تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2140 از 2199 اولاول ... 1140164020402090213021362137213821392140214121422143214421502190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,391 به 21,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی هست با vuze دانلود بزنه؟ میگن سرعت چند صد برابر میشه ارزش داره بجای idm استفاده کنیم؟
    سلام، تا جایی که بنده اطلاع دارم vuze مخصوص دانلود فایل های torrent هست، بنده یه مدت کوتاه ازش استفاده می کردم، برای دانلود torrent خوب بود.

2. 4 کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    الان 2 ماهی میشه که از مبین نت سرویس گرفتم کمو بیش ناراضیم چون حس میکنم ترافیکو میخوره!فضایی از حجمم میشه با اینکه کار خاصی نمیکنم با نت!
    حالا سوالم این که مبین نت مثل سایرین ساعاتی برای دانلود نامحدود نداره؟
    من توی سایتش چیزی با این عنوان پیدا نکردم!
    مرسی

4. 3 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

سلام
    الان 2 ماهی میشه که از مبین نت سرویس گرفتم کمو بیش ناراضیم چون حس میکنم ترافیکو میخوره!فضایی از حجمم میشه با اینکه کار خاصی نمیکنم با نت!
    حالا سوالم این که مبین نت مثل سایرین ساعاتی برای دانلود نامحدود نداره؟
    من توی سایتش چیزی با این عنوان پیدا نکردم!
    مرسی
    اون نامحدودی که اسمش نامحدود باشه نداره
    ساعات رایگان داره ولی حجمیه

Sent from my A1-810 using Tapatalk

6. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی هست با vuze دانلود بزنه؟ میگن سرعت چند صد برابر میشه ارزش داره بجای idm استفاده کنیم؟

نکنه این هم شده مثل تن‌تاک که براش جوک ساختن استفاده ازش همه کار می‌کنه از جمله شستن ظرفها و عوض کردن کهنه بچه‌‌ و غیره و غیره؟
    درکل هر کاری کنید هرگز سرعت‌تون بیشتر از اونی که سرور بهتون اجازه می‌ده، نمی‌شه. یعنی اگه جاهایی به دلایل مختلف سرعت می‌ره، بخاطر این هست که سرور اجازه سرعت بیشتر رو داده و البته ترافیک هم کم و اتصال هم خوب بوده. یعنی نمی‌شه با یه اکانت مثلاً یک مگ، در حد ۱۰۰ مگابیت دانلود کرد.

الان هم IDM جدید با ۳۲ کانکشن همزمان، بیشترین اتصال رو می‌ده و جوری هست که خودش هم گفته که امکان داره این تعداد بالای اتصال رو همه سرورها ﴿مثل سرورهای نازنین وطنی﴾ اجازه ندن و بدتر باعث کم شدن سرعت بشه. قضیه‌اش مثل رانندگی پرگاز و ترمز مکرر هست که برخلاف تصور خیلی‌ جاها از یه رانندگی معقول که ترمز رو به حداقل می‌رسونه، کندتر هست. چون مشابه رانندگی توی دانلود هم باید برای هر اتصال، اول وصل شدن به سرور و تبادل اطلاعات شناسایی انجام بشه و بعد سرعت شتاب بگیره که اگه این دفعات تعدادش زیاد باشه، بدتر سرعت رو کم می‌کنه.
    یعنی IDM الان هم بهترین هست ولی با انتخاب معقول تعداد کانکشن بسته به شرکتی اینترنتی و ساعت دانلود. و البته Vuze هم همونطور که ghadeer عزیز گفتن مخصوص دانلود تورنت هست و نه دانلود مستقیم.
    Last edited by ninipc; 14-05-2014 at 00:31.

8. 5 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

اها مرسی
    با اینکه خیلی تفاوت چندانی نداره ولی میدونی چه ساعاتی هستن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

اها مرسی
    با اینکه خیلی تفاوت چندانی نداره ولی میدونی چه ساعاتی هستن؟
    3شب تا 7 صبح ولی بیشتر از 2برابر حجم طرحت نمیتونی دانلود کنی.

11. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخیرا پست های اسپم توی این تاپیک زیاد شده. لطفا رعایت کنید.

13. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

نکنه این هم شده مثل تن‌تاک که براش جوک ساختن استفاده ازش همه کار می‌کنه از جمله شستن ظرفها و عوض کردن کهنه بچه‌‌ و غیره و غیره؟
    درکل هر کاری کنید هرگز سرعت‌تون بیشتر از اونی که سرور بهتون اجازه می‌ده، نمی‌شه. یعنی اگه جاهایی به دلایل مختلف سرعت می‌ره، بالای بخاطر سرور اجازه سرعت بیشتر رو داده و البته ترافیک هم کم و اتصال هم خوب بوده. یعنی نمی‌شه با یه اکانت مثلاً یک مگ، در حد ۱۰۰ مگابیت دانلود کرد.

الان هم IDM جدید با ۳۲ کانکشن همزمان، بیشترین اتصال رو می‌ده و جوری هست که خودش هم گفته که امکان داره این تعداد بالای اتصال رو همه سرورها ﴿مثل سرورهای نازنین وطنی﴾ اجازه ندن و بدتر باعث کم شدن سرعت بشه. قضیه‌اش مثل رانندگی پرگاز و ترمز مکرر هست که برخلاف تصور خیلی‌ جاها از یه رانندگی معقول که ترمز رو به حداقل می‌رسونه، کندتر هست. چون مشابه رانندگی توی دانلود هم باید برای هر اتصال، اول وصل شدن به سرور و تبادل اطلاعات شناسایی انجام بشه و بعد سرعت شتاب بگیره که اگه این دفعات تعدادش زیاد باشه، بدتر سرعت رو کم می‌کنه.
    یعنی IDM الان هم بهترین هست ولی با انتخاب معقول تعداد کانکشن بسته به شرکتی اینترنتی و ساعت دانلود. و البته Vuze هم همونطور که ghadeer عزیز گفتن مخصوص دانلود تورنت هست و نه دانلود مستقیم.
    درباره برنامه Vuze من چیزی نمیدونستم. دیشب وقتی اینجا دیدم دربارش صحبت شده و گفتید برای تورنته دانلود و نصب کردم. عجیب جواب میده!!! دمتون گرم
    راستی جدیدا مبین نت برخی موارد سرعت رو پیش از سقف قرارداد می بنده، از دید روانشناسی برای اینه که حرص و ولع دانلود رو در کاربر بالا ببره و کاری کنه که زودتر حجمش تموم بشه سیاست خیلی کثیفیه که مبین نت پیش گرفته.
    موندم امیدوارتون کنم یا ناامید... پروانه کسب مبین نت برای یه سال دیگه اعتبار داره و همراه اول گفته تمدیدش نمی کنه. حالا این که چه اتفاقی برای شرکت و کاربرانش بیافته، الله اعلم! احتمالا در یه شرکت دیگه ادغام بشید اما اون شرکت کدومه اینم باز معلوم نیست.

پ.ن: من تنتاک ندارم، نمیدونم چجوریاست و اصلا هم علاقه ای ندارم بدونم!!! ولی پرفکت استپز دارم. خداییش اوایل اصلا نمیدونستم چی چی هست و همینجوری خریدمش! ولی واقعا جواب میده، دیر خسته میشم توی پیاده روی...
    Last edited by DariushGreat; 13-05-2014 at 10:51.

15. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

3شب تا 7 صبح ولی بیشتر از 2برابر حجم طرحت نمیتونی دانلود کنی.
    جدیدا فهمیدم که سرعت اینترنت ساعت 6 صبح خیلی بالاست، همین طور که میدونین سرعت دانلود شبانه پایین تر از حالت عادیه. به نظرتون ممکنه ساعت 6-7 مجانی نباشه و الکی گفته باشن تا 7؟

17. 2 کاربر از paperstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

درباره برنامه Vuze من چیزی نمیدونستم. دیشب وقتی اینجا دیدم دربارش صحبت شده و گفتید برای تورنته دانلود و نصب کردم. عجیب جواب میده!!! دمتون گرم
    راستی جدیدا مبین نت برخی موارد سرعت رو پیش از سقف قرارداد می بنده، از دید روانشناسی برای اینه که حرص و ولع دانلود رو در کاربر بالا ببره و کاری کنه که زودتر حجمش تموم بشه سیاست خیلی کثیفیه که مبین نت پیش گرفته.
    موندم امیدوارتون کنم یا ناامید... پروانه کسب مبین نت برای یه سال دیگه اعتبار داره و همراه اول گفته تمدیدش نمی کنه. حالا این که چه اتفاقی برای شرکت و کاربرانش بیافته، الله اعلم! احتمالا در یه شرکت دیگه ادغام بشید اما اون شرکت کدومه اینم باز معلوم نیست.

پ.ن: من تنتاک ندارم، نمیدونم چجوریاست و اصلا هم علاقه ای ندارم بدونم!!! ولی پرفکت استپز دارم. خداییش اوایل اصلا نمیدونستم چی چی هست و همینجوری خریدمش! ولی واقعا جواب میده، دیر خسته میشم توی پیاده روی...
    یا امام حسین

خدا کنه ایرانسل نخردش که بدبخت میشیم

Sent from my A1-810 using Tapatalk

19. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •