رشت فعلا نیومده
برای دریافت نسل چهارم اینترنت موبایل باید سیم کارت رو هم عوض کنید یعنی با این سیم کارتها 4G قابل دریافت نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رشت فعلا نیومده
برای دریافت نسل چهارم اینترنت موبایل باید سیم کارت رو هم عوض کنید یعنی با این سیم کارتها 4G قابل دریافت نیست
هنوز ٣g درست و حسابي نداره.4g پيشكش
Sent from my iPhone using Tapatalk
ماه قبل از اندیشه 128 گرفتم نامحدود یه 14 روز شدو حجمش تموم شد با کندی سرعت دیگه نمیشد کاری کرد رفتم تعویض سرویس کردم و حجمی گرفتم 5 گیگ 256 یه بار 1 گیگ هم بهش اضافه کردم ک شد 6 گیگ دیشب ویندوز 8 گذاشتم دانلود شه صبح دیدم دانلود شده ولی حجمم پریده الان دوباره رفتم با اون که 22 روز داشتم حجمی رو تعوض کردم همون 128 نامحدودو گرفتم واقعا خیلی مسخره شده حجمی بگیریم حجممون میپره نامحدود بگیریم شیش گیگ تموم شه دیگه کند میشه نمیشه استفاده کرد خودمم موندم چیکار کنم
ماه قبل از اندیشه 128 گرفتم نامحدود یه 14 روز شدو حجمش تموم شد با کندی سرعت دیگه نمیشد کاری کرد رفتم تعویض سرویس کردم و حجمی گرفتم 5 گیگ 256 یه بار 1 گیگ هم بهش اضافه کردم ک شد 6 گیگ دیشب ویندوز 8 گذاشتم دانلود شه صبح دیدم دانلود شده ولی حجمم پریده الان دوباره رفتم با اون که 22 روز داشتم حجمی رو تعوض کردم همون 128 نامحدودو گرفتم واقعا خیلی مسخره شده حجمی بگیریم حجممون میپره نامحدود بگیریم شیش گیگ تموم شه دیگه کند میشه نمیشه استفاده کرد خودمم موندم چیکار کنم
256 نامحدود بگیر بصرفه تره 16 گیگ حداقل واسه دانلود داری
الان زنگ زدم به 2020 به طرف میگم بخش مصرف روزانه من خرابه و هر تاریخی وارد می کنم هیچ میزان مصرفی رو نشون نمیده (حتی با فایرفاکس) میگه تو چرا دانلود رایگان شبانه داری وقتی سرویس یک ماهه داری
میگم من در این زمینه از شما پرسیدمبنده کاربر قدیمی هستم و طبق گفته خود مسئولان کاربر جدید دانلود رایگان شبانه نداره.
بعد کلی جر و بحث باهاش قطع کردم. رسما بهش گفتم اونجا چه گاو دکفته بازاریه که هر کی یه چیزی میگه . طاهرنژاد یه چیزی میگه شما یه چیزی بلغور می کنی
قیمت ها همونه ولی هر روز یه چیزی دارن ازش میکنن. چی مونده ازش![]()
ربط به کاربرد جدید و قدیم ندارن ، کلا دارن واسه یک ماهه ها رو برمیدارن ، فقط یکساله ها شبانه دارن
این دیگه چه مسخره بازیه. اول که نامحدود حذف می کنن حالا هم این. کلا بگن می خوام نت رو قطع کنیم خوب. از کجا معلوم اینا به قراردادشون پایبند باشن؟
حجم ماهیانه رو هم که دارن می سوزونن سر ماه . دیگه چه مرگشونه
این نتیجه ی اینه که هر کاری کردن یه اقدام عملی از طرف یوزرها در مقابل اینها نشده و اینا روشون رفته بالا و پالان رو انداختن شونده کله![]()
بحث سر اینه که یه سری ها ساعت 1 تا 8 شب به کارشون برسنن و سرعت پایین نیاد
پارس آنلاین زده
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by light; 21-12-2014 at 04:15.
اين شبانه شاتل چطوره؟ماهي چقدر ميگيره و سرعتش چقدره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)