تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2141 از 3347 اولاول ... 1141164120412091213121372138213921402141214221432144214521512191224126413141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,401 به 21,410 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من در نیشابور در چهار ساعت ۶۵ گیگ دانلود دارم

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
    65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.
    فکر کنم نیشابور فیبر نوری هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فک کنم مردم رفتن پیشواز .دیشب اشکم در اومد تا ساعت 5 4g بودم500kbسرعتم بود زدم 3gشد1مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چطوری میشه این mega promo plus رو لغو کرد من اصلا عضو هم نشدم
    خودش میگه لغو با ارسال L به 737512 اما هر چی میفرستم میگه پیش شماره وارد شده صحیح نمی باشد

.:update:.

ممنون از ایرانسل من تونستم لغوش کنم
    Last edited by adreno; 05-06-2016 at 11:09.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم مردم رفتن پیشواز .دیشب اشکم در اومد تا ساعت 5 4g بودم500kbسرعتم بود زدم 3gشد1مگ
    بله ، دیشب خیلی سرعت پایین بود (روی lte) . ولی نزدیکهای صبح سرعتش به یک مگ میرسید .

داره خودمونی میشه !AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

من که نه ولی دوستانی که به همچین سرعتی در 4g دسترسی دارن کم نیستن!!! تازه با سرعت بهتر و دانلود 60 گیک حدودا در 3 ساعت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سرعت اینجا بین ۳۵ تا ۴۰ در نوسانه

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

یه بی تی اس با این شکل هم کوه صحفه اصفهان کار کردند فکر کنم مال همراه اول باشه
    این bts یک سایت اشترکی است.

9. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمت‌گذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی می‌شود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمت‌گذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین می‌شود که ما نیز در کشور نظام تعرفه‌گذاری را تدوین کرده‌ایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمت‌گذاری‌های خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفه‌گذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفه‌ای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص می‌شود. وی تصریح کرد: هم‌اکنون نیز برای تعیین تعرفه‌های مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی می‌کنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفه‌ها بر اساس استانداردهای مشخص انجام می‌شود. وی با اشاره به برنامه‌های در دست انجام برای تغییر تعرفه‌ها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هم‌اکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه می‌شود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفه‌های جدید به این نکات توجه شده است.

11. 4 کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!

13. این کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 118 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 118 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •