نه
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
نه
دوستان من یه مودم هواوی 8372 گرفتم یه سیم کارت ایرانسل انداختم روش. حالا هر موقع اینترنتم تموم بشه بخوام طرح های اینترنتی ایرانسل و بخرم باید سیم کارتُ از مودم دربیارم بندازم تو گوشی ؟ این که خیلی ستمه ...
تمدید خودکار رو فعال کن
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با فعال سازی این طرح از طریق شماره گیری کد #۳*۲*۳*۵۵۵* این امکان برای مشترکان خدمات اینترنت همراه ایرانسل فراهم شده تا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود، به صورت خودکار وارد طرح مصرف آزاد نشوند. بر این اساس، دسترسی مشترک به خدمات دیتا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته اینترنت متوقف شده و مشترک هزینه اضافی بابت استفاده از طرح مصرف آزاد نمی پردازد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی موبایلت ایرانسل من رو نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت راحت دیگه احتیاج به خارج کردن هم نداری
در ضمن
کد #۳*۲*۳*۵۵۵* را هم فعال کن که بعد از تمام شدن طرحت اینترنتت از شارزت نخوره
خوب من روی گوشیم یه سیم کارت ایرانسل دارم که برای کارای شخصیمه. یه سیم کارت ایرانسل هم جدید خریدم انداختم روی مودم برای اینترنت. حالا من با ایرانسل من می تونم سیم کارت روی مودمُ مدیریت کنم ؟
بله میتونید , حتی میتونید هر دو سیم کارت را با همین برنامه کنترل کنید که البته باید هر مرتبه از حساب کاربری خود خارج و با حسابی که مورد نظرتان هس وارد شوید. ضمن اینکه میتوانید ایرانسل من را روی ویندوز هم با کمک بعضی برنامه ها نصب کنید
با استفاده از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشود برنامه ایرانسل من یا هر برنامه ای رو به تعداد دلخواه روی یک دستگاه نصب کرد، بنده 4 تا ایرانسل من رو روی یک دستگاه نصب کردم و 4 سیم کارت رو همزمان مدیریت میکنمخوب من روی گوشیم یه سیم کارت ایرانسل دارم که برای کارای شخصیمه. یه سیم کارت ایرانسل هم جدید خریدم انداختم روی مودم برای اینترنت. حالا من با ایرانسل من می تونم سیم کارت روی مودمُ مدیریت کنم ؟
Last edited by saeeddeeas; 05-06-2016 at 19:16.
اونقدر طعم پول هایی که با حجم دزدی و حجم فروشی رو چشیدن که بعید میدونم به این راحتی از این سود های هنگفت صرف نظر کنند
دست همگی دوستان درد نکنه با کمکتون و نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)