سلام، تا جایی که بنده اطلاع دارم vuze مخصوص دانلود فایل های torrent هست، بنده یه مدت کوتاه ازش استفاده می کردم، برای دانلود torrent خوب بود.
سلام، تا جایی که بنده اطلاع دارم vuze مخصوص دانلود فایل های torrent هست، بنده یه مدت کوتاه ازش استفاده می کردم، برای دانلود torrent خوب بود.
سلام
الان 2 ماهی میشه که از مبین نت سرویس گرفتم کمو بیش ناراضیم چون حس میکنم ترافیکو میخوره!فضایی از حجمم میشه با اینکه کار خاصی نمیکنم با نت!
حالا سوالم این که مبین نت مثل سایرین ساعاتی برای دانلود نامحدود نداره؟
من توی سایتش چیزی با این عنوان پیدا نکردم!
مرسی
اون نامحدودی که اسمش نامحدود باشه نداره
ساعات رایگان داره ولی حجمیه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
نکنه این هم شده مثل تنتاک که براش جوک ساختن استفاده ازش همه کار میکنه از جمله شستن ظرفها و عوض کردن کهنه بچه و غیره و غیره؟
درکل هر کاری کنید هرگز سرعتتون بیشتر از اونی که سرور بهتون اجازه میده، نمیشه. یعنی اگه جاهایی به دلایل مختلف سرعت میره، بخاطر این هست که سرور اجازه سرعت بیشتر رو داده و البته ترافیک هم کم و اتصال هم خوب بوده. یعنی نمیشه با یه اکانت مثلاً یک مگ، در حد ۱۰۰ مگابیت دانلود کرد.
الان هم IDM جدید با ۳۲ کانکشن همزمان، بیشترین اتصال رو میده و جوری هست که خودش هم گفته که امکان داره این تعداد بالای اتصال رو همه سرورها ﴿مثل سرورهای نازنین وطنی﴾ اجازه ندن و بدتر باعث کم شدن سرعت بشه. قضیهاش مثل رانندگی پرگاز و ترمز مکرر هست که برخلاف تصور خیلی جاها از یه رانندگی معقول که ترمز رو به حداقل میرسونه، کندتر هست. چون مشابه رانندگی توی دانلود هم باید برای هر اتصال، اول وصل شدن به سرور و تبادل اطلاعات شناسایی انجام بشه و بعد سرعت شتاب بگیره که اگه این دفعات تعدادش زیاد باشه، بدتر سرعت رو کم میکنه.
یعنی IDM الان هم بهترین هست ولی با انتخاب معقول تعداد کانکشن بسته به شرکتی اینترنتی و ساعت دانلود. و البته Vuze هم همونطور که ghadeer عزیز گفتن مخصوص دانلود تورنت هست و نه دانلود مستقیم.
Last edited by ninipc; 14-05-2014 at 00:31.
اها مرسی
با اینکه خیلی تفاوت چندانی نداره ولی میدونی چه ساعاتی هستن؟
3شب تا 7 صبح ولی بیشتر از 2برابر حجم طرحت نمیتونی دانلود کنی.
اخیرا پست های اسپم توی این تاپیک زیاد شده. لطفا رعایت کنید.
درباره برنامه Vuze من چیزی نمیدونستم. دیشب وقتی اینجا دیدم دربارش صحبت شده و گفتید برای تورنته دانلود و نصب کردم. عجیب جواب میده!!!دمتون گرم
راستی جدیدا مبین نت برخی موارد سرعت رو پیش از سقف قرارداد می بنده، از دید روانشناسی برای اینه که حرص و ولع دانلود رو در کاربر بالا ببره و کاری کنه که زودتر حجمش تموم بشهسیاست خیلی کثیفیه که مبین نت پیش گرفته.
موندم امیدوارتون کنم یا ناامید... پروانه کسب مبین نت برای یه سال دیگه اعتبار داره و همراه اول گفته تمدیدش نمی کنه. حالا این که چه اتفاقی برای شرکت و کاربرانش بیافته، الله اعلم! احتمالا در یه شرکت دیگه ادغام بشید اما اون شرکت کدومه اینم باز معلوم نیست.
پ.ن: من تنتاک ندارم، نمیدونم چجوریاست و اصلا هم علاقه ای ندارم بدونم!!! ولی پرفکت استپز دارم. خداییش اوایل اصلا نمیدونستم چی چی هست و همینجوری خریدمش!ولی واقعا جواب میده، دیر خسته میشم توی پیاده روی...
Last edited by DariushGreat; 13-05-2014 at 10:51.
جدیدا فهمیدم که سرعت اینترنت ساعت 6 صبح خیلی بالاست، همین طور که میدونین سرعت دانلود شبانه پایین تر از حالت عادیه. به نظرتون ممکنه ساعت 6-7 مجانی نباشه و الکی گفته باشن تا 7؟
یا امام حسین
خدا کنه ایرانسل نخردش که بدبخت میشیم
Sent from my A1-810 using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)