کسی می دونه چرا سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افت کرده خیلی چرت شده کسی علت می دونه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی می دونه چرا سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افت کرده خیلی چرت شده کسی علت می دونه؟
پنج شنبه چشن تولد 13 سالگی ماکس نته منم دعوتم میرم می پرسم![]()
نت همه جا مزخرف شده ...
مخابرت دی سی های سدیدی داره 2 3 روزه ....
من هم مودم زایکسل 1201 را دارم، تا حالا مشکلی نداشتم فقط قابلیت qos را نتوانستم فعال کنم و تک پورت بودنش خوب نیست، این مودم را در سایت وارد کننده اش به قیمت 99000 تومان بعلاوه 8% مالیات می فروشند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما از خطتان است نه از مودم، قبل از هر کاری میتوانید مودم دیگری را بر روی خطتان تست کنید و مودم خودتان را بر روی خط دیگری تست کنید تا ببینید مشکل از مودم است یا خط.
اگر خواستید مودم دیگری بخرید سعی کنید قدرت وایرلسش بیشتر از احتیاج شما نباشد چون امواج وایرلس برای انسان ضرر دارند و هر چقدر قدرت وایرلس بیشتر باشد قیمت مودم هم بالا می رود.
سلام
می خواهم از مخابرات جمع آوری کنم تا سرویس جشنواره مخابرات رو بگیرم.باید کجای ابوریحان دقیقا برم؟ از ساعت چند تا چند هستند؟ مدارک چی می خواد؟ و از همه مهتر چقدر طول میکشه کار؟ چقدر طول میکشه تا جمع آوری بشه؟
Last edited by reza_pa48; 01-12-2014 at 17:46.
اول اون سایت سازندش هست دومن تو پاساز سهند قیمتش 50 هزار تومن پس مودم انچنانی نیست با عوض کردن مودم ها خطم بهتر شده با مودم tplink نویز خط 47 بود که این مودم شده 40 یک مودم بهتر بگیریم فکر کنم بهتر میشه
در تنظیمات مودم قسمت network>wan گزینه ADSL Mode را ADSL2+ و گزینه Annex Type را ANNEX A قرار دهید، با این کار احتمالا نویزتان کمی بهتر شود.
این مودم اگر آنچنانی هم نباشد شاید از خیلی از مودمهای ارزان قیمت زیر 100000 تومان بهتر باشد، اگر مودم گران قیمت بخواهید باید به برندهایی مانند linksys یا cisco فکر کنید.
Last edited by 971971; 03-12-2014 at 08:43.
تو پست قبلی هم گفتم 8151 خوبه
چهارراه ابوریحان به طرف آخر شهناز مخابرات آزادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)