تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2141 از 3195 اولاول ... 1141164120412091213121372138213921402141214221432144214521512191224126413141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,401 به 21,410 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ببخشید اشتباه شد !!

من متن رو کامل نخوندم

این Mini Kit در واقع یک Convertor فیزیکی هست که در اصل به جای استفاده از چیپ ست های S bridge و N Bridge برای مچ کردن درایو کنسول با PC مورد استفاده قرار میگیره و تمام مشکلات قبلی اعم از Support

نکردن DVD Drive کنسول توسط یکسری از Chipset ها مانند Intel ... که باعث میشد خیلی ها برای بر طرف کردن این مشکل از PCI Chipset های عرضه شده و بی کیفیت استفاده کنن که باز هم جواب نمیداد.

Last edited by SamGun; 13-02-2011 at 22:10.

2. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینم یک قطعه که توسط تیم Xecuter ساخته شده و کار اصلیش اینه که شما برای Update کردن درایو دیگه نیازی به حمل کنسول ندارید و راحت میتونید DVD Drive رو از کنسول خارج کرده و اونو توسط این Mini Board توسط یک Mini USB به PC وصل کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس با این حساب خیلی راحت شده دیگه فقط درایو رو باز میکنی با USB میچپونی تو PC و تمام .
    باحاله .
    فرمور من 1.6 هستش باید یک حالی بهش بدم . پری شبی هم زدم Ps2 رو شهید کردم باید یکی دیگه بخرم .

4. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پس با این حساب خیلی راحت شده دیگه فقط درایو رو باز میکنی با USB میچپونی تو PC و تمام .
    باحاله .
    فرمور من 1.6 هستش باید یک حالی بهش بدم . پری شبی هم زدم Ps2 رو شهید کردم باید یکی دیگه بخرم .
    آره دیگه فقط حیف همه اینا داره الانی میاد که فوق فوقش 1 سال دیگه این کنسول رو بورسه.

چرا !؟ نکنه توام مثل پسر دائیه من دستگاه رو تو وان حموم لیپتون کردی !!

6. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آره دیگه فقط حیف همه اینا داره الانی میاد که فوق فوقش 1 سال دیگه این کنسول رو بورسه.

چرا !؟ نکنه توام مثل پسر دائیه من دستگاه رو تو وان حموم لیپتون کردی !!
    نه ، مودچیپی که قبلا نصب کرده بودم رو خواستم عوض کنم ، وسط کار هویم سوخت ، یکی دیگه برداشتم بدون اینکه به واتش نگاه کنم - حرارتش زیاد بود زد همه ی برد رو سوزوند چیپ بایوس پکید .

8. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه ، مودچیپی که قبلا نصب کرده بودم رو خواستم عوض کنم ، وسط کار هویم سوخت ، یکی دیگه برداشتم بدون اینکه به واتش نگاه کنم - حرارتش زیاد بود زد همه ی برد رو سوزوند چیپ بایوس پکید .
    ا ا ا ا ا ا

مودچیپه لامذهب خودش مثل 8 پا میمونه !! چشم آدم رو در میاره تا لحیم بشه !

راستی میلاد تو خبر داری چند ماه پیش MS به جرم تجاوز به حریم خصوصی مردم نزدیک بود Kinect رو از دست بده !!؟؟

یه سری ها انگار از اینکه MS توسط دوربین های مدرن Kinect میخواد تو خصوصی ترین مکان ها جاسوسی کنه شکایت کرده بودن .
    Last edited by SamGun; 13-02-2011 at 23:18.

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من نمیدونم واقعا آیا ه کرها خیلی باهوش و خبره هستن یا این مایکروسافت خیلی خنگه!!؟

واقعا این مایکروسافت اگه به این سرعت ویندوز و آفیس ورد و کنسولش ه ک نمیشد ثروتش الان چندین برابر حالا بود!

واقعا این مایکروسافت از نظر امنیت خیلی داغونه!!

البته حالا برای ما که حداقل خوبه!

12. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ا ا ا ا ا ا

مودچیپه لامذهب خودش مثل 8 پا میمونه !! چشم آدم رو در میاره تا لحیم بشه !

راستی میلاد تو خبر داری چند ماه پیش MS به جرم تجاوز به حریم خصوصی مردم نزدیک بود Kinect رو از دست بده !!؟؟

یه سری ها انگار از اینکه MS توسط دوربین های مدرن Kinect میخواد تو خصوصی ترین مکان ها جاسوسی کنه شکایت کرده بودن .
    نه چیزی در بارش نشنیده بودم !
    ولی مایکروسافت گنده تر از این حرفهاست ، هنوز جریمه ای که دادگاه به خاطر مشکلی که با RealPlayer داشت براش مشخص کرده بود رو نداده 5 سالی میشه

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام اون دو تا داشبورد KINCT ..ANIMAL..بریزیم برای بازیا دیگه مشکل ایجاد نمی کنه .?

