سلام خبر خبر من عضو ترایب RoE شدم ببینید خوبه یا نه ؟؟؟
سلام خبر خبر من عضو ترایب RoE شدم ببینید خوبه یا نه ؟؟؟
اگا من تازه این بازی رو شروع کرده بیدم...
یکی به من وگوه این چه جوری هسته بوده ؟؟؟
شما اون آموزشی که توی صفحه اول تاپیک گذاشته شده و به صورت Pdf هست بخون تا همه چیز رو یاد بگیری بهت پیشنهاد میکنم همشو بخون تا انقدر مثل من اسپم ندی و اخطار نگیری
دوباره سلام ...
من با اجازه ی Dohol اسم روستام رو گذاشتم "Supporter is Dohol Rank2" تا بهم حمله نکنند راستی Dohol جان اگر مخالف بودی بهم یه پ.خ بزن تا یه اسم دیگه بزارم
هاا ای pdf ای یعنی چه ؟؟؟
در ضمن ارتس این رو نگاه کن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تونستی کلش رو بزنی قبولت دارم اکانت قبلی خودم هست توی 4 روز 303 تا پست دادم و در ضمن
توی روز اول 175 تا پست دادم ...
وحید یه سوال ازت دارم. در مورد همین رپید شر.
داشتن اکانت رپیدشر تا چه حد توی سرعت دانلود تاثیر داره(فقط سرعتها نه مثلا قابلیت رزیوم و ازین حرفا)
مثلا من الان با 64 آسیاتک با متوسط8-9 دانلود میکنم.بعشی وقتا 1-2تا بالاتر و بعضی وقتا پایین تر.(البته تابستون دوباره 128 میگیرم.)از IDM Retail هم استفاده میکنما
سرعتش خوب میشه یعنی وقتی سروراش شلوغه بیشتر برای تو پهنای باند میده تا یوزرهای فری ...
چون اگه مثلا بیاد بهت 1 مگ پهنای باند بده به درد تو که توی ایرانی نمی خوره ...
الان این لینک زیر رو خودم مستقیمش کردم ...
ریزیوم هم یکی از قابلیت های خوبشه ولی باید در نظر بگیری وقتی پاس می کنی از ترافیکت کم می کنه ها ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس فقط در مواقع ضروری ...
با دانلود منیجر این رو امتحان کن ببین فرقش رو ...
در ضمن تو می تونی اپلود هم بکنی که فک نکنم به کارت بیاد ...
این هم هست اگر خواستی استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا آرتس نه ، آرتاس دوما تو که بن شدی ولی من هنوز بن نشدم و نخواهم شد رکوردم اگه میخوای که رکورد توی یه روز باشه برو از Armin 2008 بپرس که من توی روز اول عضویتم چندتا پست دادم یادم نیست ولی فقط میدونم کلی تاپیک زیرخاکی رو اوردم بالا تقریبا دوروبر 200تا پست دادمدر ضمن ارتس این رو نگاه کن ...
اگه تونستی کلش رو بزنی قبولت دارم اکانت قبلی خودم هست توی 4 روز 303 تا پست دادم و در ضمن
توی روز اول 175 تا پست دادم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)