والا دادا قبل که تخماتیکی بود الان یه یه ماهی هست که سرعتش دو برابر شده که اونم همش کلکه برا زود خالی شدن حجمت بسته هاشم کمر شکنه این تجربه 2 ساله من از مبین نت![]()
والا دادا قبل که تخماتیکی بود الان یه یه ماهی هست که سرعتش دو برابر شده که اونم همش کلکه برا زود خالی شدن حجمت بسته هاشم کمر شکنه این تجربه 2 ساله من از مبین نت![]()
Last edited by saeidf1; 14-05-2014 at 20:09.
مودمم رسیت کارخونه کردم حالا دیگه اون صفحه مبینت نمیاد.
اشتراکم تموم شده بود .اون صفحه تمدید قبل رسیت میومد.اما الان وقتی مودم رو روشن میکنم دیگه هیچی نمیاد بالا
چجوری باز تنظیمش کنم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
درست شد باید بری تو تنظیمات مودم wimax بعد security و یوزر و پسورد روی جلد مودم رو وارد کنید و رسیت .
درست شد اما من که دیگه با این تعرفه های داغون تمدید نمیکنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خوب شما از اون دسته هستین که توی بیشتر شدن سرعت دم صبحها تاثیری ندارین، چون یکسره دارین دانلود میکنید.
منبع خبر ؟نوشته شده توسط [B
والا یه بنده خدایی بود از کرج که شدییییییییییییییدا سنگ مبین نت رو به سینه میزد و مغلطه میکرد! یه چند وقتیه که پیداش نیست!فکر کنم فهمیده مبین نت چه جواهریه!!!
کیفیت سرویس بستگی به منطقه زندگی، پوشش آنتندهی وایمکس، پارازیت، فاصله از آنتن BTS، فاصله از سطح زمین و... داره. میخوای ببینی وضعیت وایمکس توی محلتون چطوره اول برو سایت مبین نت پوشش داخلی رو بررسی کن. بعدش ببین نزدیک ترین دکل همراه اول تا خونتون چند متره. بعد هم ببین احیانا نزدیک خونتون پایگاه بسیج نباشه! بی شوخی میگم چون معمولا پایگاه ها یکی از محل های نشر امواج پارازیت هستن!بعد این که دست آخر به این بستگی داره که طبقه چندم باشه خونتون. هرچی بالاتر باشه بهتره برات.
معمولا هم مودم رو دم پنجره بذاری بهتر جواب میگیری
بکس بدبخت شدم فکر کنم ابن قانون دوبرابر رو جرا کردن دیشب گذاشتم برا دانلود 10 مگ هم نگرفته امشب دوباره تست میکنم خبرشو میدم
اگر اطلاعات دوستمون دقیق باشه دست کم یک سال دیگه از مجوز مبین نت مونده و تا جایی هم که من اطلاع دارم گفتن تا آخر امسال تکلیف 4G را معلوم میکنن(خدا عالمه). سال گذشته هم تو خبرها اومده بود که قراره مبین نت به طور آزمایشی 4G را توی یکی از مناطق تهران روی یه BTS پیاده کنه ولی بعد زدن زیرش (بازهم خدا میدونه)
هیچ چیز درباره خدمات اینترنت در ایران تضمین شده نیست! ولی در یکی از خبرگزاری ها خوندم که همراه اول نسبت به مبین نت ابراز نارضایتی کرده و گفته مبین نت داره ضرر میده برای همراه اول. سال بعد به احتمال قوی پروانه اش رو تمدید نمی کنه!
من اینترنت 2 مگ دارم و سرعتم چه در روز و چه در شب حدود 250 هست و یک جورایی انگار قفل هست و از اون بالاتر نمیره .دلیلش چیه و ایا طبیعی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)