تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2142 از 2199 اولاول ... 1142164220422092213221382139214021412142214321442145214621522192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,411 به 21,420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از دوستان كرجي خواهش ميكنم كه بيان و تجربه شون رو در چند ماه اخير از كيفيت سرويس هاي مبين نت به اشتراك بزارن...من ميخوام وايمكس مبين نت بگيرم در محدوده ايستگاه راه آهن كرج...ميخوام بدونم آتن دهي و كيفيتش تو اين منطقه چطوره؟؟
    والا دادا قبل که تخماتیکی بود الان یه یه ماهی هست که سرعتش دو برابر شده که اونم همش کلکه برا زود خالی شدن حجمت بسته هاشم کمر شکنه این تجربه 2 ساله من از مبین نت
    Last edited by saeidf1; 14-05-2014 at 20:09.

2. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مودمم رسیت کارخونه کردم حالا دیگه اون صفحه مبینت نمیاد.
    اشتراکم تموم شده بود .اون صفحه تمدید قبل رسیت میومد.اما الان وقتی مودم رو روشن میکنم دیگه هیچی نمیاد بالا
    چجوری باز تنظیمش کنم؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مودمم رسیت کارخونه کردم حالا دیگه اون صفحه مبینت نمیاد.
    اشتراکم تموم شده بود .اون صفحه تمدید قبل رسیت میومد.اما الان وقتی مودم رو روشن میکنم دیگه هیچی نمیاد بالا
    چجوری باز تنظیمش کنم؟

درست شد باید بری تو تنظیمات مودم wimax بعد security و یوزر و پسورد روی جلد مودم رو وارد کنید و رسیت .
    درست شد اما من که دیگه با این تعرفه های داغون تمدید نمیکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا من که شب زنده داری نمیکنم با برنامه auto power onخودش سر ساعت 3:2دقیفه روشن و ساعت6:59خاموش میشه راحت و بدون دردسر

خوب شما از اون دسته هستین که توی بیشتر شدن سرعت دم صبحها تاثیری ندارین، چون یکسره دارین دانلود می‌کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [B
    DariushGreat[/B];8221377]موندم امیدوارتون کنم یا ناامید... پروانه کسب مبین نت برای یه سال دیگه اعتبار داره و همراه اول گفته تمدیدش نمی کنه. حالا این که چه اتفاقی برای شرکت و کاربرانش بیافته، الله اعلم! احتمالا در یه شرکت دیگه ادغام بشید اما اون شرکت کدومه اینم باز معلوم نیست.
    منبع خبر ؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

از دوستان كرجي خواهش ميكنم كه بيان و تجربه شون رو در چند ماه اخير از كيفيت سرويس هاي مبين نت به اشتراك بزارن...من ميخوام وايمكس مبين نت بگيرم در محدوده ايستگاه راه آهن كرج...ميخوام بدونم آتن دهي و كيفيتش تو اين منطقه چطوره؟؟

والا یه بنده خدایی بود از کرج که شدییییییییییییییدا سنگ مبین نت رو به سینه میزد و مغلطه میکرد! یه چند وقتیه که پیداش نیست! فکر کنم فهمیده مبین نت چه جواهریه!!!
    کیفیت سرویس بستگی به منطقه زندگی، پوشش آنتندهی وایمکس، پارازیت، فاصله از آنتن BTS، فاصله از سطح زمین و... داره. میخوای ببینی وضعیت وایمکس توی محلتون چطوره اول برو سایت مبین نت پوشش داخلی رو بررسی کن. بعدش ببین نزدیک ترین دکل همراه اول تا خونتون چند متره. بعد هم ببین احیانا نزدیک خونتون پایگاه بسیج نباشه! بی شوخی میگم چون معمولا پایگاه ها یکی از محل های نشر امواج پارازیت هستن! بعد این که دست آخر به این بستگی داره که طبقه چندم باشه خونتون. هرچی بالاتر باشه بهتره برات.
    معمولا هم مودم رو دم پنجره بذاری بهتر جواب میگیری

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بکس بدبخت شدم فکر کنم ابن قانون دوبرابر رو جرا کردن دیشب گذاشتم برا دانلود 10 مگ هم نگرفته امشب دوباره تست میکنم خبرشو میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خبری از مجوز 4G نیس...تازه از اواخر شهریور انحصاری بودن 3G رایتل تموم میشه و همراه اول هم قراره تازه نسل سوم رو ارائه بده.

Sent from my GT-I9300
    اگر اطلاعات دوستمون دقیق باشه دست کم یک سال دیگه از مجوز مبین نت مونده و تا جایی هم که من اطلاع دارم گفتن تا آخر امسال تکلیف 4G را معلوم میکنن(خدا عالمه). سال گذشته هم تو خبرها اومده بود که قراره مبین نت به طور آزمایشی 4G را توی یکی از مناطق تهران روی یه BTS پیاده کنه ولی بعد زدن زیرش (بازهم خدا میدونه)

11. 3 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

اگر اطلاعات دوستمون دقیق باشه دست کم یک سال دیگه از مجوز مبین نت مونده و تا جایی هم که من اطلاع دارم گفتن تا آخر امسال تکلیف 4G را معلوم میکنن(خدا عالمه). سال گذشته هم تو خبرها اومده بود که قراره مبین نت به طور آزمایشی 4G را توی یکی از مناطق تهران روی یه BTS پیاده کنه ولی بعد زدن زیرش (بازهم خدا میدونه)
    هیچ چیز درباره خدمات اینترنت در ایران تضمین شده نیست! ولی در یکی از خبرگزاری ها خوندم که همراه اول نسبت به مبین نت ابراز نارضایتی کرده و گفته مبین نت داره ضرر میده برای همراه اول. سال بعد به احتمال قوی پروانه اش رو تمدید نمی کنه!

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اینترنت 2 مگ دارم و سرعتم چه در روز و چه در شب حدود 250 هست و یک جورایی انگار قفل هست و از اون بالاتر نمیره .دلیلش چیه و ایا طبیعی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •