تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2141 از 4105 اولاول ... 1141164120412091213121372138213921402141214221432144214521512191224126413141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,401 به 21,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان تو نت خوندم ژنيكوماستي تو ليست بيماري هاي غدد بيضه هست ولي من غدد بيضم مشكل نداره و بزرگي پستانم ارثي هستش پدر و برادر كوچكترم نيز ژنيكوماستي دارن
    با اين شرايط معافيت پزشكي به من تعلق ميگيره؟
    دوست عزیز اینجا بخش پزشکی نیست ما فقط میگیم فلان بیماری معافیت دارد یا نه و تشخیصش خارج از دامنه
    فعالیت این تاپیک است
    اگر این مشکل رو دارید معاف هستید //
    اینکه در بخش بیماری های غدد بیضه هست به خاطر اینه که کلا تمام بیماری های هورمونی رو در این زیرشاخه قرار داد اند ..این بیماری هم درجه های مختلفی رو داره و طبیعتا همه رو معاف نمیکنند
    سوال پزشکی رو در انجمن زیر مطرح کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ایا قانونی برای معافیت تک فرزند پسر وجود داره؟ از لحاظ جسمی مشکلی ندارم. پدرم به سن 65 سال هم نرسیده ؟ ایا راهی برای معاف از خدمت وجود داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان ایا قانونی برای معافیت تک فرزند پسر وجود داره؟ از لحاظ جسمی مشکلی ندارم. پدرم به سن 65 سال هم نرسیده ؟ ایا راهی برای معاف از خدمت وجود داره؟
    تک پسر بودن امتیازی برای معافیت نیس ولی امتیازی برای در استان خود خدمت کردن هست(احتمال داره)
    شما هیچ حسابی روی تک پسریتون باز نکنید و باید برید خدمت

5. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تک پسر بودن امتیازی برای معافیت نیس ولی امتیازی برای در استان خود خدمت کردن هست(احتمال داره)
    شما هیچ حسابی روی تک پسریتون باز نکنید و باید برید خدمت
    ممنون علی اقا

من اضافه خدمت دارم

اضافه خدمت چجوری حساب میکنن مثلا اگه 3 سال از موعد تعیین شده از خدمت گذشته باشه من چند وقت اضافه خدمت میخورم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون علی اقا

من اضافه خدمت دارم

اضافه خدمت چجوری حساب میکنن مثلا اگه 3 سال از موعد تعیین شده از خدمت گذشته باشه من چند وقت اضافه خدمت میخورم؟
    شما شرایطت رو برام نگفتی
    ولی اگه دانشجو بودی و احراج و ترک تحصیل نداده باشی و فارغ التحصیل شدی 1 سال وقت داری دفترچه پست کنی
    شما که 3 سال خودت رو معرفی نکردی 6 ماه اضافه دفترچه داری،در صورت متاهل بودن در شهر خودت خدمت نخواهی کرد،هیچگونه کسری برای شما لحاظ نمیشه و میتونن شما رو به دادسرای نظام معرفی کنند و حبس هم داره
    بعد از حبس میتونید ادامه خدمت سربازی برید
    البته مورد آخری رو زیاد ندیدم و لی از لحاظ قانونی شما فراری هستید

8. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما شرایطت رو برام نگفتی
    ولی اگه دانشجو بودی و احراج و ترک تحصیل نداده باشی و فارغ التحصیل شدی 1 سال وقت داری دفترچه پست کنی
    شما که 3 سال خودت رو معرفی نکردی 6 ماه اضافه دفترچه داری،در صورت متاهل بودن در شهر خودت خدمت نخواهی کرد،هیچگونه کسری برای شما لحاظ نمیشه و میتونن شما رو به دادسرای نظام معرفی کنند و حبس هم داره
    بعد از حبس میتونید ادامه خدمت سربازی برید
    البته مورد آخری رو زیاد ندیدم و لی از لحاظ قانونی شما فراری هستید
    شرایط خاصی ندارم
    چند ماه باید برم حبس؟

