بچه ها من یک هارد 120 گرفتم ، 75 هزار تومن. واسه ایکس باکسم ، هر بازی که نصب می کردم ، تا می رفتم تو بازی ارور می داد می نوشت : dis is unclean . بعدش تعویض کردم با یک هارد دیگه. ولی باز هم همون ارور رو میده. مشکل چیه؟؟؟
بچه ها من یک هارد 120 گرفتم ، 75 هزار تومن. واسه ایکس باکسم ، هر بازی که نصب می کردم ، تا می رفتم تو بازی ارور می داد می نوشت : dis is unclean . بعدش تعویض کردم با یک هارد دیگه. ولی باز هم همون ارور رو میده. مشکل چیه؟؟؟
سلام ببخشید الن بهترین ورژن xbox360 چیه؟
خب شما اگه هاردت رو از یکجا گرفتی ممکن هست کلا هارد هایی که این طرف ---- میکنه مشکل داشته باشه.
شما یک هارد Original رو تست کنید احتمالا مشکلتون حل خواهد شد
با احترام به همه اینو بگم که هیچ کس حق نداره به نژاد و ملیت کسی توهین کنه
دوست عزیزی که میگی المانها 4000 سال پیش چی بودن
بد نیست بدونی که المان تو جنگ جهانی ویران شد ولی الان با گذشت تقریبا 100 سال ما کجا و المان کجا
در ضمن اینو بگم که نمیخوام از کسی طرفداری کنم
رو 2 تا چیز واقعا تعصب دارم اولی رو بیخیالدومی هم کشورم و تاریخ کشورم
که هرچند اینگلیسی ها 32 سال میشه که از عرش به فرش رسوندنمون
(ویرایش شد)
Last edited by alireza_sun72; 14-02-2011 at 16:56.
:پس به گفته خود شما هرکی بره الان xbox رو با وجود اینکه تو بازار خارج از ایران تکون نمیخوره ولی داخل ایران هر هفته 10 تومن داره رو قیمتش میاد بخره یه جورایی ک .... ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما از خودت پرسیدی که اون طرفی که خودت میگی میاد و قیمتهار رو اینجوری بالا میبره ؟؟ اصلا کیه ؟؟؟ و چه جوری به این راحتی میتونه تو 4 ماه 100 تومن قیمت یه جنس رو بالا ببره ؟؟؟؟؟ آخه کلاه خودتو قاضی کن 2 تا کشور رو بگو که اینجوری باشن !! شب میخوابی صبح بیدار میشی میبینی .... خب فکر میکنم ( البته فکر میکنم) همون آلمانی که شما خیلی بهتر از من میشناسی تاریخ و تمدنش رو !!!! جزو اون 2 تا کشور نباشه ؟؟؟!!!
از ماست که بر ماست ...
سلام
دوستان منم می خوام کنسول خودمو پسورد گذاری کنم به طوری که با وارد کردن پسورد بشه وارد شد یا بازی کرد. چه راهی براش هست؟
من یه پسورد زدم تو بخش فامیلی کنسول و ریتینگ هم همه موارد گذاشتم اما بازم هر بازی میزارم اجرا میشه .
میشه یه راهنمایی بفرمایید با تشکر...
Last edited by mosolim; 15-02-2011 at 16:58.
من بازی کردم حدودا 10-15 دقیقه .کسی تاحالا این هری پاتر جدیده رو با کینکت بازی کرده ؟ : دی
قسمت داستانی بازیش (البته من همون یک دو دقیقه اول که توی موتور هاگرید هستی رو بازی کردم) نمیشه با کینکت رفت و باید با همون دسته بری.
یک قسمت دیگه داره واسه کینکت که خودش میره جلو و باید با حرکت دستت مرگ خوارها رو توی دوئل شکست بدی.
در کل راستش با قسمت کینکتش اصلا حال نکردم.
البته واسه جالب تر شدن پیشنهاد میکنم که که یک مدادی چیزی بگیری دستت جای چوب دستی تا حداقل بیشتر لذت ببری
فمیلی ستینگ خاموش باشه بهتره یا اینکه روشن باشه و همه چی ازاد باشه؟
بستگی به شخصی داره که ازش استفاده می کنه ، برای پدر مادرها خوبه که دسترسی بچه هاشون رو به بازی های بالاتر از یه درجه سنی یا یه چیزایی از شبکه Live محدود کنن . ولی در کل اگه خودتون از دستگاه استفاده می کنید ، خاموش باشه بهتره .
دقیقا !! شما با نخریدن اعتراض خودت رو اعلام میکنی !! و به طرف مقابلت ضربه میزنی !!!
دوست عزیز اگه پاپ هم باشه با اعتصاب به خاک سیاه نشسته میشه !!!
اینایی که شما داری میگی همگی کاری هست که خودمون سره خودمون آوردیم که هرکی هر کاری دوست داره بکنه !!!
چطور تو فرانسه وقتی کره خوراکی از قیمت 100 تومن به 150 تومن صعود کرد همه اعتصاب کردن و دیگه اون محصول رو نخریدن در عرض 2روز برگشت به حالت اولش !!! ولی اینجا نمیشه !!؟؟
خب خاموش باشه بهتره دیگه !!
شما زمانی میتونی این گزینه رو فعال کنی که یکی از تنظیمات رو انجام داده باشی , یعنی یک محدودیتی ایجاد کرده باشی.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)