تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2143 از 3195 اولاول ... 1143164320432093213321392140214121422143214421452146214721532193224326433143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,421 به 21,430 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها من یک هارد 120 گرفتم ، 75 هزار تومن. واسه ایکس باکسم ، هر بازی که نصب می کردم ، تا می رفتم تو بازی ارور می داد می نوشت : dis is unclean . بعدش تعویض کردم با یک هارد دیگه. ولی باز هم همون ارور رو میده. مشکل چیه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خب محل سکونتم دیگه رفیق خوب:داداشم بابک ناظم

پيش فرض

سلام ببخشید الن بهترین ورژن xbox360 چیه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها من یک هارد 120 گرفتم ، 75 هزار تومن. واسه ایکس باکسم ، هر بازی که نصب می کردم ، تا می رفتم تو بازی ارور می داد می نوشت : dis is unclean . بعدش تعویض کردم با یک هارد دیگه. ولی باز هم همون ارور رو میده. مشکل چیه؟؟؟
    خب شما اگه هاردت رو از یکجا گرفتی ممکن هست کلا هارد هایی که این طرف ---- میکنه مشکل داشته باشه.

شما یک هارد Original رو تست کنید احتمالا مشکلتون حل خواهد شد

4. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

بیخیال بابا . داشتم داشتم حساب نیست ...
    ببین 4000 سال پیش آلمانها اقوام وحشی بودن که خون اونارو سیراب میکرد و کشورگشایی تفریحشون بود اما الان فکر کنم یه خورده ( البته یه خورده ) از ما پیشرفته ترن !!!!!
    عیب امثال شما اینه که گیر دادید به هویتی که تا دیروز پدرانمون اونو تو کوچه و خیابونا با شعارشون لجن مالش کردن .
    عوضش این شد نصیب ما !!!! هفته ای 10 هزار تومن به راحتی آب خوردن هرچیزی رو بخوان گرون میکنن !!! بد میگم بگو بد میگی ؟؟
    دوست عزیز بدون کجا و در چه زمانی زندگی میکنی !!!! این واقعیته معلومه که همه ناراحت میشین !!! بازار ما شده دله دزدی و کلاه برداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میلاد مثل اینکه Jtag Tools آخرین داشبورد رو تو لیست پشتیبانی هاش برای jtag گذاشته !!

هردو گزینه صحیح میباشد

ولی شهاب جون من بر عکس فکر میکنم !!

MS به جای پول بیشتر یه موقع ها میخواد محبوبیت بیشتر بین رقبا داشته باشه و همیشه سره زبونا باشه تا پولاشو تو بانک بیشتر کنه !!

دوست عزیز شما مثل اینکه اصلا منظور منو نگرفتی !!!

شما به جای اینکه مسئله رو حل کنی داری زرتی سوال رو خط خطی میکنی !!! به جای اینکه از وضعیت فعلی اعتراض کنید خودتون رو خاک مال میکنید !!؟؟ اگه نمیتونید پس مشکل از ایرانی بودن نیست !!

در ضمن 4000 سال پیش کجا و همین 40 سال پیش کجا !!! هنوز چیزی نگذشته که بخوایم فراموشش کنیم !!

والا شما که خودتون حرف میزنید خودتون هم جواب خودتون رو میدید دیگه !!
    "دوست عزیز بدون کجا و در چه زمانی زندگی میکنی !!!!"

شما که میدونید کجا و در چه زمان دارید زندگی میکنید چرا از ایرانی بودن گله میکنید !!؟؟

وقتی طرف میاد یک جنس 10 تومنی رو 100 تومن میفروشه !! بعد چهار تا آدم احمق هم میرن میخرن که مثلا بخوان گنده گ... کنن خب نتیجش چی میشه !!؟؟ میشه همین وضعی که میبینید !!

ببخشید این حرف ها اصلا ربطی به این تاپیک نداره واقعا من شرمندم.
    شما مطمئنی آلمانها 4000 سال پیش اقوام وحشی بودند ؟ چه قدر از تاریخ آلمان رو میدونید ؟ اون چرندیاتی که توی کتابهای درسی ایران تحویلتون میدند رو بریزید دور .
    بعدش مگه 4000 سال پیش خود ماها چی بودیم ؟ کشور متمدن خفن پفن ؟

تازه بر فرض که درست باشه ، مهم نیست چی بودیم - مهم اینه که چی هستیم .

تازه داستانی که دوستان میگن مال 4000 سال پیش نیست ، مال 40 سال پیشه !!!
    با احترام به همه اینو بگم که هیچ کس حق نداره به نژاد و ملیت کسی توهین کنه
    دوست عزیزی که میگی المانها 4000 سال پیش چی بودن
    بد نیست بدونی که المان تو جنگ جهانی ویران شد ولی الان با گذشت تقریبا 100 سال ما کجا و المان کجا
    در ضمن اینو بگم که نمیخوام از کسی طرفداری کنم
    رو 2 تا چیز واقعا تعصب دارم اولی رو بیخیال دومی هم کشورم و تاریخ کشورم
    که هرچند اینگلیسی ها 32 سال میشه که از عرش به فرش رسوندنمون
    (ویرایش شد)
    Last edited by alireza_sun72; 14-02-2011 at 16:56.

6. 4 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

6

وقتی طرف میاد یک جنس 10 تومنی رو 100 تومن میفروشه !! بعد چهار تا آدم احمق هم میرن میخرن که مثلا بخوان گنده گ... کنن خب نتیجش چی میشه !!؟؟ میشه همین وضعی که میبینید !!

ببخشید این حرف ها اصلا ربطی به این تاپیک نداره واقعا من شرمندم.
    :پس به گفته خود شما هرکی بره الان xbox رو با وجود اینکه تو بازار خارج از ایران تکون نمیخوره ولی داخل ایران هر هفته 10 تومن داره رو قیمتش میاد بخره یه جورایی ک .... ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    شما از خودت پرسیدی که اون طرفی که خودت میگی میاد و قیمتهار رو اینجوری بالا میبره ؟؟ اصلا کیه ؟؟؟ و چه جوری به این راحتی میتونه تو 4 ماه 100 تومن قیمت یه جنس رو بالا ببره ؟؟؟؟؟ آخه کلاه خودتو قاضی کن 2 تا کشور رو بگو که اینجوری باشن !! شب میخوابی صبح بیدار میشی میبینی .... خب فکر میکنم ( البته فکر میکنم ) همون آلمانی که شما خیلی بهتر از من میشناسی تاریخ و تمدنش رو !!!! جزو اون 2 تا کشور نباشه ؟؟؟!!!
    از ماست که بر ماست ...

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

دوستان منم می خوام کنسول خودمو پسورد گذاری کنم به طوری که با وارد کردن پسورد بشه وارد شد یا بازی کرد. چه راهی براش هست؟

من یه پسورد زدم تو بخش فامیلی کنسول و ریتینگ هم همه موارد گذاشتم اما بازم هر بازی میزارم اجرا میشه .

میشه یه راهنمایی بفرمایید با تشکر...
    Last edited by mosolim; 15-02-2011 at 16:58.

9. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کسی تاحالا این هری پاتر جدیده رو با کینکت بازی کرده ؟ : دی
    من بازی کردم حدودا 10-15 دقیقه .
    قسمت داستانی بازیش (البته من همون یک دو دقیقه اول که توی موتور هاگرید هستی رو بازی کردم) نمیشه با کینکت رفت و باید با همون دسته بری.
    یک قسمت دیگه داره واسه کینکت که خودش میره جلو و باید با حرکت دستت مرگ خوارها رو توی دوئل شکست بدی.
    در کل راستش با قسمت کینکتش اصلا حال نکردم.
    البته واسه جالب تر شدن پیشنهاد میکنم که که یک مدادی چیزی بگیری دستت جای چوب دستی تا حداقل بیشتر لذت ببری

11. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

فمیلی ستینگ خاموش باشه بهتره یا اینکه روشن باشه و همه چی ازاد باشه؟

در آغاز فعالیت K E N J I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Violet Hill

پيش فرض

بستگی به شخصی داره که ازش استفاده می کنه ، برای پدر مادرها خوبه که دسترسی بچه هاشون رو به بازی های بالاتر از یه درجه سنی یا یه چیزایی از شبکه Live محدود کنن . ولی در کل اگه خودتون از دستگاه استفاده می کنید ، خاموش باشه بهتره .

14. این کاربر از K E N J I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

:پس به گفته خود شما هرکی بره الان xbox رو با وجود اینکه تو بازار خارج از ایران تکون نمیخوره ولی داخل ایران هر هفته 10 تومن داره رو قیمتش میاد بخره یه جورایی ک .... ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    شما از خودت پرسیدی که اون طرفی که خودت میگی میاد و قیمتهار رو اینجوری بالا میبره ؟؟ اصلا کیه ؟؟؟ و چه جوری به این راحتی میتونه تو 4 ماه 100 تومن قیمت یه جنس رو بالا ببره ؟؟؟؟؟ آخه کلاه خودتو قاضی کن 2 تا کشور رو بگو که اینجوری باشن !! شب میخوابی صبح بیدار میشی میبینی .... خب فکر میکنم ( البته فکر میکنم ) همون آلمانی که شما خیلی بهتر از من میشناسی تاریخ و تمدنش رو !!!! جزو اون 2 تا کشور نباشه ؟؟؟!!!
    از ماست که بر ماست ...
    دقیقا !! شما با نخریدن اعتراض خودت رو اعلام میکنی !! و به طرف مقابلت ضربه میزنی !!!

دوست عزیز اگه پاپ هم باشه با اعتصاب به خاک سیاه نشسته میشه !!!

اینایی که شما داری میگی همگی کاری هست که خودمون سره خودمون آوردیم که هرکی هر کاری دوست داره بکنه !!!

چطور تو فرانسه وقتی کره خوراکی از قیمت 100 تومن به 150 تومن صعود کرد همه اعتصاب کردن و دیگه اون محصول رو نخریدن در عرض 2روز برگشت به حالت اولش !!! ولی اینجا نمیشه !!؟؟
    خب خاموش باشه بهتره دیگه !!

شما زمانی میتونی این گزینه رو فعال کنی که یکی از تنظیمات رو انجام داده باشی , یعنی یک محدودیتی ایجاد کرده باشی.

16. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •