تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2141 از 2365 اولاول ... 11411641204120912131213721382139214021412142214321442145215121912241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,401 به 21,410 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي دوست عزيز
    از تپتاك استفاده ميكنم بخاطر همين امضاها ديده نميشه!

اما در مورد تنظيم آمپ و گين دقيقا همونطوري كه شما هم توضيح داده بوديد توي تاپيك ، تنظيم كرده بودم و منظورم از اينكه كين تا وسط باز بوده اين بوده كه تا اومجا باندم كشش داشته و ديستورشن نداشته ! به قول خودمون معمولا گين آمپم رو ساعت ١١ هست و صدا هم خوبه.
    الان تقريبا صدام خوب شده يه جفت كامپ رو معمولي وصل كردم به دو كانال كه ٧٥ تا بستشه و كواك رو بريج بستم ولي يه مشكل دارم ، بعضي وقت ها يه مقدار ولوم ميدي يا حتي ولوم پايين بعضي وقت نور پشت آمپر و نور داخل كابين كم و زياد ميشه ! فكر نكنم مصرف برق وسيله هام سنكين باشه جمعا يه جفت كامپ ٧٥ وات و يك جفت كواك ١٠٠ وات وصله.
    كابل منفي م زياد بنظرم رديف نيست ديدم نوشته بوديد كابل رديف باشه يعني انقدر ميتونه تاثير داشته باشه برا اين قطعاتس كه گفتم ؟!
    ولوم هم كه پخشم ٤٠ تايي تا ٢٩ ميبرم قطع ميشه و مجدد وصل ميشه مربوط به برق ميشه با تفاسير بالا يا پروتكت آمپ ؟!
    چون تا ولوم ٣٩ ديستورت ندارم !
    پيشنهاد شما چيه ؟!
    تعويض كابل مثبت منفي ؟
    خازن ؟
    بخاطر اينكه ممكنه باندي كه رو بريج بستم استيبل نباشه ؟
    تعويض باطري كه مقدور نيست برام از لحاظ مالي.
    آمپ هرتز he4
    كامپ mtx tunder 6000
    كواكسيال راكفورد t1693
    پخش پايونير 3150 dvd
    باطري هم فك كنم ٦٦ آمپر باشه.
    ماشين هم تازه خريدم و كابل كشيش رو طرف برنداشت اون كابل هاي ديگه رو ماشين چيه ديگه ؟ چند تا مثبت گرفته از باطري ؟![emoji848].
    كابل مثبت و منفي هم عكس زير :

سلام.
    بله کابل خوب یکی از قطعات مهمه و از اون مهمتر کابل منفی و محل نصب و اتصال اون هست.حتما باید طول کابل منفی تا حد ممکن کوتاه و حد اکثر نیم متر باشه.زیر محل نصب کاملا رنگ بدنه زدوده بشه.
    من تو عکس دومی نصب اشتباه دارم میبینم. شما تو دو کانال پائین منفی و مثبت رو جدا گانه به کانکتورهای خروجی زدین اما تو کانالهای بالا اینی که من میبینم هر دو رشته مثبت و منفی با هم داخل یک کانال شدهاین یعنی بریج از نظر شما!!کی این کار رو کرده؟
    دوست عزیز یه آمپ 4 کانال در حالت معمولی دو جفت اسپیکر و در حالت بریج یک جفت اسپیکر رو میتونه درایو کنه.
    نحوه بریج کردن به اینصورت هست:کانال1/2 یه منفی از خروجی سمت راست و یه مثبت از خروجی سمت چپ یا برعکس برای اسپیکر چپ
    کانال 3/4 هم به همینصورت برای اسپیکر راست.

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا توضیجح دادید دوست عزیز؟ منظورم کدوم پست؟
    من یه سری سوال دارم درباره نرم افزار دارم
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست شماره 21349 رو ملاحظه نمائید.

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان احوالت خوبه ؟ ببخشید مزاحمت شدم
    برای یکی ازدوستان میخوایم باکس برای سابش درست کنیم تویه کاتلوگ ساب اینا رو زده :
    Sealed box volume : 28.3liter
    Sealed Box Dimensions : 375 x 360 x 350mm ( 21mm thick MDF)(WxHxD)
    منظورش رو از WxHxD نفهمیدم اگه میشه خودت یه زحمت بکشی اندازه دقیق بدی برای همین 28.3 لیتر (سیلد) که راحت باکس رو بسازم ممنون میشم
    سلام حامد جان ارادت دارم.
    منظور اندازه های بیرونی هست.
    w مخفف WIDTH یا پهنا هست.
    H مخفف HEIGHT یا ارتفاع هست.
    D مخفف DEPTH یا عمق هست.
    باید ضخامت MDF که 16mm هست(خودش گفته 21mm ولی ما تو ایران از MDF16 استفاده میکنیم) رو از هر دو طرف پنلها کم کنی.دو تا پهنا جدا دو تا عمق جدا ودو تا ارتفاع هم جدا. یعنی 1.6*2=3.2 سانتیمتر از پهنا و...
    پس اگر اندازه بیرونی هر پنل رو 34 سانتیمتر در نظر بگیریم.ازش 3.2 کم کنیم میشه 30.8
    30.8*30.8*30.8=29218
    29218/1000=29.2 لیتر فضای خالص داخل باکس.
    شماره کارتم رو تو pm میفرستم برات.

6. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sougand1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    t e h r a n

پيش فرض

سلام.
    بله کابل خوب یکی از قطعات مهمه و از اون مهمتر کابل منفی و محل نصب و اتصال اون هست.حتما باید طول کابل منفی تا حد ممکن کوتاه و حد اکثر نیم متر باشه.زیر محل نصب کاملا رنگ بدنه زدوده بشه.
    من تو عکس دومی نصب اشتباه دارم میبینم. شما تو دو کانال پائین منفی و مثبت رو جدا گانه به کانکتورهای خروجی زدین اما تو کانالهای بالا اینی که من میبینم هر دو رشته مثبت و منفی با هم داخل یک کانال شدهاین یعنی بریج از نظر شما!!کی این کار رو کرده؟
    دوست عزیز یه آمپ 4 کانال در حالت معمولی دو جفت اسپیکر و در حالت بریج یک جفت اسپیکر رو میتونه درایو کنه.
    نحوه بریج کردن به اینصورت هست:کانال1/2 یه منفی از خروجی سمت راست و یه مثبت از خروجی سمت چپ یا برعکس برای اسپیکر چپ
    کانال 3/4 هم به همینصورت برای اسپیکر راست.
    مرسي
    گرفتم داستان چيه ، اين مدل بريج هم يكي از دوستان كارشناس انجام دادن [emoji29]
    يه جفت كامپ كه وات پايين ٧٥ تا ميخواد رو به كانال ١ و٢ به صورت جدا وصل كرده يعني چهار كابل منفي و مثبت كامپ ها جاي خودش ولي برا كواكسيال اومده رو كانال ٣ و ٤ بريج كرده كه اشتباهه ، يعني نبايست دو تا كابل مثبت رو يه جا و دو كابل منفي رو يه جا رو كانال ٣ و ٤ ميبيست !
    پس پروتكت آمپلي تو ولوم بالا بخاطرهمين موضوع بوده احتمالا! درسته ؟
    برا بريج كردن صحيح فقط ميشه يك جفت كواك رو آمپلي بست!
    حالا دو تا سوال به ذهنم رسيد :
    ١- نحوه اتصال rc ها به چه صورتي ميشه در صورت استفاده از بريج صحيح و اتصال يك جفت كواكسيال چون دو جفت ورودي rc داره ، يك جفت برا كانال ١و٢ و يك جفت هم برا ٣ و٤ ، ميشه توضيح بديد ؟
    ٢- امكانش هست دو جفت باندها رو با هم بريج بست ؟ به آمپلي فشار نمياد يا اصلا صحيحه اين كار ؟ بدين صورت كه كابل هاي مثبت و منفي كامپ و كواك چپ يا راست به يك مثبت يا منفي كانال ١و٢ و بالعكس تو ٣و٤ بزاريم ، با فرض بر اينكه دو جفت rms يكسان داشته باشند ؟!
    متشكرم

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مرسی از آقا امیر و آقا حمید برای راهنمایی کردنشون
    حمید جان یه مشکل دیگه طبق گفته شما باید ضخامت MDF رو از اندازه هایه داده شده توسط کاتالوگ کم کرد یعنی طبق اعداد زیر : (با توجه به اینکه تویه کاتالوگ گفته MDF 21mm)
    333=42-375
    318=42-360
    308=42-350
    32615=308*318*333
    یعنی اینکه حجم باکس ما میشه 32.6 تا اینجا درست ؟
    حالا مشکل اینجاست که داخله کاتالوگ گفته با این اندازه ها حجم باکس باید بشه 28.3 پس چرا اینجا ما 32.6 بدست اوردیم ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، برای ضبط و باند رفیقم یه آمپلی نصب کردیم .
    پخش ۱۹۵ پایونیر ، باند ۶۹۶۵v3 امپ هم ۳۶۰۲ پایونیر
    چند تا مشکل بر خوردیم ...
    اول اینکه زیاد ارتقایی توی صدا نداشتیم ... خیلی کم بود ارتقا صدا ...
    و بعد اینکه دینام ماشین هم به صدا افتاد ...
    به یه چیزی من شک دارم اونم اتصال منفیه آمپه که به ناچار از پیچ قاب پلاستیکیه طاقچه استفاده کردیم . یعنی به بدنه ماشین متصل نیست . به پلاستیک وصله که روش پیچ بسته شده ...
    مشکل ما چیه به نظر شما ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام ، برای ضبط و باند رفیقم یه آمپلی نصب کردیم .
    پخش ۱۹۵ پایونیر ، باند ۶۹۶۵v3 امپ هم ۳۶۰۲ پایونیر
    چند تا مشکل بر خوردیم ...
    اول اینکه زیاد ارتقایی توی صدا نداشتیم ... خیلی کم بود ارتقا صدا ...
    و بعد اینکه دینام ماشین هم به صدا افتاد ...
    به یه چیزی من شک دارم اونم اتصال منفیه آمپه که به ناچار از پیچ قاب پلاستیکیه طاقچه استفاده کردیم . یعنی به بدنه ماشین متصل نیست . به پلاستیک وصله که روش پیچ بسته شده ...
    مشکل ما چیه به نظر شما ؟
    سلام
    دوست عزیز
    در سیستم صوتی برق رسانی منظم مهم ترین مورد هست
    شما اتصالات منفی آمپلی فایر رو حتما باید به بدنه متصل کنید
    یعنی باید صندلی عقب رو باز کنید قسمتی از رنگ بدنه رو با دریل تراش بدین و سوراخ بزنید و سیم منفی رو به بدنه
    متصل کنید. برای اتصالات حتما از کابل شو های خوب استفاده کنید.
    حتما قسمت سر باتری که برق از قسمت مثبت اومده باید محکم باشه و فیوز آمپلی فایر رو حتما از جنس مرغوب استفاده کنید

این کارهارو انجام بدین و بعد نتیجه رو ببینید چی میشه

11. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس پروتكت آمپلي تو ولوم بالا بخاطرهمين موضوع بوده احتمالا! درسته ؟
    برا بريج كردن صحيح فقط ميشه يك جفت كواك رو آمپلي بست!
    حالا دو تا سوال به ذهنم رسيد :
    ١- نحوه اتصال rc ها به چه صورتي ميشه در صورت استفاده از بريج صحيح و اتصال يك جفت كواكسيال چون دو جفت ورودي rc داره ، يك جفت برا كانال ١و٢ و يك جفت هم برا ٣ و٤ ، ميشه توضيح بديد ؟
    ٢- امكانش هست دو جفت باندها رو با هم بريج بست ؟ به آمپلي فشار نمياد يا اصلا صحيحه اين كار ؟ بدين صورت كه كابل هاي مثبت و منفي كامپ و كواك چپ يا راست به يك مثبت يا منفي كانال ١و٢ و بالعكس تو ٣و٤ بزاريم ، با فرض بر اينكه دو جفت rms يكسان داشته باشند ؟!
    متشكرم
    سلام
    بله پروتکت مربوط به همین بوده.
    1-فرقی نمیکنه. شما باید هر جفت سرفیشهای کابل RCA رو تو کانکتور مربوطه قرار بدی. یه جفت تو کانال 1/2 و یک جفت هم فقط تو خروجی باید بریج بستن رو رعایت کنی.3/4
    2- خیر کار اشتباهی هست. چون باید بریج حتما 4 اهم باشه.

13. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مرسی از آقا امیر و آقا حمید برای راهنمایی کردنشون
    حمید جان یه مشکل دیگه طبق گفته شما باید ضخامت MDF رو از اندازه هایه داده شده توسط کاتالوگ کم کرد یعنی طبق اعداد زیر : (با توجه به اینکه تویه کاتالوگ گفته MDF 21mm)
    333=42-375
    318=42-360
    308=42-350
    32615=308*318*333
    یعنی اینکه حجم باکس ما میشه 32.6 تا اینجا درست ؟
    حالا مشکل اینجاست که داخله کاتالوگ گفته با این اندازه ها حجم باکس باید بشه 28.3 پس چرا اینجا ما 32.6 بدست اوردیم ؟
    سلام مخلصم.
    شما باید بر اساس قطر نصب ساب اندازه رو در بیاری و بر اساس اون اندازه ابعاد رو محاسبه کنی و حجم داخلیت رو به همون حدود 28-30 لیتر برسونی. اگر متوجه نمیشی فردا تماس بگیر باهام.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید چند سوال داشتم من ضبط 1953 رو میخوام بگیرم و یک باند بدون آمپلی میخوام برای ماشینم بزارم
    از بین باندهای 6986 یا 6966 یا 6965V3 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •