دفترچه پیدا میشه تو انترنت ولی ملاک و معتبر برای انجام معاینات پزشکی نیست
معمولا دفترچه های قدیمی با فرمت پی دی اف هست
به خود پلیس +10 مراجعه کنید و دفترچه بگیرید
دفترچه پیدا میشه تو انترنت ولی ملاک و معتبر برای انجام معاینات پزشکی نیست
معمولا دفترچه های قدیمی با فرمت پی دی اف هست
به خود پلیس +10 مراجعه کنید و دفترچه بگیرید
؟
آقا فرمانده تیپ مرند گفته بخشنامه صادر کرده مدارک فایلمونو نمیگیره به نظرتون چه کار کنیم
من از دوستانم نشنیدم چنین بخشنامه ای بیاد، در ضمن میزان کسری شرایط روی قانون نظام وظیفه هست و هنوز قانون و یا اصلاحیه جدیدی نیومده.
از نیرو انسانی به صورت سلسله مراتب پیگیر باشین.
البته یه احتمال هست که محل خدمتتون از بین مراکز بد آب و هوا و... حذف بشه که اونم از تهران تصویب میشه.
دوستان من فردا میرم برای معاینه پزشکی و پر کردن برگ پزشکی
هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز منم میرم خدمت چه زور گذشت
فقط یه سوال دیگه دوستان من تیر ماه اعزامم میخوره به ماه رمضون و میگن یکم سختگیری کمتر میکنن خوب من معاف از رزم هم میتونم بگیرم اونجوری دیگه رژه هم نمیرم کامل بیکارم
فقط یه خواهشی ازتون دارم این سوالمو جواب بدید مهمه واسم من معاف از رزم رو بگیرم بعدا تو کارت پایان خدمت چیزی به اسم معاف از رزم قید میشه ؟؟؟
برای استخدامی مشکل پیش نیاره یه وقت
دوست عزیز الان همه استخدام های دولتی و نیمه دولتی طب صنعتی دارن، یکی اگه مورد داشته باشه و معافی هم نگیره تو اون معاینات رد میشه. البته بستگی به مشکل طرف داره.
نه میدونم ولی خوب برای استخدامی ها واریکوسل رو نگا نمیکنن بکننم عمل میکنم من .
من فقط میخوام بدونم کسی معاف از رزم رو بگیره تو کارت پایان خدمتش میزنن معاف از رزم یا نه ؟؟
بعد سپاه معاف از رزم میگیره ؟؟؟
حدود 20 صفحه قبل:
ممنون دوست عزیز ولی خوب 2000 صفحه کم نیست بخوام همشو بخونم خودش یه خدمت اموزشیه
اگه همچین اطلاعاتی توی صفحه اول باشه خیلی تعداد صفحات میاد پایین
حالا به نظر دوستان مشکل ایجاد میکنه این معاف از رزم مثلا توی شرکت نفت پتروشیمی نیروگاه برق و اینجور جاها ؟؟؟
بعد این مهمه برام معاف از رزم رو بگیرم سپاه نمیوفتم دیگه ؟
دوستان ،تو قانون واسه پرولاپس خدمات غیر رزمی در نظر گرفته شده،من یکبار تو آموزشی همراه با اکو رفتم بهداری ،یه پزشک عمومی بود،مدارک رو دید گفت اینو همه دارن،هر چی اصرار کردم منو ننوشت به بیمارستان تا مراحل معافی رو طی کنم!!
حالا با این اوصاف دو تا سوال داشتم اول اینکه چطوری اینا رو مجاب کنم که تودوره کد یا یگان منو معرفی کنن؟
و سوال دوم هم اینکه معاف از رزمی و خدمات غیر رزمی بترتیب تو یگان دقیقا چه کاربردهایی میتونن داشته باشن در ارتش؟
در ضمن
چه فرقی بین خدمات غیر رزمی و معاف از رزمی وجود داره!!
ممنون
Last edited by saman123123; 12-04-2014 at 09:48.
آقا این دکتر واسه دفترچه در چه حدی معاینه میکنه ؟
یعنی اگه مشکلی داشته باشی که معاف از رزم بشی و... بهت میگه ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)