یه سوال دیگه پدر من ایران نیست فقط من و مادرم زندگی میکنیم اگه من برم خدمت کسی نیست از ماردم مراقبت کنه با این وجود باز هم معاف نمیشم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شرایط خاصی ندارم
    چند ماه باید برم حبس؟

یه سوال دیگه پدر من ایران نیست فقط من و مادرم زندگی میکنیم اگه من برم خدمت کسی نیست از ماردم مراقبت کنه با این وجود باز هم معاف نمیشم؟
    با توجه به اینکه در خود قانون اضافه خدمت دفترچه ای قید شده در صورت حسن انجام کار و لیاقت و شایستگی سرباز که به تایید فرمانده و مقامات بالا برسه(حتی ایثارگری و جانبازی)بخشش قسمت یا تمامی اضافه خدمت دفترچه ای لحاظ میشه(یعنی قانون دست فرمانده رو باز گذاشته برای شما)
    شما که فقط با مادرتون زندگی میکنید و از لحاظ پزشکی معافیت کفالت به شما نمیخوره همچنان شما معاف نخواهی شد
    حتی در صورتی که شما در مشمول معافیت کفالت میشدید به خاطر غیبت قانون شما رو معافیت کفالت نمیده
    فقط و فقط تنها معافیتی که شما میتونید استفاده کنید معافیت پزشکی هست اونم فقط برای خودتون
    دادسرا بر اساس اون حکمی که میده و حبس میزنه مشخص میکنه،معلوم نیست(خیلی به شرایط 30 یا سی کشور بستگی داره و زمینه صلح و جنگ)

11. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این قضیه کفالت پدر یا مادر دقیقا چیه ؟

یکی میگفت اگه سن پدر بالای 65 سال باشه و دو برادر هر دو سربازی رفته باشن و ازدواج کرده باشن میشه کفالت گرفت ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با توجه به اینکه در خود قانون اضافه خدمت دفترچه ای قید شده در صورت حسن انجام کار و لیاقت و شایستگی سرباز که به تایید فرمانده و مقامات بالا برسه(حتی ایثارگری و جانبازی)بخشش قسمت یا تمامی اضافه خدمت دفترچه ای لحاظ میشه(یعنی قانون دست فرمانده رو باز گذاشته برای شما)
    شما که فقط با مادرتون زندگی میکنید و از لحاظ پزشکی معافیت کفالت به شما نمیخوره همچنان شما معاف نخواهی شد
    حتی در صورتی که شما در مشمول معافیت کفالت میشدید به خاطر غیبت قانون شما رو معافیت کفالت نمیده
    فقط و فقط تنها معافیتی که شما میتونید استفاده کنید معافیت پزشکی هست اونم فقط برای خودتون
    دادسرا بر اساس اون حکمی که میده و حبس میزنه مشخص میکنه،معلوم نیست(خیلی به شرایط 30 یا سی کشور بستگی داره و زمینه صلح و جنگ)
    ممنون از شما

ایا دفترچه اعزام به خدمت به صورت الکترونیکی رو اینترنت پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این قضیه کفالت پدر یا مادر دقیقا چیه ؟

یکی میگفت اگه سن پدر بالای 65 سال باشه و دو برادر هر دو سربازی رفته باشن و ازدواج کرده باشن میشه کفالت گرفت ؟!
    نه نمیشه
    شما باید تنها پسر سالم بالای 18 سال باشید تا بتونید از معافیت کفالت استفاده کنید
    خواهر های شما حساب نمیشن ولی برادران بزرگتر مانع کفالت میشن(مگر اینکه عدم سلامت جسمی یا روانی به تایید شورای پزشکی برسه)
    ازدواج یا سربازی برادرات نمیتونن تورو معافیت کفالت بدن

15. 3 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •