسب شد استقلال تنها 30 درصد شانس قهرماني دارد.
    وي در خصوص اينكه آيا روي بازيكنان استقلال استرسي وارد شده يا خير اظهار داشت: بازيكنان من استرس ندارند. من خوشحال هستم وقتي قلعه نويي به هر تيمي مي‌رود از آن تيم توقع قهرماني دارند. تيم من بيشترين گل زده را بعد از بارسلونا در جهان دارد. در طول 6 ماه دو بار استقلال را آسيايي كردم و شايد اين مسئله باعث شد يك مقدار فشار را تحمل كنيم. اما اين تيم حقش قهرماني است و اگر به اين عنوان دست پيدا نكند مقصرش بنده هستم.
    سرمربي استقلال در خصوص اظهار نظر جلالي در تمرينات فولاد خوزستان مبني بر اينكه در هفته آخر بايد مردانه مقابل ذوب آهن بايستند گفت: من هم چنين مسئله‌اي را شنيدم ولي طبق وظيفه‌اي كه داريم بايد مقابل پيام با تمام وجود بازي كرده و به 3 امتياز بازي برسيم. سال اولي كه در استقلال بودم چنين اتفاقي افتاد ولي اين بار همه چيز دست خداست و قهرمان باز هم در روز آخر مشخص خواهد شد.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پرسپولیسی ها عزیز من اگر جای شماها بودم دعا میکردم استقلال قهرمان بشه چون اگر تو لیگ قهرمان بشه ممکنه جام حذفی رو زیاد جدی نگیره ولی اگر قهرمان نشه و بخواد جام حذفی رو بگیره پرسپولیس باید سال دیگه حسرت حضور تو جام باشگاهها رو بخوره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

گذشته ها گذشته ولی
    ای کاش قلعه نوعی کمتر به علیزاده بازی میداد بجاش عباس فرد رو میاورد
    ای کاش علیزاده تو بازی سپاهان به خودمون گل نمی زد و تو بازی پیروزی پنالتی نمی داد
    ای کاش تو بازی با برق شیراز یدالله تو بازی رفت پنالتی رو گل می کرد
    ای کاش اکبرپور تو بازی با پیروزی و فولاد موقعیت ها رو گل میکرد و تو بازی اخر الکی خطا نمیکرد
    ای کاش زرینچه و نوازی که حکم پیشکسوتان استقلال رو مثلا دارن برای استقلال تو این برحه حاشیه درست نمیکردند
    .
    .
    بازم ای کاش ای کاش
    کلی نگاه کنیم همه چی دست خودمون بود اخه مگه میشد تیمی جلودار این استقلال اماده باشه که بیشتر تیم بود تا اینکه به فرد متکی باشه مگه تا قبل از بازی تیما رو با اختلاف حداقل 2 برد نمیبردیم ؟ بهترین خط دفاع بهترین خط حمله چه جوری میشه قهرمان نشه ؟

اخ که همه چی دست خودمون بود و از خودمون ضربه خوردیم و قهرمانی رو خیلی راحت از کف دادیم

کلا اصلا به بحث تبانی اعتقاد ندارم کلا چون ذوب اهن نسبت به استقلال فشار روحی خیلی کمتری روش هست میتونه خیلی راحتتر بازی کنه تو هفته های اخر
    ولی بازم میگم فقط استقلال به خاطر استقلال بودنش و رنگ ابیش حتی اگه نایب قهرمان شی دوست داریم
    خیلی ممنون به نکته های خوبی اشاره کردی
    من می گم اگه قهرمان هم نشیم نباید همه چیز بیافته گردن قلعه نویی
    خداییش همه بازیکنها هر کدوم به نوعی مقصر بودن
    یادمون نره که استقلال فصل گذشته چندم بود و حتی اول فصل
    امیدوارم که بعد از مسابقات هنوز قلعه نویی سرمربی بمونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

پرسپولیسی ها عزیز من اگر جای شماها بودم دعا میکردم استقلال قهرمان بشه چون اگر تو لیگ قهرمان بشه ممکنه جام حذفی رو زیاد جدی نگیره ولی اگر قهرمان نشه و بخواد جام حذفی رو بگیره پرسپولیس باید سال دیگه حسرت حضور تو جام باشگاهها رو بخوره.
    به شدت تایید می شه
    کاش اینجا هم دکمه تشکر بود

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون به نکته های خوبی اشاره کردی
    من می گم اگه قهرمان هم نشیم نباید همه چیز بیافته گردن قلعه نویی
    خداییش همه بازیکنها هر کدوم به نوعی مقصر بودن
    یادمون نره که استقلال فصل گذشته چندم بود و حتی اول فصل
    امیدوارم که بعد از مسابقات هنوز قلعه نویی سرمربی بمونه
    این مقایسه ها باعث شد به این حال و روز بیفتیم!عزیز ایشون سرمربی تیم یعنی مقصر رو میتونه تنبیه کنه همونطور که تمام کاسه کوزه رو سر جباری شکست و چنان کوبید جباری رو که من فکر کردم از صحنه فوتبال محو شد!تا زمانی که تیرش خورد به سنگ جباری رو با روحیه و انگیزه بالا با کسر قرداد اورد تیم مگه غیر اینه چرا باید سیاوش باعث تساوی دربی تسای الجزیره بهم خوردن حال من! با اون بازی های مزخرفش بازی کنه اونوقت وسط بازی برهانی رو تهدید کنه!قلعه نوعی یه کم شبیه پروین!اگه قرار اسیا رو هم همینطور ادامه بدن فکر کنم همین دومی هم بسشونه!

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به جای این حرف ها بیاین تیم رو حمایت کنید تا بتونه بازی بعدیش رو ببره. به امید اینکه فولاد، ذوب آهن رو بزنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه تو لیگ هم قهرمان نشه تو حذفی مس کارشو میسازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

غیر ممکن،ممکن است،فقط تو باید بخوای!!!
    من هنوزم به قهرمانی استقلال امید دارم،باور کنید فولاد تیم خیلی خوبیه و حقش نیس اینجای جدول باشه!!!
    به احتمال 60-70% فولاد ذوب آهن رو میزنه چون فولادیا انگیزشون خیلی بالاست و البته هوادارهای خیلی خوبی داره!!!
    Last edited by mohamadreza666; 17-04-2009 at 19:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

این مقایسه ها باعث شد به این حال و روز بیفتیم!عزیز ایشون سرمربی تیم یعنی مقصر رو میتونه تنبیه کنه همونطور که تمام کاسه کوزه رو سر جباری شکست و چنان کوبید جباری رو که من فکر کردم از صحنه فوتبال محو شد!تا زمانی که تیرش خورد به سنگ جباری رو با روحیه و انگیزه بالا با کسر قرداد اورد تیم مگه غیر اینه چرا باید سیاوش باعث تساوی دربی تسای الجزیره بهم خوردن حال من! با اون بازی های مزخرفش بازی کنه اونوقت وسط بازی برهانی رو تهدید کنه!قلعه نوعی یه کم شبیه پروین!اگه قرار اسیا رو هم همینطور ادامه بدن فکر کنم همین دومی هم بسشونه!
    منم با شما موافقم واقعا بعضی وقتها کارهای عجیبی می کنه این قلعه نویی
    ولی می گم بازیکن ها هم مقصرند
    موافق نیستید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

به جای این حرف ها بیاین تیم رو حمایت کنید تا بتونه بازی بعدیش رو ببره. به امید اینکه فولاد، ذوب آهن رو بزنه....
    تایید می شه به شدت
    به امید قهرمانی اس اس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •