دوستان من نمیتونم وارد پنل کاربری مخابرات بشم اون تصویر رندومی که عدد رو باید وارد کنی مونده روی یه تصویر رفرش هم میکنم نمیشه ممکنه از مرورگر باشه ولی با یکی دیگه هم چک کردم نشد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من نمیتونم وارد پنل کاربری مخابرات بشم اون تصویر رندومی که عدد رو باید وارد کنی مونده روی یه تصویر رفرش هم میکنم نمیشه ممکنه از مرورگر باشه ولی با یکی دیگه هم چک کردم نشد
6897 / 508
SNR margin Upstream : 23.9 db Line Attenuation Upstream : 28.4 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream : 40.5 db
این وضعیت خط من ایا با عوض کردن مودم خطم بهتر میشه
بچه ها پینگتون چطوره؟ مل من افتضاحه!!!! 350ms![]()
ping داخلی
ping خارجی
![]()
اقای نماینده جواب منم بدید به نظرتون مودم بفروشم یکم پول بزارم روش یک مودم جدید تر و بهتر بگیرم و قیمت مودم zyxcel چنده
بعضی اوقات از خود سایت مخابراته ولی بعضی اوقاتم از مرورگر هست که می تونین با زدن کلیدهای ctrl + F5 مشکلتونو حل کنین
6897 / 508
SNR margin Upstream : 23.9 db Line Attenuation Upstream : 28.4 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream : 40.5 db
این وضعیت خط من ایا با عوض کردن مودم خطم بهتر میشه
اقای نماینده خواهش میکنم جواب منو بدید
دوستان کسی قیمت سرویس نامحدود مخابرات 1 مگ یا 2 مگ رو میدونه .لطفا زودتر بفرمائید.می خوام برای خط دیگم سروس نامحدود بگیرم0البته 512 بدردم نمیخوره با 39000تومان)
مودمتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)