وایمکس داتک 512 - حجمی و ساعت رایگان از 2 تا 7 صبح بدون هیچ محدودیتی
اینم برای دوستان عزیزی که میخواستند سرعتم رو ببینند.سوالی بود در خدمتم
وایمکس داتک 512 - حجمی و ساعت رایگان از 2 تا 7 صبح بدون هیچ محدودیتی
اینم برای دوستان عزیزی که میخواستند سرعتم رو ببینند.سوالی بود در خدمتم
Last edited by hellpatrol; 13-05-2014 at 11:36.
آقا میشه همین مبین نت رو تبدیل کرد یا باید مودم جدا گرفت؟ شما خودت جدا مودم گرفتی دوست عزیز؟
Sent from my GT-I9300
نه دوست عزیز چون مودم خودشون رو به صورت امانی یهتون میدن فقط مودمهای خودشون رو قبول می کنند.مودم مبین نت رو خیلی راحت میتونید بفروشید.خیلی مشتری براش هست
آقا تهرانی؟
راجب پوشش منطقه ایش نقشه ای پیدا نکردم.
Sent from my GT-I9300
بله تهرانم و وایمکسش فقط برای تهرانه , البته دوستم که شیراز هستش از adsl هم راضیه.
اینم نقشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت سرعت بالاتر سر این هست که کلاً دو دسته مشتری ساعتهای مجانی داریم. اونهایی که خودشون شبزندهدار هستن و دمدمهای صبح میخوابن و اونهایی که از انواع و اقسام برنامههای مدیریت دانلود استفاده میکنن و خودشون اول وقت میخوابن و برنامه تا دم ۷ صبح دانلود میکنه. بیشتر شدن سرعت چه توی مبیننت و چه همه جاهای دیگه سر همون شبزندهدارها هست که دم صبح تعدادشون کم میشه.
والا من که شب زنده داری نمیکنم با برنامه auto power onخودش سر ساعت 3:2دقیفه روشن و ساعت6:59خاموش میشه راحت و بدون دردسر
به احتمال زیاد به خاطر مجوز نسل چهارم یا همون 4G هست اگر بتونن مجوز این نسل را بگیرن، وایمکس جمع میشه، مودم هاش هم دیگه به هیچ دردی نمیخوره باید دوباره از نو رفتم مودم نسل چهارم گرفت.
از دوستان كرجي خواهش ميكنم كه بيان و تجربه شون رو در چند ماه اخير از كيفيت سرويس هاي مبين نت به اشتراك بزارن...من ميخوام وايمكس مبين نت بگيرم در محدوده ايستگاه راه آهن كرج...ميخوام بدونم آتن دهي و كيفيتش تو اين منطقه چطوره؟؟
خبری از مجوز 4G نیس...تازه از اواخر شهریور انحصاری بودن 3G رایتل تموم میشه و همراه اول هم قراره تازه نسل سوم رو ارائه بده.
Sent from my GT-I9300
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)