راستی کدوم از دوستان انگلیسی شون خوبه... ؟!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

7

بله تو کنسول های Phat به راحتی(برای یک تعمیر کار) قابل انجام هست ولی در کنسول های Slim رو نمیدونم.

من امیدوارم دوستانی که از پست این آقا تشکر کردن , تشکرشون مربوط به قسمت آخر حرفشون نباشه !!

شما مثل اینکه از گذشته ی خودتون کاملا بی خبرید !!!

ما ایرانی ها واسه خودمون برو بیایی داشتیم !! ابهتی داشتیم !!! وقتی تو خارج از ایران کسی متوجه ی ایرانی بودن ما میشد تا کمر جلوی ما دولا میشد !!!

شما الان نباید به خاطر یه گروه آدم ... هویت خودت رو زیر سوال ببری !!!

واقعا نمیدونم چی بگم !! نمیدونم.
    بیخیال بابا . داشتم داشتم حساب نیست ...
    ببین 4000 سال پیش آلمانها اقوام وحشی بودن که خون اونارو سیراب میکرد و کشورگشایی تفریحشون بود اما الان فکر کنم یه خورده ( البته یه خورده ) از ما پیشرفته ترن !!!!!
    عیب امثال شما اینه که گیر دادید به هویتی که تا دیروز پدرانمون اونو تو کوچه و خیابونا با شعارشون لجن مالش کردن .
    عوضش این شد نصیب ما !!!! هفته ای 10 هزار تومن به راحتی آب خوردن هرچیزی رو بخوان گرون میکنن !!! بد میگم بگو بد میگی ؟؟
    دوست عزیز بدون کجا و در چه زمانی زندگی میکنی !!!! این واقعیته معلومه که همه ناراحت میشین !!! بازار ما شده دله دزدی و کلاه برداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

حالا آقا اگر راهی برای این داشبورد ما بلدی یک راهنمایی بکن Jtag اش کنیم کلی حال میده
    میلاد مثل اینکه Jtag Tools آخرین داشبورد رو تو لیست پشتیبانی هاش برای jtag گذاشته !!

من نمیدونم واقعا آیا ه کرها خیلی باهوش و خبره هستن یا این مایکروسافت خیلی خنگه!!؟

واقعا این مایکروسافت اگه به این سرعت ویندوز و آفیس ورد و کنسولش ه ک نمیشد ثروتش الان چندین برابر حالا بود!

واقعا این مایکروسافت از نظر امنیت خیلی داغونه!!

البته حالا برای ما که حداقل خوبه!
    هردو گزینه صحیح میباشد

ولی شهاب جون من بر عکس فکر میکنم !!

MS به جای پول بیشتر یه موقع ها میخواد محبوبیت بیشتر بین رقبا داشته باشه و همیشه سره زبونا باشه تا پولاشو تو بانک بیشتر کنه !!

بیخیال بابا . داشتم داشتم حساب نیست ...
    ببین 4000 سال پیش آلمانها اقوام وحشی بودن که خون اونارو سیراب میکرد و کشورگشایی تفریحشون بود اما الان فکر کنم یه خورده ( البته یه خورده ) از ما پیشرفته ترن !!!!!
    عیب امثال شما اینه که گیر دادید به هویتی که تا دیروز پدرانمون اونو تو کوچه و خیابونا با شعارشون لجن مالش کردن .
    عوضش این شد نصیب ما !!!! هفته ای 10 هزار تومن به راحتی آب خوردن هرچیزی رو بخوان گرون میکنن !!! بد میگم بگو بد میگی ؟؟
    دوست عزیز بدون کجا و در چه زمانی زندگی میکنی !!!! این واقعیته معلومه که همه ناراحت میشین !!! بازار ما شده دله دزدی و کلاه برداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز شما مثل اینکه اصلا منظور منو نگرفتی !!!

شما به جای اینکه مسئله رو حل کنی داری زرتی سوال رو خط خطی میکنی !!! به جای اینکه از وضعیت فعلی اعتراض کنید خودتون رو خاک مال میکنید !!؟؟ اگه نمیتونید پس مشکل از ایرانی بودن نیست !!

در ضمن 4000 سال پیش کجا و همین 40 سال پیش کجا !!! هنوز چیزی نگذشته که بخوایم فراموشش کنیم !!

والا شما که خودتون حرف میزنید خودتون هم جواب خودتون رو میدید دیگه !!
    "دوست عزیز بدون کجا و در چه زمانی زندگی میکنی !!!!"

شما که میدونید کجا و در چه زمان دارید زندگی میکنید چرا از ایرانی بودن گله میکنید !!؟؟

وقتی طرف میاد یک جنس 10 تومنی رو 100 تومن میفروشه !! بعد چهار تا آدم احمق هم میرن میخرن که مثلا بخوان گنده گ... کنن خب نتیجش چی میشه !!؟؟ میشه همین وضعی که میبینید !!

ببخشید این حرف ها اصلا ربطی به این تاپیک نداره واقعا من شرمندم.
    Last edited by SamGun; 14-02-2011 at 01:31.

19. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •