تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2142 از 2376 اولاول ... 11421642204220922132213821392140214121422143214421452146215221922242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,411 به 21,420 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مجید جلالی کامپیوترت رو روشن کن بشین حساب کتاب کن که ذوب رو سوراخ کنی که اون وقت ما بهت یه حال بزرگ می دیم با پول تو جیبیمون بالاترین سیستم کامپیوتر بازار رو با 50 سال گارانتی و پول آّب و برق و گاز و مالیات و .... ردیف میکنیم . بچه ها به کسی نگین !!!
    من از اول به ملوان امید نداشتم و همه امیدم به فولاد بود.وقتی 1-0 جلو افتادیم گفتم قهرمان شدیم .البته هنوزم امید هست .توکل به خدا .دعا میکنیم فولاد بزنه ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اول ممنونم که درست جواب دادی،معمولا دوستات با فحش و نا سزا...
    قبل اینکه جوابتو بدم تو تاپیک پرسپولیس نرفته بودم الان رفتم و نظراتتون رو دیدم. نظر خودتم دیدم. خداییش یه مقایسه ای بکن. پستهای دو تا تاپیک رو بخون. نوع طرفدارهای دو تیم از همین دو تا تاپیک هم قابل تشخیصه. اون طرز حرف زدن و پست دادن طرفدارای پرسپولیسه... یه سری نتیجه گیری های خنده دار میکنن. پست توهین آمیز میدن. یه استقلالی هم اونجا پست بده بجا اینکه جوابشو بدن هر کی میاد یه چیزی میگه. برو تو تاپیک خودت...

حالا اینورو نگاه کن. خودت به عنوان یه انسان حالا فارغ از قرمز یا آبی خدا رو شکر منطق که یه کمی داری... البته شک دارم چون میبینم هنوزم دارن حرف از تبانی میزنن خنده م میگیره. این پستها باعث میشه من در مورد رده سنی شما سوال برام پیش بیاد...

من قبلا قبول نداشتم طرفدار پرسپولیس بیشتره ولی الان اعتراف میکنم همینطوره چون معمولا تو همه جوامع عوام تو اکثریت هستن....

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

گذشته ها گذشته ولی
    ای کاش قلعه نوعی کمتر به علیزاده بازی میداد بجاش عباس فرد رو میاورد
    ای کاش علیزاده تو بازی سپاهان به خودمون گل نمی زد و تو بازی پیروزی پنالتی نمی داد
    ای کاش تو بازی با برق شیراز یدالله تو بازی رفت پنالتی رو گل می کرد
    ای کاش اکبرپور تو بازی با پیروزی و فولاد موقعیت ها رو گل میکرد و تو بازی اخر الکی خطا نمیکرد
    ای کاش زرینچه و نوازی که حکم پیشکسوتان استقلال رو مثلا دارن برای استقلال تو این برحه حاشیه درست نمیکردند
    .
    .
    بازم ای کاش ای کاش
    کلی نگاه کنیم همه چی دست خودمون بود اخه مگه میشد تیمی جلودار این استقلال اماده باشه که بیشتر تیم بود تا اینکه به فرد متکی باشه مگه تا قبل از بازی تیما رو با اختلاف حداقل 2 برد نمیبردیم ؟ بهترین خط دفاع بهترین خط حمله چه جوری میشه قهرمان نشه ؟

اخ که همه چی دست خودمون بود و از خودمون ضربه خوردیم و قهرمانی رو خیلی راحت از کف دادیم

کلا اصلا به بحث تبانی اعتقاد ندارم کلا چون ذوب اهن نسبت به استقلال فشار روحی خیلی کمتری روش هست میتونه خیلی راحتتر بازی کنه تو هفته های اخر
    ولی بازم میگم فقط استقلال به خاطر استقلال بودنش و رنگ ابیش حتی اگه نایب قهرمان شی دوست داریم
    Last edited by EHHASSATNI; 17-04-2009 at 01:46.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوازی که حکم پیشکسوتان استقلال رو مثلا دارن
    اصلا به عنوان ه استقلالی قبولش ندارم !

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من نمیدونم این ذوب آهن قهرمانی میخواد چیکار

1000 تا تماشاگر نداره اونوقت دنبال قهرمانیه

داور هم که دیروز اشتباهی اومده بود ورزشگاه ...اون باید میرفت تو مسابقات قویترین مردان اهنین شرکت میکرد

داور از بس تپل یود شبیه پنگوئن شده بود ...اینم از داورهای پروار اقای عنایت..واقعآ خجالت داره

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشیدا ولی میخوام بدونم استقلال قهرمانی میخواد چیکار؟
    اره دیگه حرف منم همینه چی میشد ترکی مظفری زاده یا هرکی غیر این کپل رو میزاشتن داور حیف اون پنالتی هایی که سوخت این ملوان همیشه یه سد بوده واسه قهرمانی استقلال حیف اگه فولاد نخواد دق دلش رو خالی کنه!من یه پتج و شش درصدی امید دارم اسیا هم هنوز شانس داریم و جام حذفی مال ماست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام

ببخشیدا ولی میخوام بدونم استقلال قهرمانی میخواد چیکار؟

غیر از اینکه بره باشگاههای آسیا آبرو ریزی کنه و توی جدول 4 تیمه هفتم بشه!!

اگه ايران توي جام باشگاه هاي اسيا دو زار آبرو داره اونم مديون استقلاله با 2 تا قهرمانيش...
    Last edited by Ali_BlueBoy; 17-04-2009 at 11:52.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

تو ليگ كه قهرمان نميشيم!!! (عمرآ بشيم)!!
    تو آسيا هم كه از تيم شيشم قطر مي بازيم!! (قطر اصلآ ليگش به حساب نمياد، چه برسه به تيم شيشمش!!)
    اونوقت ميگيم استقلال قهرمان!!! :d
    حال كردين جواب اين همه هوادار رو چجوري دادن؟؟؟؟ اون وقت ميگن ما دومين خط حمله ي جهان رو داريم!! خب احمقا اول يه نگا به جدول فيفا بندازين بعد تو سايت رسمي استقلال دروغ بنويسيم!! يه فصل سركار بوديم!! من ديروز كلاس زبانم رو نرفتم به خاطر اين بازي لعنتي، واقعآ اين غيرت حال كردم!! اينم از قلعه نوعيتون!!‌ حالا من هي ميگم مربي نيست، ولي بازم ميگين...
    به حر حال بريم كشكمون رو بسابيم!!!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خداييش اين تحقير نيست كه تو سايتشون بنويسن ما دومين خط حمله ي جهان رو داريم؟ اين توهين به هر چي استقلاليه !! مار خر فرض كردن!! جدول ليگ اسكاتلند تو سايت فيفا همه چيز رو نشون داد!!وقتي نتونيم تيم شيشم قطر رو ببريم ، مي خوايم قهرمان ، آسيا و ليگ برتر بشيم؟؟؟ خب معلومه مربي هاي با سابقه اي مثه جلالي و شاغلام و مايلي كهن راحت جلوي استقلال رو ميگيرن!! حالا بازم ميگيد اشتباه داوري؟؟ آره اشتباه داشت!! فقط يكي !!(البته 1 پنالتي) !! اما تو آسيا چي ؟ تو بازي با ام صلال هم حتمآ داور خودش توپ رو ورداشت انداخت تو دروازمون؟؟‌ آبرو ايران رو هم برديم!! آره ما 2 بار قهرمان شديم تو آسيا ولي اون ماله 100 سال پيشه!! الان چي داريم؟؟ واسه ي آينده چي ؟؟؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان
    من با اينكه پرسپوليسي هستم ولي آرزو ميكنم كه استقلال قهرمان بشه چون واقعا حقشه
    قهرمان ليگ بايد تيمي باشه كه لياقتش رو داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •