تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2141 از 2376 اولاول ... 11411641204120912131213721382139214021412142214321442145215121912241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,401 به 21,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجب، پس چون توانایی بردن بازی رو نداشته فوتبال رو پاک بازی میکنه؟
    بچه های استقلالی الان عصبانی و ناراحتن دارن گیر میدن به داور - دربی - فوتبال بدون وایتکس - هدایتی - دقیقه نود و هفت - زرینچه - نوازی - شانس- و.......
    دوستان واقعیتا رو ببینین الکی و احساسی حرف نزنید .
    من تو تاپیک استقلال پست نمیدم معمولا ولی دیدم یه سری از دوستان دارن قهرمانی پرسپولیسو زیر سوال میبرن و انگ تبانی به پرسپولیس میزنن .گفتم زیاد خوش به حالشون نشه اینجا برا خودشون میبرن و میدوزن .
    اگه توانایی قهرمانی ندارین گیر ندین به چیزای دیگه .برید علتشو پیدا کنید .
    راستی : تبانی برای همه فوتبالیا استقلال فصل 87-88 رو تداعی میکنه .پس شما درباره فوتبال پاک صحبت نکنید .
    ممنون .

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ربطی به توانایی نداره... خوب پست منو نخوندی. بعد از دربی استقلال روحیه خودشو از دست داد... بعدش حاشیه ها شروع شد. هر روز یه بحث... یه خبر جنجالی.. یه روز خبر درگیری فلان بازیکن با مربی... یه روز تبانی.... یه روز گفتن استقلال با بازیکن تیمهای دیگه مذاکره میکنه... تو بازی ها داوری همش به ضرر استقلال.... چون استقلال بازی هاشو میبرد به چشم نمیومد.... همه چیز دست به دست هم داد. تیمی که زیباترین فوتبال رو بازی میکرد. یعنی هیچ تیمی فکر نکنم تو ایران مثل استقلال این فصل بوده باشه.... ولی اینقدر تیشه به ریشه این تیم زدن حتی امیر حاج رضایی هم واسه استقلال حاشیه درست کرد. کار رسید به اینجا و تو این بازی... استقلال واقعا توانایی بردن نداشت ؟ کل بازی دست استقلال بود...

من به تیمم افتخار میکنم به قلعه نویی هم بخاطر تعصبش ... به خسرو حیدری به خاطر غیرتش... به امیرآبادی بخاطر غیرتش... کسی یادی ازش نکرد زانوش داغون شد رفت.... قهرمانی ارزشش دو روزه. مگه پیروزی فصل پیش قهرمان نشد الان چی شده ؟ اون چیزی که ارزش داره اینه که تماشاگرا بعد بازی امیر رو تشویق میکردن... چون میفهمن کی واقعا به تیم تعصب داره. یه روزی دست همه اون نامردایی که این فصل تیشه به ریشه قوی ترین تیم ایران زدن رو میشه.
    اول ممنونم که درست جواب دادی،معمولا دوستات با فحش و نا سزا...

والا حاشیه واسه همه تیم های اول جدول وجود داره،چه برسه تیم های قرمز و آبی پایتخت،پارسال از پرسپولیس 6 امتیاز کم شد، بعدش شیث رضایی تو هوه ÷یما مسخره بازی در اورد،بعدش نیکبخت و مامانی و شیث تو تمریمها و بازی شل زدن،بعدش هم بازی های آخر هم حتی مفسر ها هم سپاهان رو به پرسپولیس ترجیه می دادن،ولی چون کاشانی و قطبی نحوه مدیرییت بحران و برخورد با بازیکن خاطی رو بلد بودن قهرمان شدن.اگه قلعه نویی تو دهن منیعی میزد وقتی به بازی نکردنش اعتراض میکرد،الان برهانی هم وسط بازی بهش اعتراض نمی کرد،در مورد تبانی هم ضربه از خارج نخوردید که،زرینچه و نوازی از قلب استقلال اومده بودن بیرون،خورشید هم پشت ابر نمی مونه،فقط بد موقع اومد بیرون
    فوتبال امروز رو با غیرت وتعصب نمی شه برد،باید تاکتیک تیمی و پرس بلد بود،تماشا گرا هم تیمتونو تنها گذاشتن،پارسال واسه بازی های حساس ÷رس÷ولیس آخر فصل 90 هزار نفر میومدن،واسه اوروز استقلال 30 هزار هم به زور اومده بودن.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوست ندارم وارد اینجور بحث ها بشم..
    فوتبال امروز رو با غیرت وتعصب نمی شه برد،باید تاکتیک تیمی و پرس بلد بود،تماشا گرا هم تیمتونو تنها گذاشتن،پارسال واسه بازی های حساس ÷رس÷ولیس آخر فصل 90 هزار نفر میومدن،واسه اوروز استقلال 30 هزار هم به زور اومده بودن.
    پرسپولیس چون میدونست بازی آخرش دست خودشه و اگه همینجوری ببره میتونه با برد مقابل سپاهان قهرمان بشه، ورزشگاه پر میشد..
    استقلال خودش باعث شد که قهرمانیش به اما و اگرها وابسته بشه ! هرچی میکشیم از دست خودمونه..
    یه سؤل : چرا ذوب آهن این همه بازی پشت سر هم داره میبره ؟ (واسه خاطره انگیزست ؟)
    چرا استقلال هفته های آخر اینجوری میشه ؟

واسه من که مهم نیست.. هر چی میخواد بشه بشه.. مهم اینه که همون که گفتم

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کرد،در مورد تبانی هم ضربه از خارج نخوردید که،زرینچه و نوازی از قلب استقلال اومده بودن بیرون،خورشید هم پشت ابر نمی مونه،فقط بد موقع اومد بیرون
    استقلال مگه بد بازی کرد این تبانی و چرت و پرتا رو درست کردن اگه قلعه نوعی بانی این امر(قافله را باختن!)بدونه واقعا مسخره گفته!الان همه بازیکنا باخت رو فراموش کردن من میخوام ناراحت بشم!اون از اسیا اینم از اموزش اخلاق و رفتار شعار جوانمردی و احترام وووو بی خیال!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نصیر زاده گفت فقط یه دونه پنالتی گرفته نشده !
    پنالتی روی خسرو حیدری هم درست بوده .
    اینقدر واسه ما پنالتی نگرفتن که دیگه میگن فقط یه پنالتی گرفته نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نمیدونم دقیقه 92 اکبرپور او خطا رو انجام نمی داد چی میشد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخه ریوالدو هم بود بین سه نفر کاری نمیتونست بکنه!
    ولی با همه این حرفا و حرفایی که بقیه دوستان زدن یادتون نره که چند سال پیش ما یه مساوی میخواستیم که اول بشیم بازیم با ملوان بود تو انزلی و اون بازی رو باختیم قهرمانی رو از دست دادیم! حالا ممکنه این اتفاق برای ذوبم بیفته البته اگه استقلال ببره و فولاد تبانی نکنه و.....

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من مطمئن هستم استقلال بازی پیام رو میبره و ذوب آهن هم به فولاد میبازه

با اینکه پرسپولیسیه دو آتیشه هستم دوست دارم استقلال قهرمان بشه

البته همیشه استقلال رو به عنوان یه همشهری و رقیب قدیمی دوست دارم

از این دو تیم اصفهانی اصلا دل خوشی ندارم ، هر سال یکیشون میخوره به توره آبی و قرمز

حتما حکمتی داشته که این بازی مساوی شد

شاید خدا میخواد همون اتفاقی که پارسال برای ما افتاد و دقیقه 97 قهرمان شدیم رو برای استقلال جور دیگه ای تکرار کنه

اصلا نا امید نشید ، من پارسال تا همون دقیقه 97 امید داشتم و مزد صبرم رو گرفتم

تیمتون که قهرمان شد اولین نفری هستم که بهتون تبریک خواهم گفت

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

only esteg lal
    Last edited by vahidreza2007; 16-04-2009 at 22:24. دليل: ss

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

تاريخ عضويت: Aug 2006
    من مطمئن هستم استقلال بازی پیام رو میبره و ذوب آهن هم به فولاد میبازه

با اینکه پرسپولیسیه دو آتیشه هستم دوست دارم استقلال قهرمان بشه

البته همیشه استقلال رو به عنوان یه همشهری و رقیب قدیمی دوست دارم

از این دو تیم اصفهانی اصلا دل خوشی ندارم ، هر سال یکیشون میخوره به توره آبی و قرمز

حتما حکمتی داشته که این بازی مساوی شد

شاید خدا میخواد همون اتفاقی که پارسال برای ما افتاد و دقیقه 97 قهرمان شدیم رو برای استقلال جور دیگه ای تکرار کنه

اصلا نا امید نشید ، من پارسال تا همون دقیقه 97 امید داشتم و مزد صبرم رو گرفتم

تیمتون که قهرمان شد اولین نفری هستم که بهتون تبریک خواهم گفت
    با هات حال کردم چون که مثل خودم فکر مي کني

من حتي پارسال بازيه پرسپوليس با صبا رو رفتم ورزشگاه ...چون از اين اصفهانيا بدم مياد...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بچه های استقلالی الان عصبانی و ناراحتن دارن گیر میدن به داور - دربی - فوتبال بدون وایتکس - هدایتی - دقیقه نود و هفت - زرینچه - نوازی - شانس- و.......
    دوستان واقعیتا رو ببینین الکی و احساسی حرف نزنید .
    من تو تاپیک استقلال پست نمیدم معمولا ولی دیدم یه سری از دوستان دارن قهرمانی پرسپولیسو زیر سوال میبرن و انگ تبانی به پرسپولیس میزنن .گفتم زیاد خوش به حالشون نشه اینجا برا خودشون میبرن و میدوزن .
    اگه توانایی قهرمانی ندارین گیر ندین به چیزای دیگه .برید علتشو پیدا کنید .
    راستی : تبانی برای همه فوتبالیا استقلال فصل 87-88 رو تداعی میکنه .پس شما درباره فوتبال پاک صحبت نکنید .
    ممنون .
    پست شما جوابی نداره اولش طوری شروع کردی که خودتو یه آدم منطقی جا بزنی ولی در ادامه عکسشو نشون دادی و اون آخرش که دیگه کلا خراب کردی رفت. بهتره بگم خودت جواب خودتو دادی...
    میخواستم مثل پرسپولیسیا بگم شما لطفا برو تو تاپیک خودتون پست بده ولی بیخیال شدم چون اینجا وضعیتش فرق میکنه و هر کسی توهین نکنه میتونه پست بده و اگر حرف منطقی بزنه جواب منطقی هم میگیره. شما مورد اول رو تا حدودی رعایت کردی و توهین خاصی نکردی ولی مورد دوم رو کلا فراموش کن.

والا حاشیه واسه همه تیم های اول جدول وجود داره،چه برسه تیم های قرمز و آبی پایتخت،پارسال از پرسپولیس 6 امتیاز کم شد، بعدش شیث رضایی تو هوه ÷یما مسخره بازی در اورد،بعدش نیکبخت و مامانی و شیث تو تمریمها و بازی شل زدن،بعدش هم بازی های آخر هم حتی مفسر ها هم سپاهان رو به پرسپولیس ترجیه می دادن،ولی چون کاشانی و قطبی نحوه مدیرییت بحران و برخورد با بازیکن خاطی رو بلد بودن قهرمان شدن.اگه قلعه نویی تو دهن منیعی میزد وقتی به بازی نکردنش اعتراض میکرد،الان برهانی هم وسط بازی بهش اعتراض نمی کرد،در مورد تبانی هم ضربه از خارج نخوردید که،زرینچه و نوازی از قلب استقلال اومده بودن بیرون،خورشید هم پشت ابر نمی مونه،فقط بد موقع اومد بیرون
    اون حاشیه ها قابل مقایسه با این حاشیه ها نیست. در ضمن اینا فقط ظاهر قضیه س چون من مطمئنم پشت پرده هم یه خبرهایی بوده از حرفهای قلعه نویی تو بعضی از مصاحبه هاش مخصوصا قبل از دربی میشه خیلی چیزا رو فهمید. ببین بدترین ضربه به یه تیم میدونی چیه ؟ اینکه بتونه یه تیمی رو ببره ولی مجبورش کنن نبره. سرخوردگی شدید از اثراتشه.
    دیگه مدیریت از این بهتره که مجتبی جباری که بعضیا میگن بهترین بازیکن استقلاله بخاطر فقط خوش و بش نکردن با یار جایگزینش 20 میلیون تومن جریمه میشه باضافه محرومیت از شرکت در تمرین. اگه این شیوه برخورد میخواست تو پرسپولیس اعمال بشه که الان علی کریمی رو بخاطر حرفاش در مورد مدیرعامل و نیکبخت هم بخاطر کاراش اخراج میکردن. قلعه نویی قاطعیت داره. نمیگم بی اشتباه... تو تعویض ها اشکال داره مثل همین بازی امروز که جانواریو رو بیرون کشید هر چند شاید بخاطر مصدومیتش بود. یا اینکه اکبرپور رو تعویض نکرد....

در مورد زرینچه و نوازی باید بگم اتفاقا اگر یه غریبه این اتهام رو میزد کسی اصلا اهمیتی برای حرفاش قائل نمیشد ولی وقتی دو تا پیشکسوت این حرفو زدن بازخورد بدی داشت. بخاطر تسویه حساب شخصی با قلعه نویی تیم رو وارد حاشیه کردن و محبوبیت خودشونو از دست دادن. آخرشم با فضاحت تمام تو کمیته انضباطی حرفشونو پس گرفتن. از حرفات اینطور برداشت کردم که اتهام تبانی رو قبول داری... خود مدعی به غلط کردن افتاد و حرفشو پس گرفت حالا شما که فقط یه شنونده هستی کاسه داغتر از آشی ؟ گفتم اگر استقلال اهل تبانی بود اون سالی که میتونست با یه برد جلوی استقلال اهواز اونم تو تهران قهرمان بشه تبانی میکرد. یا همین امسال تو این بازی های آخر.... استقلال تیمیه که اهل این کارا نیست و پاک بازی میکنه و در معرض بیشترین اتهامم هست نمیدونم چرا... چرا بعضی ها اصلا دوست ندارن استقلال پیشرفت کنه و این بعضیا در حال حاضر همه کاره فوتبال مملکت ما هستن.

در مورد تماشاگرا هم مثل اینکه بازی رو ندیدی... غیر از پشت دروازه استقلال تقریبا بقیه ورزشگاه اونطوری که من دیدم طبقه بالا و پایین پر بود. هر چی بود از 30 هزار نفر بیشتر بود. به هر حال لپ کلام اخر فصلی بدجوری تیشه به ریشه این تیم زدن و از اون طرفم تو بازیا حق تیمو خوردن. به قول طرفدارای استقلال :

فدراسیون اصفهان
    پیوندتان مبارک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •